Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Élvezetes iromány ez biza mondom néktek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Már nem vagyok tíz éves, hogy a játékautókról már jól ismert igénytelen matricák és villódzó fények lázba hozzanak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

passatgt
Olvassatok😊

kifli
Akár indulhatnának is japánba 😄

mi a faszom?😊)

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

N o N a m e
-i.
N o N a m e
Miley Cyrius.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fresh Duke
Szerintem csak a természetes szelekciót próbálták szimulálni.

A heavy cost. I pay it gladly.

macleod2005
Itt mi lehetett az eredeti terv?

Asselm
robotnyk
bottal se
I.C.ram
De csúnya ez a csaj...

http://gaborszantai.co.uk/

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Palinko
nem szokott akkor azért nem értettem, de részegen ne vállaljátok be 😄
BenedekFeco

sferrari
http://index.hu/tech/hoax/2012/08/14/kamu_a_kamu_mars-foto/

http://f1ferrari.hu

Calver
vagy csak nagyon gonosz barátaid vannak, akik nem hívják fel a figyelmedet arra, h kilátszik a katona két homokzsákon tespedõ hadirokkant <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

akkor nem láttam a fától az erdõt😊) thx! amúgy nekem még életemben nem volt olyan gatyóm amin magától lehúzódott volna a cipzár😛

Dzsini
Semmi poén, magától lecsúszós sliccnél segít abban, hogy ne kelljen állandóan igazgatnod (mûködik karika helyett vékony bõrszalaggal is).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#fejvakaras>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt

nem vágom én sem....simán leakasztod a gombról a kulcskarikát és lehúzod slicced vagy mi a poén?:

SzirmosSzisza
Neked nem szokott lecsúszni a slicced ? :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
de most ez miért is jó? behugyozhatsz?
mrzed001
Ezzzazzz, danke 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BenedekFeco

Szabi84
mekkora egy seggfej

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

allock

#hhwnd

pajti

PrasCo
Van egy jó hírem, meg egy rossz. A rossz az, hogy ebbõl az egy mondatból úgy tûnik, némileg elb*szott értékrended van; a jó az, hogy meg fogsz tudni élni a világban. 😄
Minden mást pedig már leírtak alattam.
Sir Quno Jedi
Mert egy igazi mûvész nem kalapozik és nem kucsizik. Alkot valamit és ha tetszik az embereknek jó, ha nem akkor meg leszarja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Roger6
Mert a verseny nem arról szól, hogy ki tud több embert rábeszélni arra, hogy rá szavazzon (mint esetünkben a srác), hanem arról KÉNE szólnia, hogy tényleg kié a jobb. Lefogadom, hogy a srác fényképére szavazók 90%-a azt sem tudja már mi van a képen, vagy ha ezt tudja is, nem tudja, hogy a mellette lévõ képek mennyivel jobbak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ScarY MAN
csak azért is arra szavaztam amelyik nekem tetszik. a tied szar. bocsi. de legyünk korrektek.

...

mrzed001
Valakinek megvan az a rajzolt kép, amikor 4-en állnak egy vulkán szélén, és valami olyasmi, hogy az okostojásnak mondják a többiek, hogy hiába vagy a legokosabb, mi többen vagyunk, ezért beugrassz velünk a vulkánba ?
Egyszerûen nem találom ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

NagyiBMX
Szégyennek szégyen, de akkor ha az õvé kreatívabb meg mit tudom én, akkor õ miért nem hírdeti/gyûjti rá a szavazatokat ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

N o N a m e
én is seggfej lennék, ha Teddynek kereszteltek volna. 😄
Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nohab
Remélem a majdani munkahelyedrõl egy hozzád hasonló nyalógép fog kitúrni.
tenkenorman
egy rugóra jár az agyunk...

http://www.tenke.hu