Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Szar de legalább értelme sincsen... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

eightmiles
már köztünk vannak

morcosqtya

SzirmosSzisza
Hírcsárdás cikk segítene a megértéshez 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

passatgt

Holland Kemence
Vicces kedvében volt valaki.
Mr Bikicsunájt nem hívták meg fellépni? Kb az is ilyen köpet mint a hummer, sõt még köpetebb, mert az alapból szar volt a hummer cuccot meg csak túlzásba vitték.

szabod
Tudom lerágott csont, ez mondjuk nem ps:

Mente et Malleo

When you see it. <#nyes>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

extra sensory
Vazz, már vagy 10 perce nézem a képet hogy mit kell ezen látni, mikor észreveszem a sarokban a kib**ott motkányt!

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Klikk a képre:

link1,link2...

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

LasDen
múltkor volt CC-n...ezt nem is vettem észre...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Frequency
Állítólag a The River címû sorozatból egy jelenet.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Frequency

sferrari
😄

http://f1ferrari.hu

http://gaborszantai.co.uk/

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

tenkenorman
anyád

http://www.tenke.hu

Dzsini
Egyszerû örömtáncot jár. Nem ember (nem mutatják az orrát és a homlokát, és a Star Trek univerzumban nem lehet máshonnan felismerni õket), és az õ kultúrájukban így örülnek annak, hogy végre egy epizódban nem õ kapott piros felsõt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tenkenorman
Ez viszont nem rosz egyáltalán?

http://www.tenke.hu

LasDen
de télleg mi a faszt csinál??? egyáltalán van valami a kezében??? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

matyi0323
nem, persze én se azt mondtam!

ez nyilvánvaló, hogy ajtón jött be.. mert tényleg valamelyik IQ harcos nem zárta be..
csak még mielõtt valaki erõsen elkezdené itt védeni õket, meg szidni a népet.. 😊 arra írtam

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

7131
7 évig jártam mávval,tudom milyen fõleg télen,de azt azért te sem állítod h egy résnyi helyen megtölti a hó a kabint?

vagmafia.com

matyi0323
meg akkor is ha ezer éves szarok a kocsik..
és például ma is felhúzott ablaknál hullott befelé a hó valahonnan magasból a semmibõl..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Broafka
jesszusom, már vagy 2 hete ez kering a facebookon, és mindennap megosztja valaki. Egyébként meg egyetértek 7131-gyel (#289162)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

7131
ezt elmagyarázná valaki?😄 mert se végignézni nem bírtam,se kacagni rajta.

vagmafia.com

7131
ha direkt nyitva hagynak mindent a parasztok,ez történik!

vagmafia.com

LeWyTy
Errõl van szó<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Master91
BenedekFeco

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

jaj már😊