Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Mit kéne látni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

GhostRider1

★

Adaaam

everything's better with music

Adaaam

everything's better with music

ProGabe
#293113! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya
Õ meg a nagyon saját kölökkutya.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

lee86

¡Hala Madrid!

http://gaborszantai.co.uk/

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

skinnyman
kb 7 byte
LeWyTy
Tényleg... van arról infó hogy mekkora a youtube mérete?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Hát ahol a tornádok vannak meg a hurrikánok ott az állandó hõmérsékletre való tekintettel nem szükséges hogy vastagabb legyen.

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

RatBaG
ja csak itt nem gipszkartonból áll az egész ház 😊
aztán csodálkoznak, hogy elviszi a tornádó...

Per Aspera Ad Inferi.

skinnyman
Eddig talán a legjobb:

Regards,

LeWyTy
Kis hazánkban is így foltozzák a gipszkarton falat.Csak azok inkább jómunkásemberek.

David2
helló! azt a képregényt keresem, ahol egy faszi meg nõ megismerkedik a bárban, nagy mell, péló, aztán hazamennek mindkettõnek gyümölccsel volt kitömve, végül megeszik azokat

aszzem a 9gagen láttam, de nem emléxek a címére

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

RatBaG

ezek az amerikai papírházak, pfff... <#szomoru2>

Per Aspera Ad Inferi.

passatgt
pedig ez nekem tetszene😄

Asselm
A póló minõsége miatt szerintem nem kell aggódnod, mert azt írják, hogy Fruit of the Loom márkájút használnak, azok pedig jó minõségûek.
Kis találós kérdés: <#nevetes1>

Megfejtés a többi kép alatt😊

Megfejtés a fenti képhez:
Szennyvíztisztító
skinnyman

Regards,

Frequency
Nekem ilyenem volt:

ha azok a tankok mesélni tudnának 😄 nekem is volt jó pár.

The Matrix has you...

Fecske cigit nagybátyám szívott. elmondása szerint lórúgáshoz hasonlít 😊

The Matrix has you...

SzirmosSzisza
Hát simán a binárist ASCII-be, aztán ASCII-t szövegre 😊
Mondjuk a végével én se tudok mit kezdeni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Én szõnyegvárosoztam órákig gyerekként.
Voltak zöld öntöttvas orosz tankjaim, amik bevonultak ide, elfoglalták a negyedeket meg az állatkertet aztán jött egy amerikai Ford sheriff autó, ami kiüldözte a T-34-eseket, meg a katyusákat.. 😊

skinnyman
Ez már maga a megfejtés? Hogy kellett dekódolni? 😊

Regards,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Solid Snake
Alexease
Nekem a kedvenc tarsasjatek, amihez emlekek fuzodnek es meg meg van, az a klasszikus Gazdalkodj okosan! ~1979-ben kaptam/vettem. Meglattam a traffikban 99Ft. Hazamentem, sose kertem semmi anyamtol, de erre megis. Visszamentem, es sajnos elneztem az arat izgalmamban, mert 199Ft volt:/

Annyi mar nem volt, de nehany het utan megis ossze jott! Talan 1000–1500Ft-ot kereshetett akkor anyam (egyedul volt), igy nagy dolog volt hogy osszehozta!
Dzsini

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bubis víz

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
<#rinya>
Kedvenc bolygóm volt!

Gondoltam rendelek ilyen pólót, de nem bízom a minõségében, látatlanban nem merek.

SzirmosSzisza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Thank you for helping us out! Your participation is crucial for this April fools joke to work. To show our appreciation, and continue down the data savings road, we're giving away five external hard drives to some of the people solving this code. To prove that you solved the code, and to be qualified for receiving a hard drive, please tweet #operaaprilfools before April 2nd.

Again, thank you for being awesome and participating!

The Opera Team

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Hát igen, a régi szép idõk, amikor már felfedezték a Plútót, és még bolygó volt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Múlt héten találtam meg... kb. 26-27 éve játszhattam utoljára vele😊

Alexease
Es a kedvencem😊
A mai napig tokeletesen mukodik, ezt hasznalom ebresztesnek, egy 1972-es Sanyo Flip Clock radios ora😊
Csak az enyem feher (vagyis mar inkabb vajszinu😛).

Carlos
Szintén!

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Ha feliratkozol hogy segítesz nekik, küldenek adatot emailben binárisan kódolva, ezt valakinek sikerült már dekódolnia? 😊 ASCII-vá alakítva határozottan jobb a helyzet de valami még hiányzik.

Regards,

LeWyTy
Dettó<#rinya>

Alexease
Es ezek kozul, meg van egy hasonlo korabeli szaloncukros dobozom (abban van archivalva a LEGO-m😛), es a diavetito filmekkel😊
Goliat es Bobo kepregenyem nincs, de van sok Kockas, Hahota, Mozaik stb😉
RelakS
Ki az a Dávid? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FalseHeLL
obaszki. :\

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

szucsy89
Baaz, milyen emlékek törtek most fel 😄 A cigin kívül mindegyikre emlékszem 😊
skinnyman

Regards,

SzirmosSzisza
Remélem nem veszik ki holnap 😄
Mondjuk az tetszik, hogy mindenhol a jövõben bejelentik a HL3-at