Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7131
kivárjamár??😄

vagmafia.com

Sippie
én nem mondtam hogy nem kedvelem, de sose hallottam róla. Ha éneklésrõl van szó, akkor azért egy Bereczki véleményére inkább adok, mint egy Hernádiéra, kicsit többet konyítanak hozzá, szóval nekem az is tökmind1, hogy még hány majom ül mellette.
ngcsnet
én csak innen ismerem ezt a palit:
http://cinestar.hu/cikk/puzser-a-mokkaban-a-kovetkezo-batmanfilmrol

biztos láttátok már páran ezt a videót, amint az új Batman filmrõl beszél a játék trailere alapján...
nem nézem a Csillag Születik-et, de én is úgy gondolom, hogy azzal, hogy kicsit kritikusabban áll a produkciókhoz, csak használ a mûsornak...

7131
<#mf1>

vagmafia.com

Broafka
lol, legalább kicsit nézzetek utána az embernek... Én se annyira kedvelem, mert rém irritáló hangja van, és nagyon nagyképû, de sokszor igaza van, és amikor a másik 3 zsûritag valami nyekergésre igent mond, õ meg nemet, akkor mindenki fikázza (pedig nem mellesleg egy csomóra bólintanak, ami rém szánalmas, csak elõadja az elõadó a hattyú halálát)

nem mellesleg filmkritikus és elég mûvelt ember, és ez elõtt köze nem volt az rtl klubhoz, de amúgy jah, biztos igazad van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nan76
malacka powa!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Sippie
Tehát valami noname önjelölt celeb, akinek valamelyik rokona az RTL-nél dolgozik. mossmá éccsük
Puzsér Róbert

Õszintén szólva addig azt se tudtam hogy ki õ, mígnem a napilapokban az õ arca köszönt vissza rám a címlapon...
w77d
ciki lett volna, ha a lövöldözõs résznél én is fegyvert rántok, csak én nem vaktölténnyel durrogtatok? XD

mehet a Disznólkodás <#vigyor2>
Calver
kinél van áram bevezetve?

"The trees move. Do you not see it?"

ki néz tévét?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ki nézi a csillag születiket?😄
matyi0323
Nem tudom ki õ.
Ezért is kérdeztem, hogy melyik ország, mert azt hittem csak én vagyok ilyen "mûveletlen". ( nem leszólásból írtam ezt a szót. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

milk4
Ez ki a picsa fing?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

robotnyk
ki az a Puzsér Róbert?
DaemoonHunter
elég szánalmas ha már egy ilyen alak miatt néz valaki egy ilyen mûsört<#levele>

matyi0323
De melyik ország?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Broafka
basszus, azt hittem a biciklis az véletlenül ment neki az ajtónak, és kiakadt a mentõsre 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ez ku*** jó

SitatiS
<#taps>

Let the good times roll.

SzirmosSzisza
:o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt hittem, a "Gyémánt(f)osó Csávó" valami indián név... vagy Olasz... <#idiota>
Casillas
szerinted csak a háromnegyede? 😮

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ha ránézel a képekre, hamar rájössz, hogy a 3/4-e cigány...
ollie
Elárulom, ez mindig is így volt.

SzirmosSzisza
Azt hittem fake, de nem :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

robotnyk
svédek.
kemszi2
Pluskast
Igen, sõt elég megnézni a kommentelõk képeit is 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért a nevek alapján ki lehet következtetni, hogy nem norvég vendégdiákok. 😊
Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Az egyik legkönnyebb pénzszerzési mód, fõleg amíg az ember lánya fiatal.
Pluskast
Nem csak írni nem tudnak, de az értékrendjük is valahol a 3 km-el a béka feneke alatt van. Nem vagyok fent a facebook-on, de azért elég szomorú, hogy valaki arra büszke, hogy prostituált, és mások még támogatják is ebben. Gondolom most ez a trendi...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ne sajnáld ezt, majd a saját gyereked megfelelõen tanítod, és neki kisebb lesz a konkurencia.

Ostobák mindig is voltak, csak az internet testközelbe hozza õket... (Amúgy lehet, hogy tényleg nem ennyi!)
Az oktatási rendszer egyik igen komoly kritikája, hogy felnõtt(?) egy olyan generáció, amelynek jelentõs része képtelen akár egy egész értelmes mondatot is összehozni. A nyelvtan nácizásba már bele se megyek...

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

Marci0115

SzirmosSzisza
Sokat nem kell várnod. 1-2 év és minden hálózaton lesz, fõleg ájpívéhattal 😊

@Büdös: hát persze, hogy azt próbáltam.

Krinyo
A legtöbb sörnél nincs kilyukasztva

Dzsini
Lehet =/= kell.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
és akkor a sört is szívószállal kéne inni? 😄
Calver

aka mind = blown.

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
Pedig az a fülecske más célra van:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pajti

pajti

pajti