Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Dum spiro, spero.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Emancipate yourself from mental slavement!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ízlések és pofonok, én szívesen eltöltenék pár estét egy jó fajta ázsiai nõvel...

akkor úgy fogalmazok, hogy volt egy nagy értékû drága kõ, amit egy bizonyos utas: Samuel Morley vett a feleségének Kate Florence-nek. És ezt szokták még ott keresgélni a roncsoknál. Ez inspirálta valszeg a storyhoz James Cameront
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ez egy 16 éves kis fruska volt, és a csaj már akkor sem szerette ezt a csávót. Az anyja akarta mindenáron hozzá adni, mert a csaj apja lelépett (vagy meghalt, már nem emlékszem pontosan) és egy rakat adósságot hagyott rájuk, és egyedül a nevük maradt fent ami nemes, így könnyen be lehetett házasodni valami gazdag fazonhoz
My life is a lie!
nearo: attól még Gloria Stuart a közelében sem járt a hajónak
A lényeg az elõzõ hsz-emben van, az idõs hölgy a filmben csak egy random színésznõ, aki a valóságban nem volt ott a hajón.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Két éves volt a katasztrófa idején az öreglány...
Nekem úgy rémlik, hogy az a nyanya egy túlélõ ( és talán saját maga aki beleszerett 1 fasziba, aki meg halt végül , mint DiCaprio meg a vörös hajú csaj, tehát Õ volt a vörös hajú csaj a Titanicon a valóságba)
-Miért nem??
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Regards,
Regards,

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Persze csak részleteket láttam a Titanicból...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyrészt a kapja be a faszom az összes államigazgatási szerv, ott teszek nekik keresztbe, ahol csak tudok, másrészt meg az összes vallás faszság, a jedi semmivel nem lóg ki.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”