Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Nem értek angolul, de azt igen, hogy mi a SZTÁP! Hülyeséget beszélsz, sorry. Egyfelõl, aki NEM "érzi" az autó kiterjedését, az ne vezessen autót (egyértelmûen LÁTNIA KELLETT, hol/hogyan áll a zsernyák). Annak való a tolató radar példul. A rendõr TELJESEN korrektül járt el ebben az esetben. Azt nem tudni, miért bünteti meg, de a csávónak NEM szabad ilyenkor elhajtania, és NEM veszélyeztetheti SENKI életét. Márpedig egy ilyen autó akár 20cm-n is fel tud annyira gyorsulni, hogy már komoly sérülést is tud okozni. Habár, ehhez nem kell ferrari. <#vigyor5> Egyszerûen köcsög volt az illetõ. Várt volna még kb 2 percet, bólogat, sajnálkozik, és elmehetett volna a köcsög autójával a köcsög villájába, a köcsög fiújához. Ki tudja, az a csaj ki lehetett, aki beszállt utána. De, az se ordibált a rendõrrel, kussba volt, és SOKAN videózták az eseményt. <#vigyor1>

Dzsini
Az olimpián a box is pontozásra megy - volt is balhé belõle pár napja 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Alexease
Ennel teljesen szubjektiv a pontozas, tetszik nem tetszik, annyi amennyi😉
Ez nem kezilabda, ahol ha a kapuban van a labda akkor +1 pont, vagy box, ahol ha valakit pofan vagnak, akkor az pofan van vagva😉)))
Berki magasabb kivitelezési pontszáma döntött

A PONTSZÁMOK LEBONTÁSA Berki Smith
Nehézségi érték (D) 6.900 7.000
Kivitelezési pontszám (E) 9.166 9.066

Jim Morrison
ezt azért mondod mert angol a versenyzõ ezért adtak neki ennyi pontot? erre én is gondoltam, de így hogy végül csak második lett nem is izgat annyira. Ha nyert volna akkor persze 'bunda', másik angol srác is ügyes volt, neki is annyi pontot kellett volna adni kb (szerintem) 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco
Errõl ez a vicc ugrott be:

Magyar rendõr konferencián van az USA-ban és beszélget a sheriff-el. Egyértelmû ugye, hogy tolmáccsal.
Mondja a sheriff:
- Egyszerû. Megyek valaki mögött, ránézek a km órára, és ha látom, hogy gyorsabban megy, mint a limit, már meg is állítom, mert én vagyok a sheriff.
Erre a magyar:
- Oké, de hogyan bizonyítod a gyorshajtást?
- Mert én láttam, hogy gyorsan ment, és én vagyok a sheriff.
- De hát valami fotó vagy tanú nem kéne, mert hát nem biztos, hogy elismeri a gyorshajtást.
- Mondom, hogy a km órámon látom, hogy gyorsan megy, vagy a lézerrel mérem, mert én vagyok a sheriff.
- És van a lézernek hitelesítése, hogy pontosan mér?
Az amerikai kezd besokalni és a tolmácshoz fordul:
- Te, azt fordítod neki, hogy én vagyok a sheriff?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BaliBoy
2012 London Summer Olympic Games....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jim Morrison
elég gyorsan dolgozott a gif készítõ úriember 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
személy szerint nem értem hogy az angol hogy kaphatott szintén 16.066ot (asszem ennyi volt) ezután a gyakorlat után.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

perfekt!

sferrari

http://f1ferrari.hu

Alexease
Ez az ilyennel te mit csinalnal, ha rendor lennel? Mert ez ranezesre nem lezart versenypalya volt, hanem kozut.
En magan emberkent agyon vernem a szrhazi milliomos kocsogot, rendorkent meg hulyere buntetnem😉
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Palinko
jah és ír stepptánccal morzezza neki az utasításokat 😄
HTS s3rg1nh00
neharaguggyá,te melyik videót nézted?amikor a csávó még csak az autó felé megy,már tisztán látszik a rendõr állásán,hogy a lábával megakadályozná az elindulást...és ha már büntetnek,legyen az emberben gerinc beismerni a faszságát,befizetni a büntetést,ne neki álljon feljebb,akármennyi pénze is van.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

LeWyTy
<#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Most nézd meg még egyszer ,de most adj rá hangot.
nem vagyok benne biztos mi is történt,de ha egy rendõr aztmondja neked,hogy ÁLLJ! akkor b+ meg kell állni még tadzsikisztánban is! Kurva nagy mákja volt a gyereknek,hogy kb. nem lõtte le! a zsernyák,mert amerikában nem szaroznak! Az,hogy ráment a lábára hatóság elleni erõszak az most mindegy,hogy neki van-e igaza ,mégha igaza is van egy intézkedõ rendprrel szemben nem baszhatja mondjuk pofán.....

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frequency

ugyanaz mint a ferrari csak ez y-os!
Fresh Duke
Best movie ever. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

szomferi
ezmiezaszar?? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
mi az a ferrary?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Rubenvagyok
A Totál elvágyódás érzése. egy fülledt vasárnapi panelos napon 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én még nem szóltam hozzá, 😊
remélem a ferrarys kis köcsögöt még az õrsön jól megcsapkodták!!
sferrari
Kicsit oldjam a témát 😄 itt egy vicces kép 😊 Transzparensünk vonzotta a hülye spanyolokat hétvégén a Hungaroringen nem kicsit voltak betegek 😄

sferrari
Ugorjunk 😄 ez már nem kicsit van túl tárgyalva 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Amerikában is vannak ugyanúgy rendes rendõrök, csak azok nem kerülnek ki a YouTubera meg egyéb megosztó oldalakra. Ez sajnos igaz mindenhol.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azért az két külön eset, hogy szabálytalanul parkolsz/gyorsan hajtasz, vagy pedig szembeszegülsz a rendõrrel.
A srác bármilyen bagatell hülyeséget követett el, onnan kezdve, hogy szembeszegült a hatósággal, automatikusan egy sokkal súlyosabb eset lett az egészbõl, és az érte járó elbánást kapta meg.

