378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
    mai termés :)
  • toza #371704
    matriksz !!

• BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • toza #371701

• BenedekFeco

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2020.08.23. 12:54:51
  • Sippie
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    liberalizmus látod. Régen rasszistának lenni is normális volt, ma meg már kinéznek az emberek, ha rosszul vagy egy csinos fehér lány + orangután pártól... pár évtized, és pedofilnak lenni is normális lesz, hiszen alkalmazkodni kell bevándorló hordák kultúrájához, ahol teljesen természetes a 12 éves lányokkal házasodni 30 évesen.
  • BenedekFeco
  • Tikal #371697
    LOL, senki nem akarja legalizálni, ne fossatok már be. Elég gáz hogy egy ilyen film elkészült, és elég szerencsétlen lett az a trailer, de még ti se láttátok, és elvileg pont ezt a témát feszegeti, talán ezért a díj...
    Egyébként remélem soha egy képet se raktatok fel a gyerekeitekről a facebook-ra, insta-ra valamint nem engediket tiktok-ozni se, különben ti is aktívan támogatjátok a pedofiliát :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.08.23. 08:51:54
  • repvez
    Az a baj, hogy a többi agymenést már rendszerszinten pörgetik és amig nem sikerül nekik a pedofiliát is idetenni addig egy csomo emberre és országba nem tudnak hatással lenni, olyan főleg arab részeken ahol legális a gyerek házasság és a többnejűség.-
  • nordan
    kurvára bicskanyitogató,hogy konkrétan arra megy a játék,hogy a pedofiliát legalizálják és a köztudatba égessék...szerencsére ez egy jódarabig még nem fog sikerülni ! nagyon elsöprő a küzutálat és felháborodás ami ezt a "művészfilmet" fogadta
  • BenedekFeco
  • toza #371693

de az volt a kerdes ,nem az hogy ki hogy gondolkodik. hanem hogy suketek hallanak e hangokat fejukben.

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.22. 21:08:44
  • dregnarr1 #371692
    nem releváns hogy süket-e vagy sem.
  • toza #371691
    "In case you're wondering, deaf people have reported having an internal monologue too."

akkor most nincs de van.. koszi :D
    Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.22. 20:27:32
  • BenedekFeco
  • dregnarr1 #371689
    Sok embernek nincs belső monológja:
    https://www.iflscience.com/brain/people-are-weirded-out-to-discover-that-some-people-dont-have-an-internal-monologue/
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2020.08.22. 19:25:13
  • BenedekFeco
  • toza #371687
  • ximix #371686
  • Zsoltee_a_bator
    Szerintem te is sokszor csinalod. Pl mikor vezetsz, nem mondod magadban, hogy most tobb kuplung kell, mert leall a motor - ido sem lenne ra.

Alacsony szintu pelda, de absztrakt/komplex gondolatokkal is megy.

Egy egyszeru kiserlet: gondolj arra, miket akarsz vasarolni legkozelebb a boltban es a szavak helyett csak kepekre gondolj -> mar nem kell a nyelv. Es a kepek ugyanigy elhagyhatok - csak maga a fogalom a lenyeg.

Ui: nem vagyok szakerto, csak szemelyes tapasztalat. Szerintem alakithato is ez a drotozas. Pl idegennyelvu kornyezetben extra hatrany lehet a nyelv (foleg anyanyelv) centrikus gondolkodas es tobb tert nyer az absztrakt valtozat.

• Zsoltee_a_bator
    Szerintem te is sokszor csinalod. Pl mikor vezetsz, nem mondod magadban, hogy most tobb kuplung kell, mert leall a motor - ido sem lenne ra.

Alacsony szintu pelda, de absztrakt/komplex gondolatokkal is megy.

Egy egyszeru kiserlet: gondolj arra, miket akarsz vasarolni legkozelebb a boltban es a szavak helyett csak kepekre gondolj -> mar nem kell a nyelv. Es a kepek ugyanigy elhagyhatok - csak maga a fogalom a lenyeg.

Ui: nem vagyok szakerto, csak szemelyes tapasztalat. Szerintem ez alakithato is a drotozas. Pl idegennyelvu kornyezetben extra hatrany lehet a nyelv (foleg anyanyelv) centrikus gondolkodas es tobb tert nyer az absztrakt valtozat.

• Neocortex
    képekkel, olyan mint egy némafilm, én fejem is így tolja, nem szövegel, ami önkifejezés szempontjából elég szar.
    Azt olvastam 3 gondolkodás típus van, hangokkal, képekkel és "érzésekkel", utóbbit én sem értem
  • Neocortex
  • Seth
    Nem is tudok oroszul, de kb az lehet hogy "Legalább egy percre fogd be a pofád!!" :D
  • BenedekFeco
  • toza #371679
    hogy gondolkodol hang nelkul?

kimondod magadba a szavakat is,mint olvasasnal.

esetleg vmi tortenesen agyalsz hogy mikent is esett meg, akkor is kulonbozo tonusait imitalod Jozsi meg Beno hangjanak,ha Klara is a resze akkor meg foleg .

hogy kell hang nelkul?
    Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.22. 08:27:44
  • lck
    Nem tudom elképzelni sem :(
  • Zsoltee_a_bator
    Nem kell "hang" a gondolkodashoz. Nekem is opcionalia, sot hatekonyabb/gyorsabb nelkule. Az allatoknak is ezert megy nyelv nelkul is.
  • toza #371676
    aki suket az mikor gondolkozik magaban az akkor nem hall semmilyen hangot?

nekik nem letezik belso hangjuk e vagy hogy is van ez?

• RelakS
    Strandon jártál mostanában? Mindenkinek kilátszik a bokája. A gyerekeknek is! Micsoda fertő!

• BenedekFeco
  • Alien69
    Ugye komolyan viccőlsz? Me viccből nem lehet komolyan ezt. Pl balettet elkezdeni 18 éves korban??? WTF...
  • toza #371672
    eszkaleted kvikli...

• BenedekFeco
  • nordan
    nem értem a zenét a gif alatt
  • nordan
    16 ezer like 500k dislike.... szerencsére még a normális társadalmi értékek vannak többségben!

• nordan
    jézusom bazdmeg :((((((((
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco