Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
2010-ben jelent meg a könyv, eléggé sikeres volt, rögtön lecsaptak rá a filmkészítõk, mostanában úgyis divat a vámpírosdi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
A következõ mi les?. Filemt csinálnak Rooseveltrõl ahogy megdönti az 50 méteres sprintfutás világrekordját?? LOL.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

artschi
😄DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

pajti

pajti

Steve Downie
😄DD

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zeli
aztakurrva. :-DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Metalmilitiakid
Régen tuti vótmá, viszont reggelre jó kis vidámkodás 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kifli
mingyár veszem is meg

ilyen szarok nem érnek a valóélet közelébe sem 😄
kifli
nekem tavaly vagy tavalyelõtt volt a legjobb, olyan hó volt országúton, hogy kb nemtudtam, hogy az úton megyek-e vagy már melette, fullsötét, hóesés pluszba.
Akronomus

╯°□°)╯︵ ┻━┻

eightmiles
LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Akronomus

╯°□°)╯︵ ┻━┻

Szabi84
ja énis hangulatos nagyon

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bokafix2
Para kell akkor Alan Wake-t ajánlom. <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Master91
Aztán valami / valaki / oszlop elõtted, te túl éled, de az autó totálkár, mínusz 4-5-6-7száz ezer forintos kár, neked kell ki fizetni.
Rosszabbik verzió frontális ütközés, nem te vagy a hibás, de a másik meg hal.

Jó para.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy én is szeretek. volt már hogy úgy mentem át a 10km-el odébb lévõ faluba éjjel 2kor, hogy néha kapcsolgattam ki-be a lámpát. Ne tudd meg milyen para.
kifli
ilyenkor annyira mennék arra 😄
(Már nem a baleset hanem az út miatt...)

Szeretek havas csúszós úton vezetni, vagy sötéten olyan esõbe, hogy ne lássak 3 méternél tovább, van benne valami kis para legalább 😊
Palesz2

nem tudom volt e már, de bírj már vele

morcosqtya
Én az "elemlámpára" hajtok.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

matyi0323
azé nyíregyen tényleg eléggé szar idõ volt.
volt szerencsém gyalogolni benne.. -.- 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

FalseHeLL
Must have.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

kommersz
Nyiregyi Fosulis srac kapta.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Lyukasbogrács
ez tuti, hogy õ

Szabi84
hát ez olyan sms amit én kizárt hogy kaptam volna😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Alexease
M7
szomferi
nem esik ennyire sehol, csak a 70km/h-s szél úgy összefújja õket hogy a busz nem megy át rajtuk...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az Északi-sarkon. <#hehe>
Passz, nem saját kép.
LeWyTy
Hol esik ennyire a hó?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Adaaam

everything's better with music

vérpocok
Lincoln: Ha itt befejeztük a tisztogatást, tovább megyünk délre.
Mary: Nagyon penge vagy.
Lincoln: Haha
Mary: De mindig csak vámpírokat ölsz, ideje lenne szórakozni is.
Lincoln: Rendben, menjünk színházba.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Frequency
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Frequency

7131
bringásoknak kötelezõ,meg azoknak is akik nembringáznak😄

vagmafia.com

Büdös Bohóc
lolmárgeci úristen...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

LeWyTy
LOL true

EZ NEM FAKE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Southy
Nem a jelenlegi, hanem azok amik kb fel 1 napja voltak kint

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

BenedekFeco