Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

eightmiles
ezigen 😄

Paranoiac
Elkészült.

Jött is egy mail rögtön:

"Due to the volume of personal data access requests that we have recently received, we are experiencing significant delay in processing such requests. We therefore are unlikely to respond within 40 days of your initial request. We appreciate your patience and will respond as soon as possible.

We are presently refining our request response processes and approach to align the present high volume of access requests with the resources available to process these requests. We appreciate your patience and will respond as soon as possible.

Please be aware as well that we are not required to comply with any future similar requests, unless, in our opinion, a reasonable period of time has elapsed.

Again, we appreciate your patience and we will respond as soon as possible."

Szóval most várunk, hogy mi lesz 😄

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Paranoiac
Kitöltöttem, ám a lap alján még fel kell tölteni egy ilyet:

Please upload a government-issued ID with signature to this report and ensure that your full name, date of birth, and photo are clear. You should also black out any personal information that is not needed to verify your identity (e.g., social security number). We will permanently delete your ID from our servers once we have used it for verification purposes.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

BenedekFeco

SzirmosSzisza
Valaki nem akarja kipróbálni ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Master91
???
BenedekFeco

Nagy O
Broafka
én pont most vagyok így

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Metalmilitiakid
Nagyon is ismerõs érzés 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

SzirmosSzisza
Utolsó karakter mi ? Se 0-ra, se o-ra nem ad be semmit

Szabi84
"az öreg még mindig charles bronson"😄DD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

FalseHeLL
Szerintem is le kéne vennie és ki kéne vasalnia azt a fehér felsõt. Nézd az ujjánál mennyire gyûrött.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

clio1616v
inkább pózolna normálisan, ha már rendet nem tud tenni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

BenedekFeco
Inkább rakna rendet, a pózolás helyett... 😊

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

RatBaG
http://www.youtube.com/watch?v=9bd7tehXlOI
ezen a cseréppakoláson kikészülök, jani gránitkemény!

Per Aspera Ad Inferi.

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG
Jani még mindig hasít!

3:05 kussolj be bobi 😄DDDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

clio1616v
Mennyé kubikúni !!!<#gonosz1>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BaliBoy
<#szomoru2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

morcosqtya
Fokozatosan kilökõdnek a nem kívánatos organikus szövetek. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

GyuriX2572
ez jó 😄

tigeroo
tigeroo
Aimeè Cornwell tetoválómûvész

robotnyk
4dik kép:

Tarkón át bejuttatott olómkezelést javaslok gyógymódnak a hölgy részére.
GyuriX2572
lassan, de biztosan kezdi megtalálni önmagát .....

Én ezt találtam. Nem hasonlítanak 1másra. Bár ki tudja....
http://elzonkeyshow.files.wordpress.com/2011/06/maria-jose-cristerna-vampire-woman-before-antes.jpg

Krinyo
Így kell elbaszni valamit ami szép

BenedekFeco
Nõnemû, Maria Jose Cristerna, ilyen volt még normálisan...

morcosqtya

tigeroo
mindegy, ha nõnemû is csak a fülkarikáját dugnám<#idiota>
Lyukasbogrács
sör? yes. no. CANCEL!

jazzy
Hölgy? Are you sure?
Szabi84
kösssszzz

morcosqtya
A 3. képen lévõ hölgy rendesen allergiás a méhcsípésre.

milk4
lol😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Szívesen.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.