Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki be tudná linkelni azt a képet, amin egy kutya ül egy lépcsõn és kib*szott retardált pofát vág
alatta pedig leírja a srác angolul, hogy minden nap amikor hazaér a kutyája ezt a retardált fejet vágja
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bboyatty
Utolsó még nekem is fájt...<#wow1>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Norbi1990
RelakS
Most, hogy így mondod <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nan76
szerintem Toy story

RelakS
a Fecsegõ Tipegõk, meg a Simson család nagyon ott van 😄

Az a robot amúgy mi?

Stewie... 😄!
nan76

Klemice
És szerinted a készítõ rakta oda a 9gag logót? NEM! A készítõ kivette a vízjelet, feltöltötte a 9gag-ra és az AUTOMATÁN minden kép ALJÁRA rak vízjelet és nem a képre magára mint a többi okádék oldal.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

norbre
hát biztos egy hatalmas probléma ez a vízjel dolog, mert állandóan probléma van ezen, de nekem olyan mindegy.. megnézem a képet, röhögök rajta vagy nem, de a vízjel.. hát baromira nem izgat 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Alexease
Annyira gagyi es undorito kitorolni az eredti vizjelet es odairni a 9gag szart...
AnarchoiD
nemrossz

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vizes
+1

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hat nagyon ugyes ez a fradi de tenyleg. meg a zenek is nagyon joak.
LasDen
igen egyedül lakom, és erre akartam célozni 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
mondjuk ha egyedül laknék én is meglepõdnék 😄 (nemtom hogy egyedül laksz-e, csak így belegondoltam)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen
én is a pirosban vagyok....de ha valaki benyit, akkor kurvára meglepõdöm mindegy mit csinálok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
nincsen kínosabb, mint amikor a kisgyerekhez benyit anyuci, az meg a farkát szorongatja nagyboldogan XXD

RelakS
elsõsorban pl mert benyitnak, és látják a pr0n-t 😊

Mr_no_NaMe
ez annyira nagyonbeteg hogy hihetetlen xDDDSAD imádom 😄
The Protector
a piros rész bal felsõ sarokban.otthon a piros rész bal alsó sarka:Ö
Miért is lenne veszélyes?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

daeemoon
Nekem általában zöld, meg narancssárga. Az ajtó mögött van az ágyam, laptopomat itt szoktam használni. 😄

vizes
Pasztmek, ez nagyon súlyos! De tetszik!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

nan76
😄

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
akko veszélyes a fap 😄
BenedekFeco
Az enyém "szuperzöldben" van, ajtónyitás után még lépcsõn is fel kell jönni... :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bardocz
Piros, ráadásul a másik irányba nyílik az ajtó😞 De a füleim már kurvajók!
Metalmilitiakid
nekem narancs 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pajti
nekem a pirosban van <#wow2>

BenedekFeco

BenedekFeco

robotnyk
voltak már ilyenrõl videók, 50-100 kmeket írtak, nyílván nem a legnagyobb szélviharban kell csinálni 😊
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

passatgt
Are they your borthers?
One is my brother the other is my borther.

BenedekFeco
Vótmá! De még mindig büntet...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
egy tó közepén, folyóba huppanva, a nyócker közepén földet érve má nem...

BenedekFeco

passatgt
és akkor már nem megy a gps?

passatgt

BenedekFeco