Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jött is egy mail rögtön:
"Due to the volume of personal data access requests that we have recently received, we are experiencing significant delay in processing such requests. We therefore are unlikely to respond within 40 days of your initial request. We appreciate your patience and will respond as soon as possible.
We are presently refining our request response processes and approach to align the present high volume of access requests with the resources available to process these requests. We appreciate your patience and will respond as soon as possible.
Please be aware as well that we are not required to comply with any future similar requests, unless, in our opinion, a reasonable period of time has elapsed.
Again, we appreciate your patience and we will respond as soon as possible."
Szóval most várunk, hogy mi lesz 😄
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Please upload a government-issued ID with signature to this report and ensure that your full name, date of birth, and photo are clear. You should also black out any personal information that is not needed to verify your identity (e.g., social security number). We will permanently delete your ID from our servers once we have used it for verification purposes.
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ezen a cseréppakoláson kikészülök, jani gránitkemény!
Per Aspera Ad Inferi.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

http://elzonkeyshow.files.wordpress.com/2011/06/maria-jose-cristerna-vampire-woman-before-antes.jpg

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.