Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

I.C.ram
te most ki a frászról beszélsz? A BKV vezér jelenleg Várszegi Gyula. Nem tudom mi számít takonyarcú kis köcsögnek, de ez a figura ránézésre is van vagy 65 éves.
nearo
batman rosszkor volt rossz helyen

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

miilann04
azért érdekes, hogy batman 1 nap alatt ki lett tiltva, de errõl a likehuszár faszfejrõl bezzeg lehet itt beszélgetni, és napok óta csak ezzel foglalkozni és itt offolni, gratulálok.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Alien69
Abban azért IGAZA van, hogy egy takonyarcú kis köcsög NE lehessen egy BKV vezér bizbasza. Me ne mond má, hogy az a noob láma TÉNYLEG oda való. ok, lehet nem csalásnak nevezném, hogy oda került. Csak kamu, mint a jelenlegi Világban sok-sok minden. Már rég óta az van, hogy aki hisz ilyen sorsolgatásban, az valszeg alapban láma, mert a nagy része KAMU. Elõre le van zsírozva, max nem veszed észre, vagy nem lóg ki annyira a lóláb, mint ennél a csávónál.
Amúgy AZ a fotó igazi mûremek, sokan nem is értik, pedig olyan szééép mikrofon állvány! <#vigyor5><#idiota> Legalább elhiszem, hogy nem lopta mástól a képet, mert ilyen rossz fotót igazi bénaság csinálni. Van, aki rosszabb, mert a képet is lopja, és úgy nyer. <#shakehead>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Videó alatt ott a leírás.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
hát én már nem tudom hol láttam a youtubeos linket. ha jól értettem, nincs perisztaltikus mozgása a nyelõcsövének, így kell ennie, meg így kell függõlegesen ülnie egy ideig, hogy lent maradjon a kaja. tehát ha úgy enne, mint a normális kutyák, akkor visszafolyna a pofájába.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
kifejtenéd?
RatBaG
beteg, azért kell így ennie.

Per Aspera Ad Inferi.

Frosty01
<#wow1> Nem semmi szobrok

practitioner of the forbidden arts of death

szomferi
ez de jó 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

pajti

SzirmosSzisza
😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Gratulálok hogy ha szerinted ez így van. Való életben is ha ilyen kiderül, az illetõ csalásának mértékétõl függõen akár a világból is számûzve lehetne.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Random work
Más is csinált valamit, Pl. fotózott és azt beküldte. Megdolgozott egy jó képért és pont ez volt az elvárás. Legalábbis normális esetben ez lenne. Sajnálom, hogy ilyen emberek boldogulnak és ez másoknak teljesen elfogadható.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

eightmiles
ott a pont 😉

Dynamic
Igen, tulajdonképpen tapsot érdemel és egy meleg kézfogást a köztársasági elnöktõl. És ha ne adj isten kirabol egy bankot, akkor pláne gratuláljatok, mert õ legalább csinált valamit a megélhetésért, és különben is miért volt olyan szar a bank biztonsági rendszere. Tényleg nem értem, hogy egyesek, hol szocializálódtak, miért természetes ez a patkány mentalitás, és miért kell úgy beállítani, mint valami nemzeti hõst. Gondolom elnézõen mosolyognál akkor is, ha tehetséges fotós lennél, aki önerõbõl képzi magát, de esélyed sincs megnyerni(és megvenni) egy 200-300 k-s gépet, mert lenyom egy ilyen "soha nem fotóztam Simon Attila".
tomsolo
😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Csirke4
Akkor a kövewtkezõ 5 percben háborodjon fel mindenki saját magában azon, hogy hogy lett a BKV vezérigazgatója az aki most amúgy a vezérigazgatója, meg úgy általában a politikai rendszeren a világban, meg úgy a HÖK-ök nyereményjátékait miért a csókosok nyerik meg, meg úgy általában minden ilyenen. (Magában gondolkodjon, ne posztoljon több offtopict xd)
Ez a gyerek legalább csinált valamit, hogy megnyerje ezeket. Ha pedig meg tud élni ma magyarországon a like-okból akkor szerintem nem vele van a probléma, hanem a társadalommal ami fészbúkon akarja leélni az egész életét.
DJ RX7
aztakurva hilfiger denim. érzed az iróniát. milyen feje van már. 😄DDDDDD

