Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
oh-oh
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Magyar szinkronosban így szerepel.
Te hogyan fordítanád?
eredeti:
IMDB szerint
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"
...
- Nos ez nem ilyen egyszerû.. ez matek.
- Elmagyarázná mégis doktor? Tegyen egy próbát jó?
- Öhm.. nos, a laikusok nyelvén szólva: mágneses mezõben a gravitonok nyalábba konvergálnak, ami szoros összhangban a Weyl-féle tenzor dinamikával tér-idõ görbületet eredményez. Amikor ez végtelen nagy lesz, létrejön a szingularitás. Namost a szingularitás ...
- .. a laikusok nyelvén mi?
- Picsába a laikusok nyelvével, mondja érthetõen!"
Nyitott kapukat döngetsz, de ha beírom a poén mellé a fél cito-respirációs rendszert attól nem fognak jobban szeretni, max az önérzetem nõhet(ne).. 😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
peace <#rolleyes>#rolleyes>
dixitque deus fiat lux

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A piruvát átalakul, bejut a mitokondriumba, a citrát ciklusba becsatlakozik és CO2 lesz a szén és oxigén atomjaiból, míg a hidrogének megint transzporterekre adódnak (NAD+,FAD).
De igazából nem a hidrogéneken van a hangsúly, hanem a hidrogének mellett transzportált elektronokon. Azokat a transzporter molekulák a lentebb linkelt komplexekre adják át (I., II.-es), és egészen a IV.-es komplexig haladnak, ahol az oxigén felveszi azokat és mellé protonokat, így víz lesz belõle 😊.
Egyszerûen szólva persze...
dixitque deus fiat lux
A kilélegzett széndioxid meg csak úgy terem, mi?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://www.genome.jp/kegg/pathway/map/map00190.html
dixitque deus fiat lux
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Érdekes neveik vannak viszont...
Egy kis játék a családnak, babának s apának is: 😊
Póni?
hagyjá' má'

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezek szerint lehet(ne) még gyûjtögetni pónikat. 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás