Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Marki

KoЯn

SzirmosSzisza
Ha már ez a téma, mérnök poén <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pajti

pajti

PLaci
Nem láttam a hírlopóban errõl semmit, a zindexen is elkerült a hír, illetve errõl a részletrõl gondoltam, hogy régi kép a Zenterprize -ról:

Ugyanis le van szerelve a hajtómû, és ez eddig tudtommal csak arra az egyre volt jellemzõ.... <#duhos2>
Amellett, hogy tényleg ágyba-beájulósan fáradt voltam. <#vigyor3>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sippie
kanyarodni egyébként sem csak azzal lehet. Csûrõ lapátokkal orsózó mozgással kanyarodnak, a pedállal meg korrigálnak. De nem véletlen van az ûrsikló segge is átalakítva, hogy megfelelõen tereljét a légáramlatot és az utólagos vezérsíkok ugyanúgy használhatóak maradnak.
kifli
Nemtudom pontosan miért kell oda egy vadászgép, de gondolom, ha átvennék a gép felett az uralmat, akkor kilövi a gecibe 😄
Amúgy még a nagy terrortól való félelem elõtt is volt kisérõgép.

#294301-esen is ottvan 😊
kifli
ha jól megnézed, ott van az utólag oldalra kiszélesített hátsó vezérsík is. De amúgy keress rá bármelyik nagyobb hírportálon, és rájössz, hogy nem ps vagy más átverés.

Egyébként létezik repülõ hátsó vezérsík nélkül is, mégsem csak egyenesen repül 😊
Csak biztosítani. Soha nem lehet tudni, ki akarná megközelíteni. Gondolom valami ilyesmi lehet az ok.
edios
vadászrepülõ azért kellett, hogy ha huncutkodnának lakott terület felett, akkor lekapják õket még a levegõben?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

nonicks
én nem értek a repülõkhöz, de szerintem ott a repülõgép hátulján az a cucc a takarásba van (az ûrsikló által) akkor ez a gép max nyíl egyenesen tudna haladni, vagy nem?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

kifli
Án úgy hallottam az egyik marad.

A hitetleneknek egy videó 😊

edios
Endeavour és Atlantis maradt még, õket is szállítják majd kiállítani

Szegény srác megvolt fagyva, nem volt ereje kimászni. Nem az volt a gond, hogy nem fértek volna el. A legtöbb ember megfagyott, a hideget nem bírták.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
nem, egy 747-essel viszik. Vagyis vitték tegnap washington dc-be.

Ráadásul tudomásom szerint, nemhogy, ez az ûrsikló az ürbensem járt, hanem pont ez járt ott a legtöbbet 😄
Nemsoká egy másikat is visznek valahova floridából, de nemtudom melyiket :S
edios
hoppá, ha minden igaz egy eredeti double fail-nek vagyunk szemtanúi

nonicks
photoshop-pal?

kifli
tudtommal a discovery-t viszik épp egy múzeumba 😊
PLaci
Aztadehülye vagyok, látszik, hogy éjfél van, és aludnom kéne...

B-747 + az Enterprize nevû az ûrben sose járt elsõ Space Shuttle van a képen... <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
FotóBolt!

A repülõgép a képen egy AN-124, míg a Buran szállítására az AN-225 szolgál.

Az AN-124 négy hajtómûves, klasszikus függõleges vezérsíkos gép.
Az AN-225 hat hajtómûves, osztott függõleges vezérsíkú, hogy az esetleg külsõleg tárolt terhek (mint pl. egy Buran) ne zavarják az irányítást.

nonicks

Master91
Hát ja mondjuk....csak nem süllyedt volna el 2 ember súlya alatt.
szucsy89
SzirmosSzisza
Mintha egy sas cipelné az áldozatát 😊

passatgt
semmit

kirol
Mit kellene látni?

Régi, de hátha valaki nem ismeri:

Köszönöm! 😊

kifli
kókuszáljál rá, dekókuszálás helyett 😄D
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Büdös Bohóc
nem látom sajnos pontosan mit látok mikor a színekrõl defókuszáltam

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Broafka
mihez képest. Jó mondjuk kétféle ember van, akinek nagyon tetszett a film, és akinek nagyon nem, a kettõ közt nincs nagyon senki. Én a 2. bandába tartozom, hagyjuk is a témát, mert csak veszekedés lesz belõle

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ennek nem tudja valaki belinkelni a teljes videóját?

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

7131

vagmafia.com

7131

vagmafia.com

7131
közepét nézni kicsit.

vagmafia.com

+1 <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

tomsolo
Lehet de az új batmobil sztem is fertelmesen csúnya. Kisgyerekként ilyeneket raktam össze legóból.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

w77d
szerintem a Joker alakítás itt volt a legzseniálisabb!

Broafka
hát az ócskásoknak csorogna a nyáluk, engem inkább elborzaszt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként szarkasztikus voltam, sajnos volt (bal)szerencsém látni a filmet, és a mai napig sírok, hogy egy ilyen vacak az imdb-n 8 csillagos, és, hogy hány ember szereti a filmet, mert ahogy mondják "milyen valósághû"... uram... isten. Ez valósághû? másfelõl meg, hahó, ez batman, egy képregény szuperhõse, annyi különbséggel, hogy nincs szuper ereje, csak egy rahedli pénze, és hatalmas IQ-ja. A filmben meg egy érthetetlenül beszélõ mániákus idióta lett szegénybõl. És Joker nem azért rémisztõ, mert csámcsog, és mindent felrobbant, meg ilyenek. Mutassak Jokert, akkor nézzétek meg a régi Batmant! Az egy Joker jelenet volt, hogy elõhúz a zsebébõl egy méteres csövû kézi pisztolyt és lelövi batman repülõjét. De hogy egy pici pozitívumot adjak ennek az új filmnek, ott is volt 2 egészen jokeres rész, a ceruzás jelenet, meg amikor beöltözött ápolónõnek.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BoneDragon
Vót.

Voyager5
Vótmá?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
biztos nagy batman fan lehet, ha az utolsó kettõt se látta

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed