Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Nem kell felni az ujdonsagoktol, anno a telefonokon is volt gomb, a kocsit is lo huzta...
http://gaborszantai.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem véletlen van mac-el demózva <#banplz>#banplz>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fejlesztõk tudnak igényelni amúgy ingyé elvileg.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
gamertag: kenobita
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
gamertag: kenobita
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Egy nõ stroke-ot kapott úgy hogy neurobiológus volt a foglalkozása,ezáltal ami a szervezetében végbement mind dignosztizálta.De legfõbb erénye mégis az hogy ezt egy csipetnyi humorral és óriási szeretettel mondja el nekünk.
Hitetlenül kezdtem neki mert arra gondoltam megint valami hitgyülis szar meg béke és hippi.Kellemesen csalódtam
19 perc kábé.a minõség se a legjobb és feliratos.
Link
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A ~220 likeot a 3. perc miatt kapták 😄