RelakS
Naja, nem mindegy, hogy a rendõrt akadályozzák nyomozás közben mindenféle érdekes szabállyal, meg még õ bizonyítson, stb, vagy ha a rendõr mond valamit, akkor az úgy is van, mert rendõr.

Más kérdés, hogy itthon ezzel lehet, hogy szépen visszaélne a közeg.

Harmadik kérdés, hogy mikor jön egy mod, és csap szét köztünk offért 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Broafka
azért mondtam, hogy nem védeni akartam davidka003-mat. Habár amerikában túlzottan is dolgoznak a rendõrök. Ott mindenki általában úgy közlekedik, hogy inkább 40-nel, csak nehogy lelõje a rendõr :S azért az már egy kicsit túlzás

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

passatgt
itt meg az egyik parkoló autót összekarcolták és helyszinelõk voltak kint, ujjlenyomatot is vettek
mindenre van példa

Rendõrfüggõ ez is. Tavaly egyik parkban megszúrtak egy futó lányt. Ismerõsöm látta a gyanús alakot (csak akkor még nem tudta hogy történt is valami), elkezdte mondani hogy hogy néz ki, a rendõrök már tudták is kirõl volt szó és mentek is érte😊
De ne a magyar, vagy a még keletibb viszonyokból induljunk ki, a videón látható helyen úgy látszik tényleg dolgoznak a rendõrök, inkább taps neki.

Broafka
nah nem mintha védenélek, mert azért kellenek a rendõrök, de ilyen velünk is volt, és az egy vicc volt. Anyukámat kirabolták, elvették a táskáját. 3 kisebbségi volt (na jó, mondjuk ki, cigány!) és látta az arcukat, körülírta, sõt, a szomszéd még a kocsinak a rendszámára is emlékezett amivel elmentek, majd 1 hónap elteltével közölte a rendõrség, hogy "elegendõ információ híján nem tudjuk folytatni a nyomozást"

Elegendõ információ híján? bakker, egy pontos fantom kép lerajzolása, egy autó rendszámtáblája után nem sikerül elkapni 3 embert? nevetséges! Igen, ez amúgy azért van, mert egy táskáról volt szó, és nem 6 millió Ft-ról...

davidka003
Hívok csak minek? Közeli rokonom rendõr, a bûnözõk nagy részét el sem fogják. 2003-ban fényes nappal megtámadott két troll. Elvitték a biciklimet, szóltunk a rendõröknek és 40 perc múlva értek ki. Addigra már rég messze jártak a trollok. A biciklit még aznap darabokra szedték. Annyi volt a történet, hogy a bicikli sosem lett meg, pénzt nem láttam belõle, amit nyertem, hogy 2 havonta járhattam rendõrségre meg bíróságra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Palinko
nem, majd akkor fogja mikor a rendõr mondja neki
"a kicsiket nem tudjuk elkapni, a nagyokat meg nem szabad" megtörtént eset...
nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SzirmosSzisza
Tehát, ha valaki kirámolja a lakásod nem hívsz rendõrt mert te vagy a hibás? Gratulálok!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003
Mi köze a rendõrnek ahhoz, hogy egy TOLVAJ kirámolja a lakásomat?

#301154: nem olvasol sok ilyen cikket gondolom de mindig az van, hogy a rendõr a mocskos tolvajt védi, mert annak van joga mindenhez de a normális állampolgárnak meg nincs és a normális ember a hibás. Mindig ez van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Alexease
En ugy lattam, hogy meg minimalisan megmozdult az auto😊
A parkolo is lenyegtelen, ha a sajatja hanem nem, ha eppen buntetik, igazoltatjak, nem mehet el onnan.
Teny, hogy kicsit eros volt ahogy kirangatta az autobol, de az is teny, ha valaki ennyire leszarja a rendori intezkedest, es megprobal elmenni, ugy hogy ennyire kozel van az autohoz a rendor, raadasul tobbszor figyelmezteti, plusz ilyen fejjel es ilyen autoval, attol barmi kitelik.
Broafka
neked mi bajod van? Remélem lassan jön a moderátor, mert kicsit vissza kéne fognod magad.

ez a normális rendõr?
Akkor anyádat ma este keményen megkúrom
Nem kellett volna általánosítania, davidka kollégával csak ennyi baj van.
Ilyen kis köcsögöket mióta engednek ide? Hol a moderátor? Remélem téged is így fognak kikapni a kocsidból a köcsögségért... Nem csoda h az ilyen hülyegyerekekkel szimpatizálsz a normális rendõr helyett aki a munkáját végzi.

RelakS
juteszembe:
Akkor is utálod majd a rendõrt, ha kirámolják a lakásodat? <#fejvakaras>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jazzy
Majd ha egyszer kirabolnak, vagy összevernek sírva fogsz szaladni a rendõrbácsihoz, hogy védjen meg a gonosz emberektõl, aztán gondold át újra ezt a mondatodat. Tipikus keménytökû nagy arcú tinédzser aki ha védve van ócsárol mindenkit, meg õ bizony ezt meg azt csinálná, utána meg nyivákol.
de azért anyádat jó dugni
na mivan te kis szarházi, irigy vagy mi, másnak bejött az élet, te meg élsz a putriban.
Te nyomorult kis tudatlan féreg.