Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
The Matrix has you...

és aznap születtem tehát ennyi😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
prá
igen...

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
vagmafia.com

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egyik hülye haver egyszerre eltörte mind a 2 kezét egy bmxes ugratással amiben közrejátszott egy macska is...aztán amíg az készülõdött(öltöztette az anya) a kórházba, mi szarrá röhögtük magunkat a szerencsétlenjén és ezen a videón a gépén 8fõ.
(azóta sem röhögtem akkorát)
<#mf1>#mf1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#hehe>#hehe>