Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ksihazánkban picit kevesebb a minimálbér, aztán abból is ki tud jönni 1 mozi/hó :-)
Illetve szerintem sok ember nem kajalni jar a moziba hanem filmet nezni tehat a kola es a popcorn felesleges:p
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://f1ferrari.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- elõször mindössze ennyit írtam: "Ez kissé spoileres lett...", és szerintem teljesen jogos is volt
- itt sírtok a flém miatt, de azért lovagoltok még rajta
- próbáltok nagyon okosnak tûnni, de kurvára unalmas, hogy itt trollkodtok
- örülök, hogy minden szart megnéztek moziban, de én ezt most kihagytam, és nem fogom egy szar kamerás verzióval beérni, szóval, ha megoldható, kérlek, ne spoilerezzétek szét a filmet, mert szeretném BR vagy DVD ripben megnézni... innentõl kezdve azt írtok, amit akartok, le fogom szarni, csak a filmbõl ne rakjatok be képet, htx -.-
A heavy cost. I pay it gladly.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Meg akartam nézni az Avengers filmet
De most hogy már láttam ahogy Hulk földhözvág valakit már nincs is értelme
...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
arra nem mondok semmit, hogy egy mozi nem fér bele fél évente, de a cigaretta igen..
lényeg a lényeg, attól, hogy néhány képet betesznek a filmbõl, attól még érdemes megnézni 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Még valami? 😄
Mind1 mikor, de meg akarom majd nézni azt a szart.Nem csak én, sokan morognak hogy már ellõtték az összes spoilert a filmbõl.
Minek?
Inkább én vagyok a szart mert szólok hogy tele spoilerezik még az annyukat is <#felkialtas>#felkialtas>
Csak hogy ne legyen off...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Moziba se kell mennem, kommentekbõl meg tudom a film lényegét.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vivimos por ti, vence por nosotros.
És igen, szerintem spoileres, hogy a Hulk feltör(l)i a padlót a fõgonosszal. -.-'