Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Szerintem nem szépirodalmi versenyen vagyunk, megértetted amit mondott ? Igen ? Akkor meg kit érdekel a többi...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Master91
Nektek kérjek valamit?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor tanultuk az igekötõket, paraszt volt a tanár. Azóta se tudtam meg tanulni, elnézést kérek az Uraktól! Osztani is 1 évig tartott míg megtanultam rendesen, köszönhetõen annak a patkánynak. De sebaj, fórumon könnyû okosnak lenni. Szép volt.
Terensz
Inkább az igeragozásnál...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

RedDevilsza
Kezdhetnél az igekötõknél.

Master91
Jó, majd meg gondolom!

Ez az, köszönöm szépen 😄
haverom a film mûvészeti karra jár...

Javaslom, hogy kérj tõle kölcsön egy középiskolai nyelvtankönyvet.
Master91
Régebben volt linkelve egy videó, a csodálatos Indiai film iparból 1 remek mû.

Valami olyasmi volt benne, hogy egy csávó át alakult Hulk-á, meg tekert biciklivel egy tankkal szembe a csávó ( tank rajzolva volt ), össze ütköztek, biciklinek semmi baja, tank meg felrepült szinte a levegõbe.
Jöhetnek ilyen érdekes videók, haverom a film mûvészeti karra jár, és ki akarom õt idegelni 😄
tutituti
<#eljen><#taps>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/

Jim Morrison
tudom miért nyert, annyira azért figyeltem a közvetítést 😄 csak nem értem hogy a másik hogy kapott összesen ennyit 😄
nade elég az OFFból

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szomferi
én vagyok a hülye, mert nem tudod leírni rendesen hogy Ferrari, ez igen <#nevetes1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ProGabe
Ügyes vagy!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

davidka003
RTL most megy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

huuhaaa ez a you dont say? aztan marhan illik ide te majom. az volt a hulye aki megkerdezte, h a ferrar"y" az mi? (nem voot ez a kerdes vicces) khmm
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

tutituti
A Salad Fingers jó!punktum

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Alien69
De csak azóta, mióta kamera rendszer van. Amikor kint álltak a lányok, nem nagyon vót ott baj. Arra fele dolgoztam, és hajnal háromkor is simán járkálhattam arra fele (fránya ügyelet...), mert biztos lehettem benne, amerre lányok állnak, NINCS probléma. Vigyáztak arra, hogy ne legyen rendbontás, mert akkor nem megy az üzlet. Igaz, arra fele akkor se mászkáltam, amerre nem álltak a lányok, mert arra lehetett azért problema. Ma meg sötétedik, már eszembe se jut arra menni, még ha lenne is munkám ott. De van, amikor nap közben is inkább kettesével járunk, és van, ahova TILOS leparkolni, mert törik az autót fel. <#ijedt>

Mr_no_NaMe
igen így van. ezért rúgassunk ki és alázzunk meg mindenkit, és nyílvánítsuk terroristának azt a több száz rendõrt, akik aznap éjszaka felvették a boxot a csõcselék ellen (hogy ne neked kelljen amikor rád rúgják az ajtót a tévédért), szar felszereléssel, minimális váltással, szar ellátmányozással.
Mindezt pár ember miatt akik a 30x órás szolgálat után elkapott a gépszíj és csaptak mint a gép..
Sippie
ja milyen dolog már az ha meg akarod védeni magad. Fújfúj!
davidka003
nyóckerben még a golyóálló is kevés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
1: ezt még nem hallottam
2: én valahogy nem érzek késztetést golyóálló mellény viselésére, ha pl lemegyek az üzletbe. Vagy Budapesten ez alap? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frequency

SzirmosSzisza
Miért mit csináljanak vele? Meglõni nem lehet <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003
Sõt azért is összevertek embert, mert golyóálló mellény volt rajta. Azt tilos viselni, mert fegyvernek minõsül.

Az úgy volt megtervezve, hogy le legyen verve a magyar lázadozási kedve, el is ment nem vitás...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

RelakS
Következtetés: az ártatlan emberek látták, hogy a fékevesztett tömeg fel-alá korzózik, autókat gyújtogat, kirámolja a tv székházat, és ahelyett, hogy hazamentek volna, inkább ott maradtak nézni a mûsort. A kiérkezõ rendõr meg majd eldönti, ki a vandál, és ki a nézõ.

Ja, hihetõ <#fejvakaras>
Ha meg így történt, akkor meg nem kell csodálkozni egy-két gumibottal odavágáson.

SupraTURBO
Sziasztok!Most már errõl sem bírok írni a csetre:d ASDASDASD HELP!!

Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/

davidka003
Azért 2006-ban elég sok nyugdíjast meg minden olyan embert megvertek aki senkinek sem ártott. Rendõri brutalitás...

RelakS
nana!
mindjárt elmeszelnék, hogy rendõri túlkapás, meg rászállna a média, meg a franc tudja.

Tudod, pofán vág a rendõr, hogy hogy mersz beugatni, másnap fõcím, ha látja valaki...

Emlékeim szerint 2006-ban, meg az erzsébet-hídi tüntetésen sem az volt a kérdés, mit keres ott az a sok jónép, hanem hogy miért erõszakoskodik velük a rendõr.

Mr_no_NaMe
ühüm. csak akkor van gáz, ha van kamera, mert mitképzelsz, és kivizsgáljuk, és felfüggesztjük, és lefejezzük.
SzirmosSzisza
Itthon ugyanúgy lenne. Ha veszélyezteted a rendõrt vagy megütöd vagy akármi, akkor onnantól kezdve azt csinál veled ami akar.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mr_no_NaMe
Én befújtam volna egy egész tubus CSgázt a kocsiba a kurva anyját... ha itthon merné ezt csinálni a rendõr ilyen kamera elõtt, már holnap nem lenne munkahelye...
hááát nézz meg pár vizalatti felvételt....nekem volt vizalabdás osztálytársam....olyanokat mesélt ,hogy mi megy a viz alatt,hogy napokig nemtudtam aludni csak attól amit m,esélt róla ,akkor képzelheted milyen élesben!😛😊)

passatgt
legundorítóbb a vizilabda, ma is oroszok ellen amikor 3-al mentünk volna mindig befújtak valamit nekünk, vagy kiállítás, vagy csak simán elvették a labdát semmi ok nélkül...