Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
csúsznak a nénik, ajtót kinyitni, láncos vasmacskát kidobni!
Per Aspera Ad Inferi.

Ha meg tûsarkú cipóben van, akkor azzal ugye meg is tudja állítani az autót, me bele bakkja a Zaszfalltba, és voilá, óttó meg áll. <#ravasz1>#ravasz1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Azt hittem hirtelen hogy ez a szipus alfonz.
Szegény nem tehet róla hogy 8 év alatt csak a 3.-ig jutott<#ravasz1>#ravasz1>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"mer ezek a végbélben nem is úgy rendelkezett senkinél meg a nyilatkozata az orvosnak a megfigyelésben és a donorvozsgálatot is részekben voltak"
Emlékszem láttam már több videót róla, de nem ugrik be a neve. 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

http://gaborszantai.co.uk/