Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Lazításnak itt van Kylo Ren macskája.

Én sem. Úgyhogy a folytatást legyetek szívesek privát üzenetben intézni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
EZT tették a világ vezetői. Minden pillanatnyi és felületes. A kapcsolatok, a munkák, bármi amit megveszel tervezetten fog elromlani. Legyen egy kikúrt nagy első élmény, CSAK az számit ma már.
5 sornál többet szinte alig olvasunk. Nem tudunk elmélyülni semmiben már, mivel időnk sincs semmire - amúgy valóban nincs? Valóban nincs, mert ez a sok kurva multi vállalat már a törvényeket is leszarják, inkább a nemhogy 0%-os adójukból, hanem az ilyen-olyan trükkökkel meglopott állami pénzek valamelyed részét visszafizetik büntetésként, nabumm. Lassan már az sem lesz.
Miért? mert mindenki félti a tyukszarost - milyen minden felületes, "csak a mát éljem túl" mentalitás uralkodik. Nem segitek másnak, mert nekem se segitene senki, ugye? Nehogy elkezdjünk közösséget épiteni, ami erős egységként tudna megálljt parancsolni. Nem, inkább ÉN IS egy órával többet dolgozok, HÁTHA engem léptetnek elő. Nem, inkább spicliskedek, alávágok a "vetélytársamnak", hogy NEKEM jó legyen instant.
Nehogy megpróbáljunk valamiben egyet érteni, ááá, arra kell menni, hogy XYZ fotel mennyibe került.
Mellesleg utánzatokról hallottál már? Vagy hogy a skandináv államok, cégek pont, hogy nem éhbérért dolgoztatnak, és normálisan adót fizetnek, és ja - ott még van egy szociális háló és az emberek próbálnak EMBER-ként és nem önző majmokként viselkedni?
Ellenben a legfejlettebb USA/EU-val, akik kezdik kimutatni a foguk fehérjét, hát basszus, Franciaország MÉG MINDIG GYARMATI ADÓT SZED! Miért vagyunk meglepve, hogy éhbérért dolgoztatnak és öngyilkosságba hajszolnak szerencsétlen biorobotokat?
Mondjuk azt se értem hogy a sokokos Kinai/Indiai arc miért nem áll a sarkára, miért elfogadott/normális hogy beleszarnak a Gangeszba? Meg hogy lett elfogadott, hogy megölik/elrejtik a lány gyerekeket? (ok értem, h törvény, de a törvényeket is emberek irják)
Szóval... én még próbálkozok beszélni mindenkivel, hogy felejtsük el ezt az önző-kultúrát, aztán hátha ők is továbbadják ezt, a gyerekeinknek ezt tanitsuk majd, és reménykedem, hogy a világon sokan hasonlóan éreznek mint én, és mint egy jóféle virus elterjed ez a hozzáállás.
Ja és az, hogy egy cég profitjának 80%-át elviszik a shareholderek, amit ráadásul még csak nem is forgatnak hanem hagynak állni Svájban, Máltán meg ki tudja hol... Legalább költenék el, de neeem, lassan olyanok mint a sárkány a mesében, ülnek a rabolt kincseiken és terrorizálják a jónépet 😄
A bumerezés is ostobaság, A Föld lakosságának max kb3%-ra jogos, akik irányítják a többi embert, köztük Téged is (meg persze engemet is). A törvények is őket védik, ebből a spirálból az emberiség egyetlen módon tudna kijönni, ami persze nem érdekük, hiszen komolyan meg kellene ritkítani az ember állatfaj populációját. <#vigyor1>#vigyor1>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem Greta hibás, hanem elsősorban a szülei. Valójában ők lopták el a gyerekkorát és pénzre váltották, sok pénzre.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.12.20. 00:04:37
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ugyan mostanában nem modelleztem, de Isten bizony, ha összeszeded a pénzt, megcsinálom!
