Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cinestar.hu/cikk/puzser-a-mokkaban-a-kovetkezo-batmanfilmrol
biztos láttátok már páran ezt a videót, amint az új Batman filmrõl beszél a játék trailere alapján...
nem nézem a Csillag Születik-et, de én is úgy gondolom, hogy azzal, hogy kicsit kritikusabban áll a produkciókhoz, csak használ a mûsornak...
nem mellesleg filmkritikus és elég mûvelt ember, és ez elõtt köze nem volt az rtl klubhoz, de amúgy jah, biztos igazad van
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Õszintén szólva addig azt se tudtam hogy ki õ, mígnem a napilapokban az õ arca köszönt vissza rám a címlapon...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ezért is kérdeztem, hogy melyik ország, mert azt hittem csak én vagyok ilyen "mûveletlen". ( nem leszólásból írtam ezt a szót. )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
@Büdös: hát persze, hogy azt próbáltam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kivárjamár??😄