Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ugyanis le van szerelve a hajtómû, és ez eddig tudtommal csak arra az egyre volt jellemzõ.... <#duhos2>#duhos2>
Amellett, hogy tényleg ágyba-beájulósan fáradt voltam. <#vigyor3>#vigyor3>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Amúgy még a nagy terrortól való félelem elõtt is volt kisérõgép.
#294301-esen is ottvan 😊
Egyébként létezik repülõ hátsó vezérsík nélkül is, mégsem csak egyenesen repül 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ráadásul tudomásom szerint, nemhogy, ez az ûrsikló az ürbensem járt, hanem pont ez járt ott a legtöbbet 😄
Nemsoká egy másikat is visznek valahova floridából, de nemtudom melyiket :S
B-747 + az Enterprize nevû az ûrben sose járt elsõ Space Shuttle van a képen... <#idiota>#idiota>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A repülõgép a képen egy AN-124, míg a Buran szállítására az AN-225 szolgál.
Az AN-124 négy hajtómûves, klasszikus függõleges vezérsíkos gép.
Az AN-225 hat hajtómûves, osztott függõleges vezérsíkú, hogy az esetleg külsõleg tárolt terhek (mint pl. egy Buran) ne zavarják az irányítást.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

közepét nézni kicsit.