Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
HD-t kapcsoljátok be és teljes képernyõn nézzétek 😊
everything's better with music
sokat segítene az ügy megoldásában, ha ránagyítanánk a pixelekre, és a fényvisszaverõdésbõl azonosítanánk a képernyõ elõtt ülõ ember arcát. a retinascannelés után egyértelmû lenne a tettes személye, így egy meghallgatás során kiderülne, hogy milyen eszközöket használt fel.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
és nem vitatkozunk, csak erõs eszmecsere folytatódik....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

N3210-N3310-N3410-N3510-N6210-N6610-N8210-SEK750i-N3220-SEk800i-N5800-S5830 Asus K50ID-SX069D