Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Gyerek: Na akkor mi lesz ?
Apa :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A fotogén motoros kutya
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Home Office mi? Na ugorj és pattintsál egy macskakonzervet ha nem akarod, hogy ráfeküdjek a billentyűzetre" 😊
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.03.26. 14:14:25
Szecsei wc papir
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
timmy...
most jobido volt,parkok tele,mindenki bbq partizik kb...
angolok hujek....
FB vid.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ja, meg a legújabb hírek szerint a wifi. <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.03.24. 20:58:34
Utoljára szerkesztette: ferenczjozsef, 2020.03.24. 19:20:22
Amúgy te küldenél másnak segítséget úgy, hogy tudnád, hogy 1-2 héten belül nálad is jó eséllyel ugyanaz lesz?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."