:3

broman191
Ki ez amúgy? O.o

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Dynamic
Onnan tudom, hogy konkrétan láttam a kis pondró 5000-es darabszámú "ismerõssel" rendelkezõ regjét (amit, persze azóta már láthatatlanná tett), plusz gyakorlatilag dicsekszik vele, hogy csal és, hogy ebbõl él.
Illetve, ha megnézed az ominózus FB komment áradatot, és lentebb a linkeket (#283272) fotók vannak az eddigi nyereményeirõl. Ilyen sok ideje lenne kampányolni? Nem hiszem. Amúgy meg ilyen fos fotót épeszû ember nem lájkol. Még a testvérének sem😊
kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

davidka003
Irigyek vagytok, mert olyan helyes és még ügyes is. <#hehe>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

esgerus
magyarul: ügyes a kis takony 😄

Frosty01
nem azt mondom hogy megdolgozott érte és hogy kalapotemelek. csicskaság és patkányság ez tény, de mégis kitalálta hogy nyerje meg sorozatban.

btw. köszi a mínuszokat XD

practitioner of the forbidden arts of death

desigo
Remélem,hogy jó kis mém lesz belõle.
Tökéletes photosohp alapanyag.
SD456

PS3 ID: SDani456

eightmiles
egyértelmûen megérdemli 😊

(NOT!!)

kommersz

http://goo.gl/9XMnX
egyik nyeremeny
http://goo.gl/37eu2
masik nyeremeny
http://goo.gl/w2pju
harmadik nyeremeny 😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

HTS s3rg1nh00
nem multireggel csalt,egyszerûen csak létrehoznak egy csoportot,szépen barátnak jelölik egymást,oda betolják a linket amit lájkolni kell és mindenki teszi a dolgát...mindenki nyer,mindenki boldog...legalábbis a csoport tagjai közül.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

vegicsek
He? Honnan veszed hogy multireggel csalt.

Tudod anno volt egy esküvõi ruhás pályázat, ugyanígy facebookon. Aki legtöbb lájkot gyûjti, az megkapja azt az egyedi tervezésû ruhát, amiben pózolt.
Volt egy csaj, végigjárta az összes BME-s kolit, minden emeletet, bekopogott mindenhova, elmondta mit szeretne, és hogy légyszi lájkoljuk. Lájkoltuk, meg is nyerte. Tett érte kibaszott sokat, megérdemelte. Nyilván nem fair ez egy fotóspályázatnál, fõleg egy ilyen selejt munkával, de hát ez van.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

artschi
<#merges2><#wow2><#guluszem1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dynamic
Jesszus, miért érdemelné meg? Ezt ugye nem gondolod komolyan? Érdekesen látják egyesek a világot. Lehet, hogy számodra meglepõ, de a többségnek nem azért nem jut eszébe, hogy csalással értékhez jusson, (ja, persze mert annyira buták, hogy nem jönnek rá erre a fantasztikus és zseniális kiskapura: sok reg = sok lájk = nyeremény), hanem azért mert tudnak viselkedni, egészséges és normális az értékrendjük.
Master91
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bocsássátok meg tudatlanságom, de pontosan mit, és miben nyert ez a fiú?
Csalás gyanús vagy hasonló?

tadam tadam

ProGabe
<#wow2><#wow2><#wow2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
christmas tea 😊

avagy: legyen má' karácsony! bár le merem fogadni, hogy a magyar politikusok tehetnek arról is, hogy hétvégére esik az ünnep 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sippie
<#nevetes1>
bardocz
Sir Quno Jedi
Jól összefoglaltad. DE szvsz. már az is gáz, hogyha TUDNÁL szavazni, ha akarnál, mert ez azt jelenti, hogy VAN fácse akkod! AZ pedig epic fail...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

w77d
amúgy most hogy így elõtérbe kerülte ennyire ez a gyerek, remélem, hogy kitiltják minden ilyen nyereményjátékról. Más, tehetségesek elõl lopja el a díjakat, olyanok elõl, akik tényleg megérdemelnék.

Met
Amióta vannak ezek a netes szavazások az nyer akinek több "ismerõse" van.
Utálom amikor valaki beírja, hogy benevezte a gyerekét a babapofimosolyponthura és szavazzunk rá, igaz hogy vízfeje van és rühös de akkor is.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#taps>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"