Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Tempest
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Wait what?

Adaaam
Kanye-s játék 😄

everything's better with music

FalseHeLL
Mindig letisztított linket adj meg, ne ilyen feature=player_embedded.
Ez lett volna a link és akkro mûködik:
http://www.youtube.com/watch?v=OheiLvAIouQ

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Klemice
pf...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
kurvanagy 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

SzirmosSzisza
#257818 <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tenkenorman

http://www.tenke.hu

tenkenorman

http://www.tenke.hu

LasDen
na menjetek a picsába....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

V43 1105
Akkor meg pedofilnak néz <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LasDen
alig 1 éves...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
biztos kiskorában még nem így néztél ki, és már fél tõled <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
akkor zabáljon máshol....😄

Alexease
De akkor sem azert maszott az oledbe, mert annyira aranyos, kedves es neked az jo, hanem azert, mert NEKI akkor arra volt szuksege😉 Most mar csak kaja kell es szabadsag, a tobbi le van szarva;D
szomferi
biztos jól picsáncsergetted kiskorában, azóta utál 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

HTS s3rg1nh00
neked biztos nem skót kuglifejû macskád van...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

LasDen
bezzeg az én macskám....az már le se szar...volt mikor idemászott az ölembe, de mostmár csak bejön, eszik és nyivákol, hogy engedjem már ki....😄

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Adaaam

repvez
köszönöm
Pellerinél volt, ITT.
repvez
ha jol emlékszek volt a napokvan it egy gif amin egy japo csaj irt a táblára egy képletet és ha a felét letörölte akkor az i love you látszott

Valaki tudná postolni ?
szucsy89
Fú, ott szartam volna össze magam 😄
ZoRaL

sferrari
Biztos 😄
Nekem van olyan csaj ismerõsöm aki azért fél szoláriumba menni mert látta a végsõ állomás 3-at 😄

http://f1ferrari.hu

FalseHeLL
Beugrott-e vajon a vezetõnek a Final Destination 2?

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Adaaam

Alexease
1:00-tol „kicsi a rakas...” 😊

LeWyTy
Ezt nézni is fáj..pedig marharégi<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Palinko
az lesz a vége még megválasztják valahol elnöknek annyi figyelmet kap 😄
Solid Snake
FalseHeLL
[/img]

Solid Snake
Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

FalseHeLL

morcosqtya
elaludt a kicsi.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jazzy
Aki synthollal szúrja magát az egy eszetlen barom. Aki pedig edz normálisan arra meg irigyek.
matyi0323
mert aki kopasz, van egy viszonylag csinos barátnõje és a karja nem fogpiszkáló, az segghülye, eszetlen paraszt.
Te ezt nem tudtad? Pedig 10 emberbõl 8 ezt vallja.. ( aki persze fogpiszkáló😄 )
<#vigyor><#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i mint irónia 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

0Fritz0
Ezeknek elmeorvos kéne, nem pedig botox, synthol és a többi szarság.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

Vaxi
sok szellemi fogyatékos él a Földön

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ez de dúrva, ami a csajoknál a kacsa száj, szétmûtött arc, az úgy fest pár pasinál a rühejesen feltöltött test :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,