Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Fuck Yeah! <#banplz>#banplz>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A heavy cost. I pay it gladly.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hidd el,akik több ezer éve folyton ilyen idõben élnek(leszálltunk repülõvel egyiptomban este 22 óra után...38 fok),azoknak muszáj tudni ilyeneket 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A jeges, hideg italok csak pillanatnyi jóérzést okoznak, viszont gyorsítják az izzadást, ezzel a folyadék- és ásványianyag veszteséget, amitõl csak még több jeges italt szeretnél fogyasztani (újabb pillanatnyi kellemes érzésért) - gazdasági szempontból logikus, a szervezeted szempontjából viszont kevésbé az.
(* általánosítás, kivételek természetesen vannak)
illetve ha ilyen egyszerû lenne, akkor nyáron bundába kéne öltözni..
amúgymeg a test a túlmelegedés ellen hõelvonással próbál védekezni, ezért izzadunk, hogy az hõt vonjon el a testtõl.. persze lehet nem jól tudom
nem véletlenül isznak a sivatagban az arabok forró teát.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"vessetek a mókusok közé" :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
De az számomra hihetetlen, hogy a póló hûsít. Szívesen kipróbálnám. Nem tudom elképzelni, milyen lehet.
http://www.youtube.com/watch?v=nEU8XE9GqAk&feature=plcp
Az, hogy fpsrussia orosz-e vagy nem meg szerintem másodlagos, nekem tetszett pár videója 😊
A halál csupán a kezdet...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Born Kyle Lamar Myers May 5, 1986 Georgia, USA
ez meg szimplán cgi.
Per Aspera Ad Inferi.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem gondoltam volna fake-nak a videót mert bírok ebben a russia gyerekben meg a cideóiban.
A töltények(hol a picsában vannak) és a végén a robbanás nekem is szemet szúrt.Sztem(bár ezt meg lehet cáfolni) túl nagyot robban maga a kis gép alap állapotban,max +megpakolva szolt vna ekkorát+nem hiszem h fel is robbantott volna egy ilyen cuccot mert nem lehet olcsó mulatság.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.