378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Micsu
    Hát persze, szerinted otthon kapta el mindenki amíg otthon ültek a fotelben? Úristen :D
  • Tikal #372384
    Röhögsz azon hogy valaki kijelenti biztos xy-tól kapta el, de te kijelented hogy biztos nem a metrón vagy a buszon. Ok.
  • dantor7
    Na várj, itt kórházakról van szó, meg aki már oda bekerült.
    Én pl. még influenzával sosem kerültem kórházba, van, aki azzal is. De influenzát röhögve gameltem végig táppénz alatt, erről meg még nálam egészségesebb emberek is panaszkodnak, hogy 2 hét teljesen kimegy az ablakon, és utána jön csak a regenerálódás. Nekem ez sem hiányzik, kicsit sem!
  • Neocortex
  • Neocortex
  • Alien69
    Azért, mert Te röhögsz, az valszeg a Te agyad negatív beállítottsága miatt van. Attól még lehet másnak is igaza, nem csak a Te agyad hülyeségének. Ha netalántán másutt nem kaphatták el, akkor Te mi a francért kötözködsz? Nem fiatalok, akik szombat este mennek bulizni Nápoly-ban, aztán meg mennek tüntetni, mert betiltották az esti nyitva tartást!
    Az adott esetben más eshetőség nem volt, és kész!
    Nálam más a helyzet, de vannak tapasztalataim. Volt, amikor konkrétan tudtam, mikor kaphattam el az adott vírustörzset. Volt, amikor nem. De, amikor konkrétan akaratom ellenére kerültem (anno) veszélyforrás közelébe, nem tehettem ellene semmit se. Ma már legalább nem röhögnek ki, ha maszkot húzok... (Ügyfelekhez járok ki)
  • Palinko
    Az a márka analógia, hogy ő csak rossztól a legrosszabb esetekig találkozik és lehet olyan érzése hogy ebbe aztán mindenki haldoklik még a valóság nagyon más, sokakon tünet mentesen vagy influenza tünetekkel átmegy ők nincsenek is benne a statisztikába sokszor szóval jóval 1% alatti a halálozás. Ha nálunk nem tetsztelnek rendese, meg nincs kontakt kutatás tőlünk szegényebb országokban még ennyi sincs szóval torzak a statisztikák.
  • dantor7
    Most.. tényleg.. azt mondod, hogy aki covidos, és kórházba kerül, az attól függően van jól/rosszul, hogy az ország melyik pontján van a kórház? Vagy mi lehet itt a márka-analógia?

Mert, ha a Covid=Ford, akkor igazán nem válogathatsz, hogy most a Ford-ot kaptad-e el vagy a Ferrarit
    Ha a szerviz=kórház, ez se jobb, mert a saját Fordodat csak Ford szervizbe viheted, de ha neked Covid-od van, miért mennél amputáltatni a lábadat? Ofc oda mész ahol a Covid-ot kezelik, nem?
  • Palinko
    Ez kicsit olyan mint a Ford szervizben dolgozó ismerősöd meg megesküdne hogy mindenkinek Ford autója van.
  • Musachy
    A kiderült az "kiderül" akart lenni. De csak azoknak, akik túlélik. Persze, ha csak kitalálták...
  • 0Fritz
    Képzelődj csak tovább, menni fog. :)
  • 0Fritz
    Ezért írtam, hogy mindenki dobálózik a számokkal, a valóság meg odaát van.

Majd meséld el, hogy ebből:
    - "Idővel minden kiderült. Aztán majd jót röhögünk ezeken a kommenteken is. Vagy nem... "
    - "Így van, főleg ha megbízható lesz az a statisztika. Vagyis én hamisítom. :)"

Miként jött le ez: "Biztos ez koholmány, a tiéd meg valóság, pedig ugyanaz az oldal hozta le."
  • RelakS
    Ugyanakkor ha a cikk alatti ajánlatokba belenézel, akkor azokban az országokban, ahol az év elején nem holmi napi 100-200 esetet azonosítottak, enyhén szólva más a helyzet.

