Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco
ja, meg a szemetesnek a fedelét is ráhúzták a fejére... 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya
Szerintem csak rákente a másik kettõ.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BenedekFeco
Ez nagyon kész van... 😄

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya
Ennyit még vállalhatok a(z itteni) köznyugalomért és a szabad *humor* (blogokkal szembeni) szellemi szabadságáért.. 😊)

BenedekFeco
<#eljen>

morcosqtya
Mindenrõl leveszem a vízjelet (amennyiben megoldható PS nélkül, mivel jelenleg nincs).

(kivéve ahol van értelme is - szellemi termék, mûvészeti alkotások stb.)

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Vízjelet te operáltad le róla ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
:-(

nearo
ezaz, köszönöm szépen! 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Lyukasbogrács

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dzsini
Itt van az elõzõ hozzászólásban egy lehetõség - rajzold le, és megtalálja neked 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
Sziasztok!
Egy képet keresek... két fotó tulajdonképpen, a felsõ képen négy vagy öt alulöltözött hölgy gabalyodik egymásba, az alsó kép ugyanez, csak férfiakkal...
Remélem tudja valaki mire gondolok. Elõre is köszi a segítséget!

CattiBrie
Search by Drawing
http://search-by-drawing.franz-enzenhofer.com/

Miután egyszerû szmájlira (két szem plusz száj) nem talált, így új - egyszerûnek tûnõ - ábra jutott az eszembe. 😊

Saját teszteredmények:
magyar zászló kicsit nyomi, vagy 6 másodperces rajz
eredmény: reménytelen fícsör..

• szintén magyar zászló, de ez már pixelhelyes bár kicsit nyomi
eredmény: mégsem annyira reménytelen? 😊

Megjegyzés: kicsit humoros, de inkább érdekes kategória 😊

[/spam]&#8482;

vki
Epic

ACER Aspire 5738ZG

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N o N a m e
LasDen
black...rebecca black....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mi megy a lejátszón?
tutituti
én csináltam,öt perc alatt,movie maker,halk a hang,Csak a MÓKA,POÉN kedvéért.
semmi flame,demotiválón lévõ kép adta az ötletet.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Single Serving Site a nevük - például

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG
eddig sosem látott képek guantanamo legkegyetlenebb blokkjáról:

(és pedobear a vallató tiszt)

Per Aspera Ad Inferi.

Lyukasbogrács
http://isittuesday.co.uk/
http://isitfriday.hu/
http://isitweekend.com/
http://www.isitthanksgivingyet.com/
http://www.isitrainingnow.com/
http://isitraining.in/

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tigeroo
isitchristmas.com-hoz hasonló weboldalakat tudtok még felsorolni?😄
Freddycom
De õ egy lapot érintve emeli fel a paklit. Legyen má' eszed, na.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Dynamic
Ez is valami? Ha a tenyeremben tartok egy pakli kártyát akkor is csak egy lapot érintek.
jazzy
Úristen meztelen malac! Az, hogy tudnak beszélni smafu? <#smile>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
csak hogy a donaldkacsázást megemlítsük... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Lyukasbogrács
csakhogy a két jobboldali malac alul meztelen megse említsük<#idiota>

NagyiBMX
csakhogy a 180 fokkal elfordult zongorázó malac fejét megse emlitsük<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Dzsini
egy moderátor hétköznapja az SG-n:

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

clio1616v
Kontrakcio 😄 te vagy?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

Lazarus
atomabszorpcio

<#wow2>

www.chem.yale.edu/

Dzsini
Ott van a forrásmegjelölés - wikipedián szokott lenni.

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fantos
"A magyar nyelvû cím ihlette Süsü, a híres egyfejû sárkány nevét."
Ez most komoly?

RatBaG
idióta bálna 😄DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dzsini
A magyar nevek egészen kreatívak voltak 😊 akkoriban eszébe sem jutott senkinek összevetni az angollal és problémázni rajta.