Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ps7a
Baze ez Fehérvár 😄
Láttam ott már Jaguart is :/

ZoRaL

Felnõtt embernek nincs ideje és motivációja ilyeneket gyártani, gyerekektõl meg ennyi telik. Nem kell csodálkozni a minõségen, meg ha süt belõlük a nulla humorérzék.

Amíg illik abba a környezetbe,ahova berakják addig szerintem nincs ezzel gond.

Amikor a trollface-t nyomatták mindenhol na az volt elcseszve. Fõleg kis hazánk humorheroldjai által kreált blog.hu-s faszságai voltak elbaszottak. <#gonosz1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
tavaly a bitch please volt mindenhol most a you dont say??? így kell tönkre baszni egy memét....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dante3
Még az Xbox-ról is lemond, hogy kiüríthesse a tárat!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tutituti
egy igazi mesterlövész naponta többször megtisztítja a fegyverét.
ÉS fontos a tervezés!Figyeljük ki áldozatunkat😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Carlos
és távcsõvel keresi a foltokat. 😊

Þór vígi þessi rúnar

tomsolo
sztem ablakot fog tisztani azért van ott törlö, meg ajaxos flakon <#idiota>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SzirmosSzisza
Itt a tavasz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
😄DDDddd

Bazinga!

Kandurex
<#nyes><#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
😄

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

morcosqtya
Reggeli kutyák a most ébredõ jómunkásembereknek! :-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kazai21
Betiltották a meccseken a pirotechnikai cuccok használatát,õk meg így reagáltak rá😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

plu604
nemértem

HöfEE
MAXIMUM Trolling

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Há' minek pilinckázik a faszi arrafelé :-)))

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
😊

Krinyo
Õt ütötték ki legutóbb az elsõ 15 másodpercben?

tutituti
igen😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

FalseHeLL
Igen. Tudtommal.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ez a Sapp?😄

LasDen
le se szarja, hogy leverte 😄D

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Firerock
THIS IS SPARTAAAAA!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

clio1616v
egye fene én behoznám a sört, ha nem hagyja abba 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nálad is? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Froopy
Azért néha csak kimegy a konyhába.<#idiota>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Krinyo
19:17 óta folyamatosan ezt csinálja <#idiota>

Alexease
Miert, szerinted egesz nap ezt csinalja?!😊
bboyatty
Pedig jól dobta, csak maga elé kellett volna húzza a lábát és kész, én ugyan ebbõl a mozdulatból fejre estem.<#idiota> Videó sajnos nincs róla.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

BenedekFeco
Az biztos fájt...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
<#hehe>

clio1616v
kitérdekel mi jó a mellének, addig kell nézni, amíg esztétikai élményt nyújt <#smile>

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy ez nem tesz jót a mellének, megereszkedik tõle szépen lassan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
na ez az igazi rekreáció 😛