Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

davidka003
Kecskeméten készült a kép?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Adaaam

everything's better with music

Szabi84
haha ez jó😄D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CattiBrie
😄DDDDDDDDDD

[/spam]™

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Aszonggya "öreglányok a buszon" XD. Ilyen topic, öcsém...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Divizio88
Csirke4
D:WA😄AW
akkor ez a nekedvaló totyik: Öreglányok a buszon...
Akciónyugdíjasok 4ever! 😄

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
ilyen még úgyse volt :-)

Grr1234
jajj fiacskáim megint csináljátok a fesztivált, bezzeg a mi idõnkben...

Avenger
Coop-os margarinkrém, fõ az õszinteség 😄

LINK (ha nem menne a beszúrás)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fresh Duke
NYUGGER FLÉM!

A heavy cost. I pay it gladly.

Krinyo

Norbi1990
De elmegy. Sõt van amikor meg se áll ha fel akarsz szállni.
HappyHunter
Mikor ilyet látok sosem tudom eldönteni hogy ez most komoly, vagy csak trollkodnak.

Be happy. :) Running!

davidka003
Hülye öregasszony mi a fenének akar ilyen dolgot venni?
Nincs fia/unokája aki értene hozzá?
Mondjuk én mélységesen utálom az öregeket, amiket a buszon is mûvelnek szánalom. Sokszor parasztabbak mint a fiatalok. Simán belerúgnak az emberbe, átgázolnak mindenkin, hogy minél hamarabb le tudjanak szállni de a hülyéknek nem esik le, hogy a busz nem megy el úgy sem amíg le nem szállt az aki akar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tutituti
két pulcsi között betol pár ekit meg rá egy kis jégkokót aztán jóság van😄D

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

a néni akkor is egy Trolling Master !!! <#eplus2>

w77d
és ki a faszt érdekel, a néni azt sem értette volna meg... õk csak segíteni akartak, hogy a hiba a néni fejében van valahol, nem a készülékben..

Hát a sztereó dolgot elég hülyén mondta: "a sztereóban benne van a kettõ".
A sztereó szónak semmi köze a 2-höz. A térhatású hangzást jelenti.

zöldeshányás

\"fingjál bele a rencerbe\"

w77d
+wolf

TheUjoNCBeats

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

SzirmosSzisza
awwww

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
mitöl?
Krinyo

Kombináld a thunder-t, a rain-t, és az owl-t.... tiszta horrorisztikus hangi környezetet lehet vele teremteni, mint a horrorfilmekben. <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

w77d
az ügy érdekében édesmindegy... õk kipróbálták többször is mûködik, a nyanyánál van a hiba...

kemszi2
de azért azt tegyük hozzá hogy nem azért mono mert csak 1 hangszórót használ ,hanem 1 csatornát
Palinko
képrõl azt hittem hogy olyan robotgép, hogy a csõbe fújsz, és az pörgeti a kést, valami zöld cucc 😄 hát ez durva 😄 bár a végén kár hogy nem mutatta mit csinál a pizzáva meg a kukoricával 😄
w77d
ha figyeltél volna, akkor észrevetted volna, hogy kapott a kérdésére választ szépen, csak tovább parasztkodott. Értelmesen lassan elmondták neki a stereo/mono ügyet, de a nyanya értetlen debil volt. teljesen korrekten viselkedtek az ügyfélszolgálatosok, egy szó nem érheti õket, maximális tisztelet, hogy így tûrték a vén picsát..

tutituti
a nyugger az nyugger.Az eladók nálam maximális tiszteletet érdemelnek!
(ismerek párat)
De HA nem ért hozzá akkor mi a rossebes herebótos fityuláját kell flegma módon hepciáskodni meg panaszkönyvezni????
Nem ér rá de fél órát dekkol ott mert nincs mit csinálnia.unatkozik.A dolgozó embert meg baszogatja.Kíváncsi lettem volna ha bement volna valaki a varrodába vagy akárhol ahol dolgozott és elkezd kérdezni ökörségeket akkor hogy reagál?Valószínûleg akkor is pattogott volna.én bekamuztam volna neki valamit csak takarodjon haza vagy visszaadom a pénzt és ne is lássam soha többet!
ajjj<#boxer> fel is idegesítettem magam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

zöldeshányás
Ha adott volna egyetlen értelmes választ akkor nem borult volna ki annyira az öreglány, meg azt hogy hogy mûködik a vezeték nélküli fejhallgató töltése, a biztiboy is el tudta volna mondani.Elég gáz hogy itt MO-n így mûködik minden.Fizess paraszt azt takaroggyá...

\"fingjál bele a rencerbe\"

w77d
inkább a nyanya érdemelne nagy pofonokat... a vevõszolgálatosnak meg max tisztelet, hogy megõrizte a hidegvérét...

LeWyTy
Én csak azt nem értem hogy mér kell minden 10év alatti MC playernek ilyet csinálnia<#confused>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza
Mit kell nézni?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Krinyo

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nézzétek ezt a fost:
<#worship>