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2019.12.19. 23:52:19
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak szerintem jobban venné ki magát, ha olyan helyeken is ténykedne, ahol tényleg magas a környezetszennyezés (ehelyett elmegy oda Kanadába, ahol már így is környezettudatosabbak)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
(egyébként a műanyag is olajszármazék)
Aki meg abban az illúzióban él, hogy pl. az USA vagy az EU már megtette a magáét a kibocsátáscsökkentésben, nos, Trump alatt a volt olajipari lobbisták által irányított EPA (kb. szövetségi környezetvédelmi minisztérium) megszüntette (többek között) az egyik, ha nem legveszélyesebb üvegházhatású gáz, a metán kibocsátásának (céges) monitorozási feltételét, vagyis nem tudjuk, onnan mennyi kerül ki a légkörbe, miközben az erre beállított műholdfelvételeken úgy világít palagáz/olaj infrastruktúra, mint egy karácsonyfa. Ezen felül az USA-ban is van "szájzártörvény", mint Maon, vagyis egy szövetségi alkalmazott csak a felettese engedélyével nyilatkozhat/válaszolhat a sajtónak.
Ja, és Greta igazából csak annyit mondott, hogy a döntéshozók tegyék a dolgukat és tessenek végre azokra a tudósokra hallgatni, akik alsó hangon már 40 éve próbálnak figyelmeztetni, hogy ebből baj lesz. Azt nem neki kell kitalálnia, hogy gazdasági és szociális lényként hogyan csináljuk másképp és jobban. És ja, jelen pályán már a mostani 30-40-esek is jó eséllyel még megélik az összeomlást, az ő generációja pedig már csontokkal fogja egymást agyonverni az utolsó kutyakonzervért.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2019.12.19. 18:10:32
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mert én Arra akartam kilyukadni, hogy Gréta semmit sem ér el magától, csak azt amit A mögötte lévő cégek akarnak a saját önös érdekükben és ,nem a bolygó érdekében tesznek.Gréta csak mint egy reklámfelület kell nekik akivel lehet azonosulni, még jól is jött nekik, hogy nem egészséges.
Ha a cégeket egy kicsit is érdekelné, hogy mi lesz a bolygóval, akkor szembemennének indiával ,kinával, meg az elmaradott térségekben a helyzetet megprobálnák normalizálni.
DE ehelyett a fejlett országokban mennek lobbizni , hogy mindenki dobálja ki a meglévő cuccait és vegyen ujat ami nem az olajtól függ, hanem a villanyos cégektől. Mert csak a modern társadalmaknak van elég tökélye, hogy önös érdekből és kényelmi szempontbol lecseréljék a jól müködö dolgaikat csak mert most más a Trend.
ÉS ha bejön a tervük, ugyan ott leszünk mint elötte vagy még rosszabb helyzetben, csak már nem az olajtól függünk hanem az elektromosságtól, és ugyan ugy szennyezik a környezetet a müanyagokkal, ugyan úgy felélik a környezetet, a minél nagyobb igények kielégitésekre.
Gréta ehhez csak egy eszköz, hogy ezt a tervet végre tudják hajtani. semmi köze a környezet javitásához
Illetve nem viszed végig a gondolatmenetedet! Lehet, hogy végül a támogató cég jól jár, még keres is a támogatáson, de a nagyobb jó az, hogy ha Gréta eléri célját és a bolygónk ökoszisztémája nem borul fel végérvényesen és visszafordíthatatlanul! Ha ez "néhány ezer" dollárt hoz egyes cégeknek, hát legyen! A végső cél olyan volumenű, hogy őszintén, ki nem szarja le, hogy ha néhány cég jól jár?!
ÉS megváltozott a rendszer, hogy felfigyelt sok ember a betegségre? Nem nagyon, nem változtattak a törvényeken, hogy kapjon állami támogatást az a pár gyerek, ne kelljen adót fizetni az adományok után stb..
ugyan ez megy itt is a kis Gréta nevében különböző cégek reklámozzák a saját cuccokat , hogy tobb hasznuk legyen, de semmi nem fog változni a jövőben.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem egy kirakatba kitett céltábla, hanem éppen az aspergeressége miatt ő többek között ezt a témát nem tudja csak úgy elengedni, mint te vagy én. Te látsz egy 40 kilós haldokló jegesmedvét másnapra elfelejted. Neki a gondolatait onnantól átszövi, hogy meglátta. Az érzelmei pedig nagyon is valósak, egy aspergeresen tényleg ennyire mélyen képes átérezni sérelmeket, még akkor is, ha azokat nem közvetlenül ő szenvedi el! Olvass már kicsit utána a "betegségének", mielőtt beállnál az ostoba cikizői táborába.