Biztos ez koholmány, a tiéd meg valóság, pedig ugyanaz az oldal hozta le.
  • Zsoltee_a_bator
    Egyszeru a gondolatmenet. Ha az alkoto nincs rajta azoknak a listajan, akiket nem gyulol, a produktum automatikusan ertektelen vagy kartekony.
  • PLaci #372371
    El sem tudom képzelni milyen kicsavart elmebaj szükséges ahhoz, hogy értelme legyen ennek a hozzászólásodnak.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.10.25. 10:36:45
  • 0Fritz
    A "képregény" hitelesebb volna, ha nem egy nyíltan buzeráns fehérfóbiás agyszüleménye lenne.
  • 0Fritz
    Így van, főleg ha megbízható lesz az a statisztika. Vagyis én hamisítom. :)

• PLaci #372368

Az értelmi fogyatékosság vírusa ellen a legnehezebb védekezni...

... mert az interneten terjed. Globálisan.
  • DjWinamp
    Keresztanyám fül-orr-gégész orvos és aneszteziológus, ő tudna mesélni mennyire "közel sem olyan halálos v veszélyes, ahogy be van állítva."
  • Musachy
    Idővel minden kiderült. Aztán majd jót röhögünk ezeken a kommenteken is. Vagy nem...
  • toza #372365
    virus van,emberek elkapjak maszk v nem maszk...

a poblema az h kozel sem olyan halalos v veszelyes ahogy be van allitva,
    ez miatt nem kene tonkretenni eleteket munka helyeket...

nem maszkosok ezert pampognak igazabol...

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.10.25. 04:28:43
  • BaliBoy
    Máshol nem is kaphatták el csak a távolsági buszon... :D :D :D
    DNS mintát nem vettek véletlenül? xD
    Azokon mindig is csak röhögni tudtam, akik megmondták pontosan, hogy "biztos xy-tól kaptam el" :D

Egyébként sem távolsági buszt írtam, ahol hosszabb ideig össze vannak zárva relative kis helyen az emberek...
    Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2020.10.24. 23:40:46
  • Alien69
    Ööö, Te is szagértő vagy, látszik... Janem.
    Anno, apóst-anyóst köhögte le egy tapló távolsági buszon, kb 1 évvel ezelőtt. Akkor még nem korona vírussal, csak a szokásossal (a köhögés sikeres volt, megkapták mind ketten). Após nem mozdul ki, anyós is minimálisan, vagy annyira se. Mi meg maszkot veszünk fel, vagy távol állunk meg, megpróbálunk mindent megtenni, hogy kerüljük a fertőzés kockázatát...
    A számokat meg embernek álcázott izék gyártják. A statisztikába azt lehet hazudni, amit akarnak... :-)
  • dantor7
    Nekem _CSAK_ olyan ismerőseim kapták el, akik szerint kamu az egész, a maszkhordást is mellőzték természetesen.
    A "szerinted azon a bulin kaptad el?" kérdésre meg olyan választ kapni hogy "á, oda már úgy mentem, hogy alig éreztem a szagokat", na, az eshetne le már a többségnek hogy ilyeneket nem kéne.
  • BaliBoy
    Pontosan ugyanannyira hatástalan a koronavírus ellen mint a maszk viselés. Ugyanis az emberek nem az alatt a 20 perc alatt adják át a vírust egymásnak amíg a Tescoban vásárolnak vagy amíg a 3-as metrón mennek 5 megállót, hanem a rokonaik, családtagjaik, barátaik, kollégái, szomszédai társaságában adják át egymásnak, ahol és akiknek a társaságában úgy sem visel senki maszkot. Ez lassan leeshetne a többségnek is. A számok nem hazudnak!
  • BenedekFeco
  • BaliBoy
    Miért kellett volna?
  • FalseHeLL
  • toza #372357
    nem mondtad h tek... :(
  • BaliBoy
  • toza #372355
    nemis az. a muanyag ami kozel van hozza.. az nem olvad meg?

csak a lezer " vege " "meleg" es vag kette dolgokat? de akkor hogy vag kette dolgokat?

egyebkent is ho=latas nak hivjak elvileg...

• Neocortex
    nem, az üveg átereszti a lézert, viszont ha nem nullás a lencse az módosíthatja a fókusztávolságot
  • BenedekFeco
  • toza #372352
    mit tudunk a lezerrol?

szupermen szemuvege nemkellett volna h elolvadjon amikor alatta lezer lat?

• BenedekFeco
  • ximix #372350
    "I've been watching you
    A la la la la long "

Pepsiman

HomeOffice lv100

Szprájccs zúzó mutatvány
  • ximix #372349

• Musachy
  • Musachy
    Valahogy csak le kellett onnan tolni, na!
  • PLaci #372346