Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

miután elküldtem a hsz-t nekem is ez jutott eszembe
namindegy, én ezzel ki is szállok az OFF-ból
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
30 óra hetente, nem havonta. Ha beszorzod a 30-at 4-gyel (4 hét/hónap, sacc/kb), akkor kijön az 500 forint.
A heavy cost. I pay it gladly.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
60000/30 az 2000
hogy jön ki neked az 500?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
amúgy persze,hogy nem kötelezõ a popcorn,de számomra a mozi világához tartozik.
Nem kötelezõ popcornt venni, ezt ne írd a mozi számlájára. Kedvezményes napokon meg 800-1000 Ft körüli a mozijegy, mozitól függõen. Tudom van aki 100 kilométerre lakik a mozitól, nem is azokról beszélek, hanem az átlagról. Szóval egy évben egyszer mindenki össze tud kaparni ennyit, csak a torrent generációnak már minden ingyen kell (mondjuk nyilván az ingyen mindennél olcsóbb), ami nullától több az sok, és nyafognak, ha valamiért csak csekély összeget is fizetni kell.
De igazabol az ~500bol is meg lehet elni itt ha nem szorja az ember 2 kezzel a penzt(en pedig nem az a tipus vagyok<#idiota>#idiota>),illetve azert az is hozza tartozik a tortenethez hogy a ceg aminel vagyok fizeti az alberletet ami a fizetes jelentos reszet elvinne,szerzodesbe is ugy van irva hogy a teljes erteke az egesznek olyan 600-700 euro.Tehat amit kapok az tisztan marad nekem es nem kell a szamlakkal meg massal foglalkoznom.
Meg azert az a resze nagyon jo a kisebb fizetes ellenere is,hogy sok embert ismerhettem meg mas orszagokbol,es azert utazni is sikerult ide oda es eszi is emiatt a barataimat az irigyseg<#nyes>#nyes>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,