Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Our train from Basel was taken out of traffic. So we sat on the floor on 2 different trains. After Göttingen I got a seat.This is no problem of course and I never said it was. Overcrowded trains is a great sign because it means the demand for train travel is high!"
Tehát nem, továbbra sem kamu és tényleg sokan voltak a vonaton és igen utazott első osztályon is, meg ült is a vonat padlóján, mert sokan voltak.
Ma december 18.-a van. Elvileg tél. 15 fokot láttam hazafelé az autó hőmérsékletmérőjén. Az egyik nagyközségen áthajtva rövidgatyás, pólós kis srácokat láttam a focipályán focizni. Lehet piszkálni az év leghitelesebb emberét, csak nem érdemes...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy meg , ha első osztályos jegye volt, akkor ahhoz gondolom jár hely jegy , mi az hogy nem tudott leülni a helyére csak az utolsó két órába?
A vasutnak a válasza is már csak egy kozmetikázás volt, mert nem úgy sült el a dolog ahogy tervezték , mert vissza nyalt a fagyi
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
pl ez a válasz a német vasútnak ez utána a post után, Tinman ezt kihagyta
"This is no problem of course and I never said it was. Overcrowded trains is a great sign because it means the demand for train travel is high!"
lol 😄
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2019.12.18. 15:16:44
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.12.18. 15:10:02
(Tök felesleges támadni, jelenleg a leghitelesebb ismert ember.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
PSN ID.: Beegabor
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
bank vissza adja 2-3 nap alatt a penzedet..
es meg szepnuj kartyat is kapsz ami tovabb lesz ervenyes...
Technikai szempontbol nem lehetetlen, kb 80 centirol tavolsagbol prezentalhatoan el lehet intezni megfelelo hardverrel - egy modositott mobil eleg. A kello kiszolgaltatottsaghoz fizetesi pontkornyeken celszeru elrejtenie a tolvajnak.
De látom az index videó is engem igazol.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.12.16. 16:09:03
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Illetve kapcsolódó: https://index.hu/video/2017/11/29/paypass_bankkartya_erinteses_fizetes_penz_lopas_teszt/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]