Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. Not Always
2. Not Coming
3. Not From
4. Not Take
5. Not Me
6. Not Down
やられたらやり返す。倍返しだ!
Say the opposite of these words:
1: Always
2: Coming
3: From
4: Take
5: Me
6: Down
épp kerestem valami fasza sorozatot, asszem meg is találtam 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nagyon szeretheti a munkáját
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
LE SEM SZAROM!
mivel sírva röhögtetett, és még most is, 20x megnéztem, ezért már megérte. <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
...
best brother award
He disappeared!!!... Wasn't that the trick?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
vagy a gyerkõcök rendezték meg, és azt is hogy a fél szoba rommá dõljön? a bútortól kezdve a tévéig? a bútor tévéstül ráeshet a szõkére, nyilván semmi baja nem lesz mert a háta fel van szerelve tank páncéllal vagy golyóálló mellényt visel?
😄😄😄😄ASD:ASFDSAFFADF
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
az viszont biztos hogy kurvanagy😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
SÍROK BAMEG SÍROK 😄DDDDDDDDDDD😄AS😄😄A😄D😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.