Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
fény derült az új lamborghini nevének eredetére:

Per Aspera Ad Inferi.

dehogy, néha kapcsolgatom a tv-t és látok jeleneteket 😊

de az a kõdobálós harc a gumifejû aligátorral valami epic, elsõre el sem hittem 😄

fotográfik kolomp edisön :D

És ezt egy három másodpercig tartó kivágott jelenetbõl sikerült megállapítanod? 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

7131

vagmafia.com

LOOOOOOL 😄DDDD

ábazz ez a startrek mindig alul tudja múlni önmagát 😄DDDD

tigeroo
Falkon
😄DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

7131
<#finom>

vagmafia.com

Solid Snake
"baromhoz járul, hogy az meghágja õt"
asysoft
Nem tudom, csak részleteket olvastam, mindenesetre erõsen kétlem<#idiota>. Mindenesetre aki az "aki férfival úgy hál, mint asszonnyal hálnak..." meg "amelyik asszony baromhoz járul, hogy az meghágja õt..." (ezek megmaradtak<#idiota>) meg hasonló kezdetû sorokat olvasván úgy gondolja, hogy elég szépen rámosolyogni hitvesére, az nem normális. Plusz ott az említett jegyesoktatás, ahol szóba kerül...

/*WTF?!*/

kussmá vallás máááá

Solid Snake
tigeroo
szerintem meg egyénfüggõ hogy mennyire szûkül be a látása a vallási témák miatt, talán erre mondják azt hogy amikor a hülyeség buzgósággal párosul?

én amúgyis a repülõ spagettiszörnyben hiszek
Ja, én is így gondoltam, amíg egy haverom buddhista nem lett. Aztán azóta pont ugyanolyan unszimpatikus, mint a többi. Ott is csak egy droidot akarnak belõled csinálni, csak a mese más mellé.

Rowlend
Emiatt szimpatikus a Buddhizmus, ott nem isten van, és nem zárkóznak el a tudomány elõl sem.

GET OVER HERE!

norbre
attól hogy egy Isten, Õserõ, õsakármi "hozta létre" a világot, az még jelenthet pusztán annyit is hogy a tudásunknál sokkal összetettebb, bonyolultabb törvények által jött létre a világ, vagy hogy maga a Világmindenség az Isten.. az megint más kérdés hogy ha valaki hibásan az emberiség történetét helyezi kulcspontba ebben a dologban

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

tigeroo

norbre
ne ma vallásflém miatt, és nem is vagyok se istenhívõ se szakértõ, de nem gondolom hoyg a vallásokban az istenek a világtól elkülönült "lények lennének".. illetve az megint más kérdés hogy ki hogyan értelmezi/tanítja az egyes vallásokat, tanokat

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Khabbas
Ezt köszönöm 😊 Az egész cég ezen röhög 😄

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

robotnyk
7131
és bizony az igazi terror!

vagmafia.com

precision
😄

Bazinga!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Asselm
És vannak a keletiek, amik "az örök világtörvény vallásai"-ként jellemezhetõk, mivel e vallások szerint a világ örökkévaló, nincs õskezdete és meghatározott vége, a benne végbemenõ valamennyi történést önmaga szabályozza és minden létezés legfõbb elvét személytelen világtörvény képviseli. És itt jöhet képbe a tudomány is.
Roger6
Ezért kell bezárni az ajtót. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Asselm
Sorry nem fogalmaztam elég tisztán... A "történeti istenkinyilatkoztatás" nyugati vallásaira gondoltam, ahol mindennek a létezését egy, a világtól elkülönült, annál végtelenül hatalmasabb személyes istentõl eredeztetik, aki mindent a semmibõl hozta létre, autonóm módon uralkodik mindenek felett.
N o N a m e

Carlos
hónap-év, ki tudja... 😊)

Þór vígi þessi rúnar

N o N a m e
lol... nyolc évig várták a gólyát? 😊)
😄

norbre
szerintem a vallás és a tudomány nem feltétlenül kell hogy kizárja egymást

Metalmilitiakid
a, nekem nem jön be a videó, ha annak kellene ott lennie (legalábbis ff el nem)
b, hogy "reklámos" csak az elõttem lévõ kedvéért , blog.hu ról nem linkelünk XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

clio1616v
vallás flém

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
mindjárt jönnek a "reklámosok"
Krinyo
A hit mindig is jelen lesz az emberiség életében, nem kell hozzá vallás. Ti sokan azt hiszitek okosok vagytok, pedig nem is <#idiota>

Metalmilitiakid
Amíg nem tud mindent megmagyarázni a tudomány, addig lesz helye a vallásnak. Bár jó pár száz vallást már most is eltett a tudomány, de sajnos addig lesz vallás amíg bizonyítást nem nyer a nem "létezése". Evvan...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Asselm
Nem értem amúgy, hogy a mai tudományos világban, hogy lehet még mindig vallásosnak lenni<#nemtudom>
Mondjuk ez nem nagy újdonság, hogy a bigott vallásos fasz és az értelmi fogyatékos szerencsétlen nehezen megkülönböztethetõ egymástól...

tigeroo
"A házaspár nem fogyatékos, csak egy mélyen vallásos környezetbõl származnak, nem is gondoltunk rá, hogy szükséges a pszichológiai vizsgálat' "

tehát vizsgálat nélkül is megállapítható hogy retardáltak?<#idiota>
Szerintem a Bibliában sincs leírva konkrétan, hogy mit hova kellene dugni, de javíts ki, ha tévedek!

asysoft
Erõsen kétlem, hogy igaz lenne, ha te nem, akkor még nyilvánvalóan nem olvastál Bibliát, elég sok utalás van benne erre, plusz ott a "jegyesoktatás"... (Hogy az ösztönökrõl ne is beszéljünk😊) Egyébkét ez a vicc ugrott be róla.

/*WTF?!*/

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!