Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
imo :) science fiction is science fact
Jo megoldas sose lesz. A brutalis tavokat ingazokat (munkaba) es az autoval dolgozokat nem lehet biciklire/BKV-ra eroltetni.
A sznob/statuszszimbolum boklaszoknak meg minden penzt es idot meger, hogy ne keveredjenek a prolikkal. Ok azert imadkoznak, hogy legyen valami komoly behajtasi engedely, zold redszamos vagy elektromos korlatozas (amit csak ok tudnak elintezni es megfizetni), es igy maradhatnak az autoban, a kenyelmes(ebb) ures(ebb) varosban, ingyen parkolassal.
Ne haragudj de elég nevetséges vagy! Ehhez kb. Karácsonynak van a legkevesebb köze. Van alatta még vagy 10 ember akin ez átment, mielőtt hozzá is esetleg eljutott. Azért esetleg mert szerintem egy ilyen "apró" dolog, hogy egy irányú utcák megforgatása, a közelébe sem jut Karácsonynak. Jóval alatta eldőlnek ezek a dolgok.
Ráadásul ne csináljunk úgy mintha eddig nem lettek volna változtatások a belső kerületekben. Én sokáig a VIII. kerületben dolgoztam. Az elmúlt 10 évben többször is meg lettek forgatva utcák a belső kerületekben...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A dugo egyik oka pont ez, hogy aki le akar kanyarodni az fenntartja a mögöttes forgalmat aki meg egyenesen menne.
Megint az történik,hogy ész nélkül hoznak élhetetlen rendeleteket, szeptembertől kb lázadás lesz,mert nem lehet majd közlekedni
6~7 autó 300 méteren tényleg kiborító. XD
Faszán szét lesz barmolva az útvonalam melóba és haza, mert hiába engedélyezett néhol, de gyűlölök szembe egyirányúban tekerni (megy amúgy is se a Dohány utcában, se a Wesselényin nincs jelölve, hogy engednék, csak a trolinak). Rákóczin nem vagyok hajlandó a reggeli és délutáni csúcsban a buszsávban szórakozni, az Andrássyn meg a faszom szervizúton visz a kerékpárnyom, ahol az összes kurva keresztutcának elsőbbsége van, ott nem lehet értelmesen haladni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.23. 21:01:26
nézd meg ezt az embert amit linkeltem, ebben a fotóban minden benne van....#371248

Hozzáteszem, hogy kb 1 hónapja az az út teljesen le van zárva az autósok elől hétvégente és még nincs itt a világvége.

Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.23. 20:35:43
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A második videó meg... 😄DDDD
Időben el kell kezdeni a készülődést a farsangra
Auuu, ez aztán a csontkovács...ellazít majd helyrerak, minek az, csak azzal is telik az idő... idő az meg drága
Medzsik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.22. 00:39:14