Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
azért a mestertõl van mit tanulni 😊
egyébként nem vagyok realos
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
vigyázat, fülsértõ.
"The trees move. Do you not see it?"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem linkelem mert még letolnak ,hogy nem kell az egész zinternetet linekelni 😄

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
practitioner of the forbidden arts of death

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem rég volt talán a discovery-n. A fickó megúszta!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hát nem elképesztõ? Amúgy meg pont a szomszédja mellett lakik, ami rendkívüli véletlen egybeesés.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
és ha a fogai számát vagy neadjisten a bordái számát vonjuk ki és figyelembe vesszük a plútó állását a vénuszhoz képest a skorpió-halak aszcendensének viszonylatában akkor hány éves a buszvezetõ?
<#wilting>#wilting>
Bazinga!
Pedig majd jönnek ám a komoly számmisztikai összefüggések: a 2012-ben pont benne van a kettõ (ami a februárra utal) és a 12 ami a tizenegyedikére utal ha kivonunk belõle éppen egyet (ami megdöbbentõ, hogy éppen ennyi feje volt az énekesnõnek), a 012 hexadecimális értéke pedig 18 a decimális számrendszerben, és Whitney pont 18-án házasodott 1992. júliusában, aminek amúgy semmi köze ide de mindenképpen szenzációs egyezés.
Amíg a blikk típusú "szakirodalmat" ilyesmikkel meg lehet tömni unatkozó nyugdíjas jósnõk tollából és azt meg is veszik az emberek az eladásokkal soha nem lesz gond, mert a hírességek még mind halandóak... számok pedig voltak, vannak és mindig is lesznek. Csak meg kell keresni az "összefüggéseket"...
Pro tip hiszékenyeknek: két esemény közötti korreláció nem jelent feltétlenül kauzális (ok-okozati) láncot. Minden bogár rovar de nem minden rovar bogár...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Vivimos por ti, vence por nosotros.