Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Monnyuk Kiritimati-n
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(amúgy meg csak DNS szervereket akarják lelõni, ha jól emlékszem, szóval IP-rõl megy majd minden)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy True Story 😄DD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

valaki? 😄

sáláláláláááá
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

the world is mine

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

...és akkor már a kép alapjára is ráakadtam.
"The trees move. Do you not see it?"
sáláláláláááá
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"