A leírásod az olajlobbiról, meg a többiről jelen témában lényegtelen. Gréta hiteles, végletesen őszinte és az érzelmei teljesen valósak a témában! Egy olyan aspergeres, mint amilyen ő is, konkrétan nem tudja magát megjátszani. A létezése és a témában való érintettsége már-már filmszerű és, ha csak minden 500. ember figyel egy kicsit jobban a környezetére, már óriási dologról beszélünk... már pedig esélyes, hogy ennél több emberre hatott már most is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt azért le tudtad írni nevetés nélkül ?
Mint régebben is írtam, a kis csaj egyedül egy csekket se tudna kitölteni még szinte, nem hogy megváltoztatni a világot. Ő csak egy kirakatba kitett céltábla akit a mögötte álló szervezetek felhasználnak a saját politikai céljuk elérésében, amit a klíma válság mögé bujtatnak, mert most az a trendi.
DE mint lentebb is irták, érdekes módon nem azokat az országokat basztatják akik a legnagyobb mértékben felelősek az egészért és nincs is semmi kézzelfogható programjuk, hogy mivel lehetne megállítani vagy visszafordítani a dolgot, csak azt tudják szajkózni, hogy minden a nagy cégek ipari dolgai miatt van és azt várják csak, hogy majd holnaptól leállnak az egésszel .
Abban egyetértek, hoyg gond van a földön a klímaváltozás miatt, DE hogy ez bármelyik országot is érdekelné amíg haszna származik belőle.
Most akik Gréta mellett vannak azokat se érdekli mi lesz csak hogy az ö villanyos dolgaikat használják majd az emberek minél nagyobb hasznot hozva értékes százalékokat elnyerve az olajlobboytól, de ettől nem lesz a klímában változás, mert nem az a cél.Az lehet egy mellékhatás, de a cél a gazdagok még több haszna.
Ezt kéne felfogni pár embernek, hogy itt bármit csinálhatnak pro és kontra, ha az nem egyezik a politikai érdekekkel el fog bukni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vasvillákkal kellene lassan menni a "nagyok" után, erőszakosan rávenni őket ezekre a különadókra. Egyszerűen NE ÉRJE MEG és kész. Ha más nem, a "mi" urainkat (=EU, USA) rávenni hogy ne üzleteljenek velük.
Mondhatni, hogy jaj de akkor mi lesz az ájfónommal. Mi lenne, ami most van, az szar? Pár évig ha senki nem venne semmit, megállna a világ? Az élelmezést kell megoldani kb, de az meg majdhogynem adott.
Senki észre se venne semmit ha hirtelen az az ~50 multi beállna a föld alá, akik a szennyezés 80%-át adják, miről beszélünk akkor?
Max újraépitenék pár év alatt napelemekkel, szélerőművekkel, kismillió kihasználatlan (!!!) technológia áll rendelkezésünkre, amit, ha a mocskos lobbi nem nyomna el (ez is milyen már, hivatalos korrupció, és hagyjuk?!?!), nem is kellene erről az egész hülyeségről beszélgetnünk.
ellenben ott a holland srác,akinek a világ a nevét sem tudja,nincs time címlapon,nincs körülötte felhajtás,mégis működik az óceáni szemétszedője,meg a folyóra telepített változata. nem hisztizik,nem médiázgat,megoldása van a problémára és meg is csinálta.
most google nélkül kíváncsi vagyok ki tudná leírni a srác nevét...
Ocean cleanup projekt,ha nem hallottatok volna róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.19. 12:11:35
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A pedo problemaidtol eltekintve, miert kell leszolni barkit a kulseje miatt? Ennyire meno bully parasztnak lenni?