Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Nem annyira a geek-ekhez kapcsolódik (ha ugyanarra gondolunk), inkább kisiskolásokhoz az angol szavak eltérõ alakisága és hangzata miatt, de más nemzetek is fokozatosan átvették.
A dologhoz tartozik, hogy nem csak mint verseny hanem egyfajta show is lett ez arrafelé.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lteebee
A fejlettebb nyelveknél minden hangra van megfelelõ betû.
Az angol nem ilyen nyelv.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Daell Drow
A shoth parkban is volt erro legy resz, csimpifon. Onnan mindenkinek ismernie kene ezt a versenyt.
Dzsini
Mert a magyar az esetek túlnyomó többségében kiejtés szerint írja a dolgokat (kivétel pl. a j-ly, ahol már nincs hangbeli különbség). Az angolnál viszont nagyon sok különbség lehet az írás és a kiejtés között.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
Nem hallottam még errõl, furcsának tartom, ha nekem mondanak magyarul egy szót jóhogy érteni fogom meg el tudom betûzni, akármilyen szót mondanak...

viszont találtam hozzá egy ilyet, lehet gyakorolni 😛 link
theone91
A geekek faszméregetése.

Amerikában van olyan verseny,hogy egy szót betûzni kell. Ezt hívják "Spelling Bee"-nek.
A srác nem értette a szót,ezért kérdezett mindig vissza. De a végén leesett neki,hogy mit is akarnak.

Amúgy én is f*szságnak tartom...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

artschi
betûzési verseny asszem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

morcosqtya
Spelling Bee (Wiki)

Tõlünk kellõképpen kultúridegen dolog.
Remélhetõleg nem is vesszük át, és maradunk a nyelvtani és a szavalóversenyeinknél. Személy szerint több értelmét és hasznát látom ezeknek.

szucsy89
Ezt nem értem... valaki kifejtené? 😄 (milyen rendezvény ez stb.)
RatBaG
spelling bee... az amerikaiak egyik orbitális kreténsége, amit sose leszek képes feldolgozni.

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

qetuol
ez érdekes, még életemben nem hallottam ezt a szót, leírva sem láttam, mégis tök logikusnak találom, hogy kell írni, kiejtés alapján..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

BenedekFeco

BenedekFeco

Solid Snake
Adja rendesen <#hehe>
BenedekFeco

"Does he look like a bitch?"

Ezen még mindig szakadok 😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya
<#nevetes1>

pajti

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szomferi
örülj hogy nem szar jön a farkadból 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Holland Kemence
nagyon helyes

keresztpipe
pisa jön a seggembõl

A liftesnél a nõ okosan megnyomja ajtózáródás után a gombot! 😄
morcosqtya

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Holland Kemence
seggpisa

Christian88
Remélem földrajz flame lesz és a végén új kontinensek lesznek. Jöhet Moss a pattogatott kukoricával!

http://www.twitch.tv/hegii

crackyS

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
ausztria

Sippie
és Mexikó melyik kontinensen fekszik?
HTS s3rg1nh00
a jó öreg gpro

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

repvez
Aquir

TommyC

dixitque deus fiat lux

Effe88
mexikó is rajta van-.-

Sippie
Amerika a világ közepe. Nem tudtad?
SigS
Nem...ez a Föld <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Asselm
Még jó is lenne, ha nem csak Amerika lenne rajta
tutituti
megy is háttérnek!<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Frequency