Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olvasási készség: gyakornok, nem fõállású... <#idiota>
hát az jó szar, mert idén, Belgiumban 1444 € a minimálbér 23 év fölötti embereknek, ehhez képest az 500€ nagyon kevés :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

semmi baj, idõvel kialakul az olvasási készség, ne csüggedj :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Latom nem olvastad el jol amit irtam,a normal fizetes(2000 euro korul van,de senki nem arulja el pontosan mennyit kap)valoban ekorul lenne a cegnel ahol vagyok(alapjaraton kisebb a fizetes,mas munkakorben olyan 200k(700 euro) korul van a minimalber ha jol vettem ki abbol ahogy mondtak).De mint gyakornok nem kapok tobbet a cegnel mint otthon!!(kevesebb mint 500 eurot kapok!!)Tudom hogy ez 1 hangya fasznyival tobb mint otthon a legtobb fizetes,de itteni mercevel ez eleg sovany,es az arak is magasabbak.
Kitalálom, te pénzügyi- és életvitel szak-tanácsadó lehetsz...
hááát, ha minimálbér környékén keresel, akkor azért nem lehet olyan sanyarú életed 400K-450 HUF havi bevétellel. :-)
Ksihazánkban picit kevesebb a minimálbér, aztán abból is ki tud jönni 1 mozi/hó :-)

tomsolo
Spyke nagyon vagány. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bocs de en most itt Belgiumba mint gyakornok vagyok,nemigazan kapok tobbet mint otthon es az arak is magasabbak a legtobb esetben. A mozi jegy pl 10 euro!(szamold at) es akkor ha 3D-be akarok valamit megnezni meg tobbet kell erte fizetnem!

Illetve szerintem sok ember nem kajalni jar a moziba hanem filmet nezni tehat a kola es a popcorn felesleges:p
Broafka
azért itt is odab*sz a vaspóni! 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

sferrari
Mostm iattad ezt a Hulk pónis filmet se nézhetem meg 😞 Pedig erre vártam 😄

http://f1ferrari.hu

Fresh Duke
<#csodalk>
Persze.

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Így lehet? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Többet nem kívánok hozzászólni a témához, de
- elõször mindössze ennyit írtam: "Ez kissé spoileres lett...", és szerintem teljesen jogos is volt
- itt sírtok a flém miatt, de azért lovagoltok még rajta
- próbáltok nagyon okosnak tûnni, de kurvára unalmas, hogy itt trollkodtok
- örülök, hogy minden szart megnéztek moziban, de én ezt most kihagytam, és nem fogom egy szar kamerás verzióval beérni, szóval, ha megoldható, kérlek, ne spoilerezzétek szét a filmet, mert szeretném BR vagy DVD ripben megnézni... innentõl kezdve azt írtok, amit akartok, le fogom szarni, csak a filmbõl ne rakjatok be képet, htx -.-

Bokafix2
Awwww... minek kellett elmondani hogy benne van Hulk?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RedDevilsza
Meg akartam nézni az Avengers filmet

Meg akartam nézni az Avengers filmet
De most hogy már láttam ahogy Hulk földhözvág valakit már nincs is értelme

ScarY MAN
most frankon egy the avengers gifbõl indult a vita ami egy hermafroditalátensmelegnõférfi poénos képébõl indult, ami valljuk be, arra szolgált(volna) hogy valaki berakja a klipjét a(z)... õõ ...emberkének, ezzel egy buzi flémet elindítva? Végül is.... összejött<#worship><#eljen><#nezze>

...

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vaxi
de érted, beraktak egy vicces képet... és az máris spoiler? akkor évekig ne linkeljenek semmit, hogy meglássa valaki, aki még nem látta a filmet? 😊
arra nem mondok semmit, hogy egy mozi nem fér bele fél évente, de a cigaretta igen..

lényeg a lényeg, attól, hogy néhány képet betesznek a filmbõl, attól még érdemes megnézni 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

plu604
az elsõ ingyé van, a csajok dolga beszerezni a fogamzásgátlót <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocsánat

szomferi
de sok eszed van apám...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Master91
Fél éve nem járok bulizni, nem rúgok be, cigitvissza vettem 4-5 nap / doboz.
Még valami? 😄
Mind1 mikor, de meg akarom majd nézni azt a szart.Nem csak én, sokan morognak hogy már ellõtték az összes spoilert a filmbõl.
Minek?
Sippie
a hétvégi bebaszás mennyibe kerül? A naponta elszívott doboz cigi? A fenének se kell venni kólát, vagy popcornt, úgyis csak behugyoz tõle az ember. Ha néhány havonta megnéz egy filmet ezresért még nem fog földhöz vágni senkit.
Master91
Hagyd, okosokat nehéz meg gyõzni az ilyenekrõl!
Inkább én vagyok a szart mert szólok hogy tele spoilerezik még az annyukat is <#felkialtas>
Csak hogy ne legyen off...

HTS s3rg1nh00
azért nem mindenki engedheti meg magának,hogy elmenjen minden filmet moziban megnézni,ami érdekli...még ha nem is 3D-re ül be,1200-1300 a jegy,tegyük fel akkor már betolna egy popcornt kólával,még egy ezres...ez azért már elég komoly összeg tud lenni egy egyetemista/fõiskolás életében,arról ne is beszéljünk ha valaki érettségi után megy dolgozni éhbérért

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Vaxi
most komolyan nyafogsz, mert spoilereznek? menj el a moziba, és nézd meg a filmet, nem kell megvárnod a torrentet. ha meg nem érdekel annyira, hogy moziban nézd, akkor meg mi a probléma?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ennél úgy sincsen jobb...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Metalmilitiakid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Master91
Ámen!
Fresh Duke

lele
pff. pedig akkor története van, és mit szólsz a kommentek alapján ahhoz hogy a vasember az ûrbõl visszaesik a földre, miután átjuttat egy atomtöltetet az univerzum másik oldalára?

ScarY MAN
Hulk zöld! ... és tud beszélni.

...

theone91
Egy Marvel filmben milyen durva spoilerek lehetnek már. 😄

Master91
Ne spoilerezzétek már szét ti is a Marveles filmet! 9gagen is meg má itt is ellõnek mindent....hihetetlen.
Moziba se kell mennem, kommentekbõl meg tudom a film lényegét.
tenkenorman
ja!:Ð

http://www.tenke.hu

Dzsini
Ez spoiler:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
Nem, ez egy hajó.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tenkenorman
Ez is spoiler?

http://www.tenke.hu

Fresh Duke
Oké, akkor dögöljek meg, mert szólni mertem, hogy ne lõjétek le a film végét.

ScarY MAN
és a gonoszok is nyernek... ez csak nézõpont kérdése.

...

tényleg spoiler, én meg azt hittem, hogy most már a gonoszok fognak nyerni...
Marci0115

Casillas
Na most már tényleg spojleres, így, hogy elmesélted az egész sztorit.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fresh Duke
Aki látta a Thort (én nem), az tudja, hogy Loki a másik szereplõ.
És igen, szerintem spoileres, hogy a Hulk feltör(l)i a padlót a fõgonosszal. -.-'

Dzsini
Igen, annak, aki látta a filmet - a többiek felismerik Hulkot a képen, de azt, akivel feltöri a betont nem nagyon lehet látni... (én sem láttam a filmet, de gondolom ki az, mert a trailerben is szerepelt, mint lehetséges fõgonosz)

Fresh Duke
Ez kissé spoileres lett...