Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
HIP-HOP ARAD
Akciónyugdíjasok 4ever! 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Be happy. :) Running!
Nincs fia/unokája aki értene hozzá?
Mondjuk én mélységesen utálom az öregeket, amiket a buszon is mûvelnek szánalom. Sokszor parasztabbak mint a fiatalok. Simán belerúgnak az emberbe, átgázolnak mindenkin, hogy minél hamarabb le tudjanak szállni de a hülyéknek nem esik le, hogy a busz nem megy el úgy sem amíg le nem szállt az aki akar.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A sztereó szónak semmi köze a 2-höz. A térhatású hangzást jelenti.
\"fingjál bele a rencerbe\"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
(ismerek párat)
De HA nem ért hozzá akkor mi a rossebes herebótos fityuláját kell flegma módon hepciáskodni meg panaszkönyvezni????
Nem ér rá de fél órát dekkol ott mert nincs mit csinálnia.unatkozik.A dolgozó embert meg baszogatja.Kíváncsi lettem volna ha bement volna valaki a varrodába vagy akárhol ahol dolgozott és elkezd kérdezni ökörségeket akkor hogy reagál?Valószínûleg akkor is pattogott volna.én bekamuztam volna neki valamit csak takarodjon haza vagy visszaadom a pénzt és ne is lássam soha többet!
ajjj<#boxer>#boxer> fel is idegesítettem magam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"fingjál bele a rencerbe\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás