378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Dency

• Neocortex
  • PLaci #372343
    "Magas" kép.
  • toza #372342
    ha nem lenne szugseged tobbe a szemedre.. nem gif. ... azonnal ijesztos...
    Utoljára szerkesztette: toza, 2020.10.21. 16:46:06
  • dante3
  • PLaci #372340
  • toza #372339
  • ximix #372338
  • Zsoltee_a_bator
    A visszamenoleg torvenykezes hazajaban ez nem lehet akadaly.
  • SzirmosSzisza
    Amíg nem jön a végzés nem vagy karanténban.

• Zsoltee_a_bator
    Ez visszamenoleg fizetendo 10*600.000 ft karantenelhagyasi szabalysertes.
  • Palinko
    Lassan jönnek a karácsonyi kiszállítások is, szóval szerintem jövő húsvét után simán megkaphatod.
  • SzirmosSzisza
    Neki legalább megjött a levél, én azóta várom :D
  • FalseHeLL
  • BenedekFeco
  • Sippie
    ja hát a kábelt bedugom a gépbe melóhelyen azt heló :D
  • Tikal #372329
    Az nálam se, de a fali töltő igen... kábelt meg kapsz most is.
  • Sippie
    Most nem azért, de nálam még egy töltőkábel se bírta tovább mint a telefon, amihez járt...
  • Tikal #372327
    Szvsz elég rosszak a példáid.

"Banknál még megállja a helyét mert a telefon töltőjével is feltöltheted ahogy mások is mondták"
    És miért nem a telefont töltöd a powerbank töltőjével? Miért nem ahhoz alap tartozék, hiszen nem tudja ellátni a feladatát ha nincs feltöltve! Mégis hogy gondolták ezt akkor? ;)
    A wireless fülest se tudom használni töltés nélkül, ahhoz miért nem jár? A kerékpár lámpámhoz se járt, azt mivel töltsem?
  • PLaci #372326
  • Palinko
    Lehet hogy a mi háztartásunk más akkor, de jelenleg 1 usb c-s töltő van és gondolom nem örülne a fater ha nem tölthetné a telóját mert mindig stoppolom a töltőt :D Aki gyakran cseréli a telóját arra pont hogy nem rohad rá hanem el tudja adni, nyilván töltővel adja el az igényesebbje gyári dobozban stb.

Ezért írtam hogy opcionálisan tök üdvözölném mert ha nekem se kéne töltő én sem kérném, de ez nem igazán az hogy jogod van fizetni :D Környezetvédelem címszóval vissza lehetne venni a régi töltőket és újrahasznosítani pl, de ugye senki nem akar azzal szórakozni, mert az kiadás lenne meg nyűg, mindenki szabadul tőle. Mindegy másképp látjuk biztos sokan vannak a ti véleményeteken és sokan az enyémen részemről nem kívánnék tovább flamelni a témában.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.10.19. 17:24:40
  • ibrik
    Nem az a gond, hogy esetleg marad a háztartásban néhány töltő, hanem az, hogy idővel vagy nem lesznek jók az új telefonokhoz és/vagy ugyan lehet velük tölteni az új telefont, de pl. le kell mondanod a gyorstöltésről. Ehelyett órákig várhatsz, hogy feltöltődjön a telefonod akár 3-4-5 ezer mAh-s akksija.
  • Zsoltee_a_bator
    A telefont gyakran csereli az ember. Minden haztartasban van legalabb 4-5 tolto felhasznalonkent, mar ha nem dobaltak ki oket mar.

Nekem nem kellene uj tolto a majdani uj telefonomhoz, de az az erzesem, hogy nem fogom tudni elkerulni.
  • Palinko
    Olvastam de ez még csak tervezet ha jól tudom és elég bugyuta. Egy termékhez adjanak minden kiegészítőt ami az alap funkcióinak ellátásához kell. PowerBanknál még megállja a helyét mert a telefon töltőjével is feltöltheted ahogy mások is mondták, de ha most a telefonhoz sem kapsz az már problémás töltheted laptoppal vagy géppel vagy amivel tudod.

Hasonló jó ötlet lenne autót motor nélkül árulni hiszen sokkal környezetbarátabb lenne, meg cipőt fűző nélkül árulni, visszatérve a telefonokhoz miért adnak vele kamerát lehet valaki nem is szeret fényképezni miért nem csatlakoztatható extra az is, miért nem kisebb a képernyő, akkor lasabban merülne, miért nincs benne sokkal gyengébb processzor, miért van benne annyi szenzor azokat se használja ki mindenki külön megvehetnéd az összes szenzort amit használni akarsz. Folytathatnám még de Tim pont most csörög további ötletekért.

Nyilván hogy lesz baj és a jack dugó elhagyása marhaságot sem követte minden gyártó... Szerencsére vannak olyan kínai gyártók akik ésszerűségre és használhatóságra gyártanak telefonokat nem csak a divatot követik esztelenül. Az autós példa nagyon rossz, mert a benzin analógiában az áram a megfelelő, azt nyilván nem annak hozzá se erőművet.

• Dobronski
    nem ez volt az elso verekedesuk :D
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Tikal #372318
    :DD
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
    Akkor is lesz baj az elviekkel, amikor a többiek elhagyják majd a csomagból a töltőt? Mert el fogják, nyugi. És azt is nagy összegben le merem fogadni, hogy ők sem fogják majd olcsóbban adni a telefont. Millió egy dolgot árulnak úgy hogy nem kapsz hozzá töltőt, még se rinyál senki. Amikor autót veszel, az is használhatatlan benzin/diesel/áram nélkül, még se adnak hozzá otthonra benzinkutat :)
  • cherubim06
    Elolvastam az eredeti angol tanulmányt. A cikk következtetése nagyon buta. Eredetileg arról van szó, hogy a Coviddal kórházba került betegeket megkérdezték viseltek -e maszkot. A nagy részük viselt és kis részük nem viselt(kb 3%), ez a jellemző eloszlás, ebben semmi csoda nincs. És ebből arra következtet (nem a CDC, hanem az agyhalott maszkellenes média), hogy akkor lám több a maszkos megbetegedett, mint a maszk nélküli, tehát nem kell maszk.
    Megoldás: mindkét vizsgált csoportot a saját változója által képzett teljes populációval kellene összehasonlítani.
  • Tikal #372314
    Nem nagyon figyeltél szerintem... nem hogy megúszni fogja, hanem ez lesz a norma, a törvény által elvárt az EU-ban. Már ma se kapsz rengeteg termék mellé töltőt, pl hordozható akksihoz nem adnak, csak egy kábelt, már pedig az akksi egyetlen feladata az hogy töltve legyen, nem? Wireless füleshez se ad töltőt a Samsung se, pedig töltés nélkül használhatatlan, nem?
    Miért ne kapnál töltőt hozzá ha kérsz? Odamész a pulthoz és kérsz :)
  • Palinko
    Védhetetlen amit az Apple csinál, mert ha a boltban megkérdeznék hogy szeretnél-e töltőt hozzá és azt mondod hogy nem mert van otthon környezetvédelm pipa ár természetesen ugyanaz így is úgy is, hogy eldöntik helyetted hogy neked biztos van de ha nincs 20$-ért a tiéd lehet. Nem is az a 20$ a kérdés egy ilyen drága telefonnál hanem már tényleg elviekkel van a baj, hagyjuk most azt hogy szerintem 50 centtől nem kerül többe egy ilyen töltő reálisan és nem ezen múlnának a negyedéves számok hogy adnak-e, itt azzal van a baj hogy teljesen használhatatlan az eszköz töltés nélkül és nem kapsz hozzá töltőt ha kérsz se, a fejed felett meghozott döntés volt.

Szerintem a fülhallgató senkinek nem fáj, sokszor a gyári amúgy is olyan volt hogy kemény műanyag csak fájt tőle a füled és nem is használtad ha csak nem volt muszáj és nem volt más kéznél, de azért egy töltő... Pláne így hogy a gyorstöltés új funkció hát ne is haragudjanak már de színtiszta féregség amit megint csak azért fognak megúszni mert ők az Apple....
  • Tikal #372312
    Ez egy megbizható forrás. Szép találat.
  • toza #372311
    akkor most mivan?

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.10.19. 14:34:58
  • RatBaG #372310
  • Tikal #372309
    Ha majd találkozom egy ilyennel akkor majd azt mondom neki hogy ez már a töltő nélküli csökkentett ár, amit spórol azon vegyen töltőt magának :)
  • toza #372308
    temahoz kapcsolodoan...
  • BenedekFeco
    Az Apple nem jótékonysági intézmény, a profit a cél. Ha minden telefonon meg tudnak spórolni 1 Dollárt, akkor meglépnek bármit. Az, hogy kerítenek hozzá egy ilyen "zöld-környezetvédő maszlagot"? Azt mégse mondhatják, hogy még jobban meg akarunk gazdagodni :-D Pedig mindenki tudja, hogy ez a lényeg, úgyhogy kb felesleges puffogni. Majd akkor puffogjatok, amikor a többi gyártó is szép sorban követi, mint ahogy eddig is.
  • maffioso
    Majd meglátod.