Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Tudom, hogy nem a te fordításod, és nekem sem jut eszembe jobb, de a "laikusok nyelve" nem tetszik 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

rhazid
oh-oh

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Igen. Megjegyzem nem nekem.
Magyar szinkronosban így szerepel.
Te hogyan fordítanád?

eredeti:

IMDB szerint

Dzsini
A "layman's terms"-t sikerült laikusok nyelvére fordítani?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tugyiti
dugunk?
morcosqtya
Errõl a postról az Event Horizonból egy jelenet jutott eszembe: 😊

"
...
- Nos ez nem ilyen egyszerû.. ez matek.
- Elmagyarázná mégis doktor? Tegyen egy próbát jó?
- Öhm.. nos, a laikusok nyelvén szólva: mágneses mezõben a gravitonok nyalábba konvergálnak, ami szoros összhangban a Weyl-féle tenzor dinamikával tér-idõ görbületet eredményez. Amikor ez végtelen nagy lesz, létrejön a szingularitás. Namost a szingularitás ...
- .. a laikusok nyelvén mi?
- Picsába a laikusok nyelvével, mondja érthetõen!
"

passatgt
errõl ez jut ezsembe, a filmekben az FBI-os nyomkövetõ akkor mint egy gombelem, a valóságban meg így néz ki😊

morcosqtya
Oda akartam írni, hogy "szakmailag pontatlan", de nem tettem, mert kaptam volna 99 oltást itt, a maradék 1 db biokémiás meg csak csendben nyugtázta volna a gép elõtt. Na erre nem írom oda, mi lesz? Az az 1 db biokémikus beszól.. 😊

Nyitott kapukat döngetsz, de ha beírom a poén mellé a fél cito-respirációs rendszert attól nem fognak jobban szeretni, max az önérzetem nõhet(ne).. 😊
de nem fog...

Frequency

Frequency

Adaaam

everything's better with music

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

TommyC
jól van már, csak gondoltam jobb ha mindenki tudja, azt hittem ez evidens

peace <#rolleyes>

dixitque deus fiat lux

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

dave9004
vadkacsák
TommyC-vel ne b*szakodjatok,ha kemiarol van szo 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Frequency

köszönjük majd értesítjük

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

TommyC
röviden annyi, hogy a glükóz, ami C6H12O6 a glikolízis során 2 molekula piruváttá bomlik (CH3COCOO-), az eddig "leszakított" hidrogének transzporter molekulákra kerülnek (NAD+), majd energia lesz belõlük.

A piruvát átalakul, bejut a mitokondriumba, a citrát ciklusba becsatlakozik és CO2 lesz a szén és oxigén atomjaiból, míg a hidrogének megint transzporterekre adódnak (NAD+,FAD).

De igazából nem a hidrogéneken van a hangsúly, hanem a hidrogének mellett transzportált elektronokon. Azokat a transzporter molekulák a lentebb linkelt komplexekre adják át (I., II.-es), és egészen a IV.-es komplexig haladnak, ahol az oxigén felveszi azokat és mellé protonokat, így víz lesz belõle 😊.

Egyszerûen szólva persze...

dixitque deus fiat lux

aaasdd
TommyC
nem, az a glükózból lesz 😊

dixitque deus fiat lux

RelakS
ez nekem így kicsit magas, majd más elmagyarázza...

A kilélegzett széndioxid meg csak úgy terem, mi?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TommyC

dixitque deus fiat lux

RelakS
ezt most komolyan mondod? <#wilting><#wow3><#guluszem1><#falbav>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TommyC
fail, az oxigénbõl víz lesz 😛

dixitque deus fiat lux

Dzsini
Neeem, egyszer végignézi, és utána minden ellenségével megnézeti 😊

nan76
5 perc?..azért az kicsit sok 😄

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

edios
mármint kilõtte 5 perc után, és napokig dolgozta fel az õt ért traumát?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rage47
Valszeg azért felejtettem el, hogy létezik ilyen :S
FalseHeLL
És fogta a fejét, hogy mekkora szar. 😊

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

nan76

nan76
omm....nyom...nyom...http://belieber.files.wordpress.com/2010/10/53080a79f6d81a544a397bfae82ac226.gif?w=590

Dzsini
Aki legalább kis-közepes Star Wars rajongó, az oda-vissza látta már 😊

morcosqtya
Nem bántanak ezek senkit. A miénk legalábbis.. 😊
Érdekes neveik vannak viszont...

Egy kis játék a családnak, babának s apának is: 😊

tutituti
macska?
Póni?
hagyjá' má'

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Metalmilitiakid
keresztlányomnak szerintem az összes megvan 😄 (bár én néha már herótot kapok tõlük)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
Ebbõl a populációból itthon csak a bal szélsõ (lila) van meg.
Ezek szerint lehet(ne) még gyûjtögetni pónikat. 😊

Dzsini
A macskák annyira múlt szerda...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Caturday az nem ma van.. 😊

SzirmosSzisza
Szóltak a központból

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Bmeg macska, minden topicban veled vitatkozom?.. 😊)

morcosqtya
Nyilván, Verizon, stb 1000x átbeszéltük.. de poénnak elmegy.

SzirmosSzisza

morcosqtya
Nem annyira áramvonalas ez a darts szár...

morcosqtya