Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Soon...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

- Budapestre jársz egyetemre? Jajj, a Józsiék unokája is Budapesten van, találkoztatok?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
+Melyik iskolába jársz? Az én unokám is odajár
+Hova akarsz járni? Az én unokám is odajár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Off lezárva, inkább a hír topicba való ez.
+ Ráklikkeltem a képre és bejött vagy 10 patkány😄 Inkább az a röhej hogy ilyenekre van igény...
A sajtót korábban bejárta a hírn, amikor kiderült, hogy az EU 112 milliós támogatást nyújtott egy Drégelypalánkra tervezett kutyafitnessz-központra. Na, az ilyen baromságok így néznek ki a hétköznapokra lebontva:
http://wandyyy.fw.hu/
U.i.: Nem, nem reklám, ez egyszerûen már az a kategória, amelyen csak röhögni lehet. Külön ajánlom a "Különlegességek" menüpontot.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként jól mondod!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kifeszített rugónak megvan a középpontja.
A középpontja két irányából egyformán hat rá a saját belsõ feszültsége.
De közben hat rá a gravitáció is.
így talán érthetõ:
-Felsõ fél: 1saját feszültség+1gravitáció=2x lefelé ható mozgás.
-Alsó fele: 1saját feszültség-1gravitáció=0 mozgás
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de maradjunk a 100 méteres rugómnál... akkor az alja még emelkedne? Aztán majd ha összeért a két vége, akkor esne le?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mint egy kétvégû bungie jump
#278153: szerintem csapd fel a régi fizika tankönyveid, mert ez csúnya volt 😄
valaki magyarázza el, mert tényleg nem értem 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?