Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez nem kezilabda, ahol ha a kapuban van a labda akkor +1 pont, vagy box, ahol ha valakit pofan vagnak, akkor az pofan van vagva😉)))
A PONTSZÁMOK LEBONTÁSA Berki Smith
Nehézségi érték (D) 6.900 7.000
Kivitelezési pontszám (E) 9.166 9.066
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Magyar rendõr konferencián van az USA-ban és beszélget a sheriff-el. Egyértelmû ugye, hogy tolmáccsal.
Mondja a sheriff:
- Egyszerû. Megyek valaki mögött, ránézek a km órára, és ha látom, hogy gyorsabban megy, mint a limit, már meg is állítom, mert én vagyok a sheriff.
Erre a magyar:
- Oké, de hogyan bizonyítod a gyorshajtást?
- Mert én láttam, hogy gyorsan ment, és én vagyok a sheriff.
- De hát valami fotó vagy tanú nem kéne, mert hát nem biztos, hogy elismeri a gyorshajtást.
- Mondom, hogy a km órámon látom, hogy gyorsan megy, vagy a lézerrel mérem, mert én vagyok a sheriff.
- És van a lézernek hitelesítése, hogy pontosan mér?
Az amerikai kezd besokalni és a tolmácshoz fordul:
- Te, azt fordítod neki, hogy én vagyok a sheriff?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
En magan emberkent agyon vernem a szrhazi milliomos kocsogot, rendorkent meg hulyere buntetnem😉
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
remélem a ferrarys kis köcsögöt még az õrsön jól megcsapkodták!!

http://f1ferrari.hu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A srác bármilyen bagatell hülyeséget követett el, onnan kezdve, hogy szembeszegült a hatósággal, automatikusan egy sokkal súlyosabb eset lett az egészbõl, és az érte járó elbánást kapta meg.
Más kérdés, hogy itthon ezzel lehet, hogy szépen visszaélne a közeg.
Harmadik kérdés, hogy mikor jön egy mod, és csap szét köztünk offért 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mindenre van példa
De ne a magyar, vagy a még keletibb viszonyokból induljunk ki, a videón látható helyen úgy látszik tényleg dolgoznak a rendõrök, inkább taps neki.
Elegendõ információ híján? bakker, egy pontos fantom kép lerajzolása, egy autó rendszámtáblája után nem sikerül elkapni 3 embert? nevetséges! Igen, ez amúgy azért van, mert egy táskáról volt szó, és nem 6 millió Ft-ról...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"a kicsiket nem tudjuk elkapni, a nagyokat meg nem szabad" megtörtént eset...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#301154: nem olvasol sok ilyen cikket gondolom de mindig az van, hogy a rendõr a mocskos tolvajt védi, mert annak van joga mindenhez de a normális állampolgárnak meg nincs és a normális ember a hibás. Mindig ez van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A parkolo is lenyegtelen, ha a sajatja hanem nem, ha eppen buntetik, igazoltatjak, nem mehet el onnan.
Teny, hogy kicsit eros volt ahogy kirangatta az autobol, de az is teny, ha valaki ennyire leszarja a rendori intezkedest, es megprobal elmenni, ugy hogy ennyire kozel van az autohoz a rendor, raadasul tobbszor figyelmezteti, plusz ilyen fejjel es ilyen autoval, attol barmi kitelik.
Akkor anyádat ma este keményen megkúrom
Akkor is utálod majd a rendõrt, ha kirámolják a lakásodat? <#fejvakaras>#fejvakaras>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Te nyomorult kis tudatlan féreg.