Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
Mondjuk tök karaj mióta van ez a facebook nem az nyer a pályázatokon aki tényleg jó képet csinál, hanem aki a legpofátlanabbul tud kuncsorogni a like-okért, szavazatokért, a kolléga is egy elég átlagos képpel nyeri meg azt a h0-ás mozdonyt 😊

http://www.tenke.hu

Roger6
Mondjuk szégyen, hogy a tiédnél százszor kreatívabb és jobb képek kevesebb ponttal rendelkeznek. Ennyit ér kb. a netes szavazás = semmit. Aki több embert megmozgat, az nyer, semmi köze a pályázathoz valójában. Szánalmas...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tenkenorman
de csak mert tatabányai vagy 😊 (meg is osztottam 😛)

http://www.tenke.hu

már 2. vagy.
Sziaztok!
Szeretnélek titeket megkérni valamire! A lényeg, hogy neveztem egy országos szintû fotópályázatra, s jelenleg elsõ helyen állok. Ha megkérlek titeket, szavaztok a képemre? Két kattintás az egész.
http://iho.hu/fotopalyazat.php <-- A képet ezen a linken találjátok, és baloldalról a második kép az enyém.
Maga a kép így fest : http://iho.hu/img/stadler-iho/035b.jpg
Lent a jobb alsó sarokban a csillagoknál tudtok szavazni, 1 csillag értelemszerûen 5 pontot ér.
Köszönöm Nektek!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lambda
jó csaj 😛 és a zene se rossz 😄

<#hehe>

http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I&feature=player_embedded

Mr_no_NaMe
ez melyik klipp is? pls linkeljétek be 😄
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

tutituti
Azon az arcon bepisáltam😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

áááá... 😄DDD
Agamemnon

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

cassoneitaly
<#conf><#buck><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alexease
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Alexease
Vagy poen kep a Marsrol, vagy fantaziarajz a Keplex akarhanyrol, vagy megint kozeledik a vilagvege, es ismet Nibiru orulet van😉)))
Alexease
Ez is olyan mint a Tatooine, csak itt nem buckalakok elnek, hanem "orkok"😊
norbre
<#fejvakaras>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BaliBoy
IT? 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

N o N a m e
Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
A legjobb munkája a világon a Yoga oktatónak van!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

GYHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😄😄😄😄😄

SzirmosSzisza
Celing cat!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

ScarY MAN
?

...

Carlos
<#wow3>

Þór vígi þessi rúnar

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti

passatgt
neofm pár napja nem sugározhat

szucsy89
de ez egy facebook oldal. ki lehetnek rakva a mûsorvezetõk fényképei, szal fail
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kmarha
illetve most már azt sem <#miaz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.