Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.02.18. 16:38:55
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

:o
mulli1986
Mivel próbáltam rá odafigyelni, ezért nagyjából vágom, hogy min akadt fennt az emberek többsége. A Próbléma, hogy nem abból indulunk ki, hogy valaki nem feltétlenül rosszindulatból mond/csinál dolgokat, hanem az alap feltételezés is az, hogy csakis rosszindulatból mondhat vagy csinálhat valamit. Innentől meg azt értelmezel félre, amit akarsz. Mondjuk ez erősen emlékeztet a női gondolkodás módra...
Na mind1. A T-mobil reklámba nem tudom mi volt a sértő, én csak azt látom a t-mobil reklámokban, hogy se fülük se farkuk. Tök értelmetlen művészalkotásnak néznek ki.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
Buksi ha rosszul leszek megmentesz, ugye ?
..persze
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ximix
Mit nézel? Nem láttál még macskát ?
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PLaci
Ennek ismét csak van fordítottja, mikor egy csaj furcsa dolgokat beszél, majd a mellette álló huszonéveshez fordulva rámutatva egy csávóra azt mondja: Az apád.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Count Adyn
Szarügy, de igazaból ha valaki egy gyerekkel születésétől foggva együtt van akkor vértől függetlenül az övé azért😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dzsini
Pont arra mutattam rá, hogy a "rokon" nem feltétlenül jelenti azt, hogy vérrokon (leszármazott, stb.) vagy hogy jogi rokon (házasság útján), van olyan is, hogy komaság vagy egyéb baráti úton válik azzá. Ha akként kezelitek, akkor az.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.16. 18:57:51

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CSOCSO
Na jo, az azert durva de mas is. Ez nem titok, volt. nem hazudozott senki. En csak abban a tudatban nottem fel, hogy ok a rokonjaim.

Dzsininek pedig: nem az volt a kerdes, hogy elofordul-e massal az, hogy rokonkent vannak kezelve pedig csak baratok. A lenyeg, hogy en ugy nottel fel, hogy azt hittem rokonok es pedig nem.
Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Random_

De másnap kaptam egy újabb levelet ahol kijavították. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

És hogy derült ki?

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

Alexease
Egyik ismerosnel forditva volt: majd' 20 evig azt hitte, sajat fiat neveli, aztan kiderult, megsem😊
BaliBoy
Én egy időben (gyerekként) azt, hittem, hogy Kudlik Júlia a rokonom. A szüleim mondogatták, hogy a "Kudlik Júli nénéd" van a tévében. Én meg azt hittem, hogy tényleg a rokonunk. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Dzsini
Nem szebb viszont tudományos nevén műrokonság vagy választott rokonság az ilyen - ilyen pl. falusi körökben a koma, ilyen lehet a keresztszülő, stb. Tehát tulajdonképpen rokonok, csak nem vér szerint és nem házasság szerint.
Ma már nagyon ritka, de előfordulhat - talán inkább iskolai barátok, ilyesmik akik nagyon hosszan megmaradnak, és a saját gyerekek számára az "X bácsi / Y néni" mindig is a "család" része volt, ahogy neked is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CSOCSO
1 vagy ket hete tortent, hogy a mama szolt, hogy meghalt a Misi bacsi. Sok emlekem volt rola es a felesegerol.Megkerdeztem anyamat masnap, hogy amugy ki volt nekem a Misi bacsi. Mire mondja, hogy igazabol senki, csak abban a hazban laktak ahol anyam lakott mikor terhes volt velem. Tehat igy 36 evesen rajottem, hogy nem is rokonjaim. LOL. ilyen masokkal is elofordul?
morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

morcosqtya

morcosqtya

0Fritz
Ez a puhos-mezítlábas-jézus-batman-kamurocker-homár-izé azért odabasz.
biomage
ez így rossz. mert isten maga az igazság,

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

PLaci

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

wow, tízszerese a dislike a likenak. hát ez érdekes, kicsit olyan mint a tipikusan magyar Telekom reklámja, jóóó mondjak azt sokkal nehezebb volt félreérteni, ahhoz tényleg nagyon mélyen kell lenni.

Nem mondom, hogy nem provokatív, ha épp szar napja van az embernek, de azért nagyon el kell bambulni ahhoz, hogy ne menjen át a fő üzenet. Nyilván fel tudnának sorolni nem keveset pro, pl Nils Bohlin.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix
VC
.
.
.
.
Ó vazz el rontogattam CV... remélem még beférek
<#hehe>
morcosqtya

ximix
szavak felsorolasaval- miert rossz ez a video ?

A viking valahogy úgy jött ki, hogy We(wuz)kings...valahol örvendetes ez a videó, hisz a hülyítő kampány ezzel is saját bicskájába dől. Gillette és Coca-Cola után, ami a csövön kifér.
BenedekFeco
Nem csodálom, hogy le van tiltva a kommentelés 😊

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix
Russian FF9

Van angol felirat

Zacskós pálesz 😊

forrás
BenedekFeco