Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Irigylem az akaraterõdet illetve abban a helyzetben a tisztánlátásodat. Egyébként teljesen igazad van.
norbre
nem, hanem esetleg fel tudod mérni, hogy attól nem változik meg a helyzet, pláne nem lesz meg nem történt, hogy másokban kárt teszel

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sippie
észt erõvel? Szóval ha dugják a csajod és rajta kapod õket, elmondod az elsõ 20 prímszámot? 😄
norbre
mindig lesznek akik az észt erõvel pótolják, sok "boldog" család, kapcsolat is van emiatt 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sippie
pussy... 😄
Frequency

norbre
hát ha nem is otthon, de volt már részem ilyen "élményben".. nagyon sz*r volt, de mégsem éreztem azt hogy bárkit is meg kéne ütnöm

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

w77d
mondjuk Nivával nem ügy XXD

BenedekFeco

BenedekFeco
Már õt is elérte a vég, lefordítják? <#csodalk>

GhostRider1
mindig van egy hely...

&#9733;

ScarY MAN
ahwshit.

...

ScarY MAN
tudom...tudom...blogos kép, de 5 perce röhögök 😄😄😄😄D😄😄😄😄😄D

...

szabod

Mente et Malleo

passatgt
nagyon gagyi ez a videó, süt róla hogy valami vírusmarketinges szar

Vaxi
flipping table?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

valaki meg tudná mondani, hogy mi annak a memének a neve, amikor a computer reaction guy felborítja az asztalt?
nagybek
Sippie
nem kell ahhoz turbomagyarnak lenni, szinte minden autóban van itthon gyártott, vagy tervezett alkatrész, nyilván más gyártás is zajlik itthon.
tutituti
😄DD
na megnézem én is hogy tényleg van -e olyan lány aki ezt egybõl levágja.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

bardocz
Kérdezz meg egy turbomagyart, tuti talál neked valami magyarságot benne, amire nem is gondolnál!
Daell Drow
A nokia az magyar?
morcosqtya
balkezes fap sok gyakorlása hozza el a megoldást... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

7131
<#vigyor> van még egy pár ilyen😄 és tényleg nem értik tesztelve😄

vagmafia.com

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Random work
az nem magyar vonatkozású, gondolom

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Renjike
az olasz országi hajó még hiányzik róla.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Marci0115

Marci0115

HTS s3rg1nh00
így?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tutituti
bepróbálkoznék a egy gruppennel😄
egyértelmûen faszit szájonrúgni nõt pucéran kibaszni az utcára.
ha meg én lakok nála az kellemetlen.valszeg édes a bosszú alapon valami mókásat kitalálnék.De megütni biztos nem.Pedig A hibás csak én lehetek meg õ.Így a 3. személy aki a faszi,járna a legrosszabbul.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Bonyolult dolgok ezek a térképek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Manó313
xD

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

Steve Downie
Én eljátszanám, hogy megbocsátottam, majd mikor a történtek miatt egy kis békülõszexet ajánlana fel, szexuális úton vennék revansot, valahogy így 😄
(Csak vicc😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

BenedekFeco

w77d
egy tárat eresztenék beléjük.. aztán újratáraznék és azt is beéljük küldeném

BenedekFeco

7131
hátazéret arra mennél haza melóból,hogy az ágyadban szúrják az asszonyt megnézném mit csinálnál.

vagmafia.com

Sippie
ígyvan... leköpni kell
RatBaG
Per Aspera Ad Inferi.

norbre
akkor elhagyod és kész, de megütni..

nálad normális a megcsalás?😊
Frosty01
jobbulást! és igen. lapát pozitív!

practitioner of the forbidden arts of death

dante3
<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!