Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Egy kis on😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Nem rólad ment a vita<#wave>

Dzsini
Azért a te hozzászólásodra válaszoltam, mert ez volt az utolsó a sorban. De nem rólad volt szó konkrétan, hanem az elmúlt pár száz hozzászólásban történt "ez így van a jogban" jellegû mondatokról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Falkon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://m.blog.hu/su/sutturuttu/image/g%C3%A1zkamra.JPG

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ha rólam menne a vita, nem vagyok jogász és nem is leszek soha😄 De odaírtam a végére, hogy nem vagyok biztos benne, ami miatt nem tûnik kinyilatkoztatásnak számomra. Amit írtam, azt viszont valóban kopottas emlékekbõl írtam, de ebben a megfogalmazásban több lett bele a városi legenda. Dzsininek meg köszi a pontos idézetet.
Dzsini
Azért 5 év alatt azt csak beleverték, hogy ne "én úgy emlékszem" alapján beszéljen jogi ügyekben 😊 (még egy alapvetõen könnyed fórumon se)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Nyilván. Meg az is lehet, hogy nem is foglalkozik büntetõ joggal. Akkor meg max a kopottas emlékeire támaszkodhat ami visszamaradt még az államvizsga idejébõl😊

Dzsini
Akkor az nem beszél hülyeségeket (pl. nem tesz ilyen témában kategorikus kijelentést) és forrásokkal alátámasztja azt, amit mond.

Pluskast
Mi van ha van a kósza fórumozók között jogász?😊

Ne keverd össze az alkotmányt a BTK-val.
Dzsini
Mostanában tárgyalnak a törvény módosításán (újraírásán), de addig sem kellene forrásmegjelölés nélkül "a magyar jogszabály szerint" kinyilatkoztatni, vagy azt kritika nélkül elhinni.

A jelenleg hatályos BTk szerint így néz ki a dolog:
A jogos védelem
29.§(1) Nem büntethetõ, akinek a cselekménye a saját, illetõleg a mások személye, javai vagy közérdek ellen intézett, illetõleg ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges.
(2) Nem büntethetõ az sem, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból túllépi.
(3) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl.
29/A.§ Nem büntethetõ, aki a saját, illetõleg a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzéséhez szükséges védelmi eszközt alkalmaz, ha az az élet kioltására nem alkalmas, és annak folytán a jogtalan támadó szenved sérelmet, továbbá ha a védekezõ a sérelem elkerülése érdekében mindent megtett, ami tõle az adott helyzetben elvárható volt.

Ennek a pontos értelmezése pedig a jogászok, és nem kósza fórumozók dolga.

davidka003
Mostmár ha késsel támad rád, le is lõheted csak ne haljon meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ott szokott lenni a bökkenõ, hogy valahol olyan van, hogy maximum annyit adhatsz vissza, mint amilyet õ támadott. Pl ha nála kés van nálad pisztoly, akkor te csak üthetnéd, mert ha lelövöd, te vagy a hibás, hiába õ támadott. Ha jól tudom régebben nálunk is így volt,de már nem. De ebben nem vagyok biztos 😄
Broafka
szóval igazam van... egyébként szerintem ez más országokban is így van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Alien69
De ha tutira akarsz menni, akkor az elsõ ütéstõl meghalsz, és utána minden jogod megvan arra, hogy önvédelem jogcímen kinyírd a támadóidat. Az most részlet kérdés, hogyan oldod ezt meg, és hogyan ÉLSZ utána. <#eplus2>

Mr_no_NaMe
._.
vafeN
A magyar jogszabály szerint ha valaki megüt téged és te mondjuk beütsz neki egy olyat amitõl elájul akkor te nem vagy büntethetõ mert önvédelembõl csináltad.

[O_O] (.)(.)

Master91
nan76
szemfolyatós biliárd

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

theone91
Laza két évet késtél a paródiáddal. De hiába, a jó borhoz idõ kell.

flashpointer
Medal of honor, ami azt jelenti hogy érem és dicsõség 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Calver
most nem tudom, h szeresselek mert mutattál egy jó webcomic-ot, vagy utáljalak mert elõbb emlegetett webcomic 2200+ részes <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya
meh...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Unknow
Smicy2

😄DDDD

Charade GTti

Alien69
Ezek nem is Indiaiak voltak, hanem Írek! Jaja, ez TUTI!
Fak Írek. <#wink>

SzirmosSzisza
fék, de vicces

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
hahahaha nagyon viccesek a videóid!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
"Pechjükre a térfigyelõ kamerák mindent rögzítettek."
Na mennyibe hogy a rend héber... izé éber õrei rá se bagóznak?
Master91
Retkes cigók, íjá íjá óóó!
Piszkos  Fred
Valaki betudná linkelni azt a képsorozatot, ami arról szól, hogy egy csávó meg egy csaj ül egy fa alatt, a csávó elmegy egy virágért, és mire visszaül, egy jelet talál a fába vésve, a csaj meg nincs sehol. Aztán a jel alapján a fél világon végigüldözi az emberrablókat, mire a végén kiderül hogy a csaj saját akaratából ment el, mert a rabló gazdag volt.
Ismeri valaki ezt? "Enyhén" fantasy beütése van.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

tenkenorman

http://www.tenke.hu

LasDen
araanyos e...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BenedekFeco

Unknow
Azért megnézném, hogy aki szerint ez "csak" ügyesen használt fizika, képes lenne -e erre, mert kötve hiszem 😛
BenedekFeco

Vaxi
valóban, de azért nem szabad vitatni a tényt: ez a produkció bizony fájt nekik. ezen felül hibátlan a koreográfia és a látvány. max pontos mûsor szerintem.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bardocz
Szóval végülis az emberek 90%-nak durva.
passatgt
nincs ezen semmi durva, csak ügyesen használt fizika

Indiába?<#wilting>
Tehetségkutató Indiába – (DURVA NAGYON)

N1ggA
Nem azért követel 100.000$ kártérítést, mert akkor a kár érte, hanem mert megteheti. Én is perelnék, ha 100%, hogy valamennyit le tudok szedni a McDonaldsrõl, attól függetlenül, hogy még senki se halt bele egy csirkefej látványába.

Spread De Love!

Froopy
Most nem tudom, hogy az eseten lepõdjek meg, vagy azon, hogy valaki képes ezért $100.000 kártérítést követelni?

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?