Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Öreg mint az internet 😊

PSN ID.: Beegabor

jazzy
Még jó, hogy középen nincs elhomályosítva a neve 😄 Egész sg bejelölheti megint!
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza
De, pontosítva Dél-Korea 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
A zerget nem koreával szokás azonosítani?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

pajti

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sferrari
Az baj simán elhiszem hogy ez igaz mert ismerek ilyen embereket. Régi munkahelyemen volt ilyen csaj aki megkérdezte hogy Siófok az valami tó mellett van igaz? Mondom ja a Balaton 😄 Nem is tudta. De ezernyiilyen beköpése volt 😄

http://f1ferrari.hu

Carlos
lehet, hogy otthonról melózik. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2

Bokafix2

norbre
akiknek még nem lenne tiszta: FPS VS SHUTTER SPEED

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Lyukasbogrács
yes, gud

BenedekFeco

Ikarusfan
Az utolsó mondatodat én is alátámasztom, a mezei fényképezõgépem is ilyen felvételeket készít egy sima légcsavaros géprõl. Hülyén is néz ki, hogy repeszt a gép, miközben szinte áll a légcsavar...

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

RelakS
1: Nem tudtam, hogy a helikuffer rotorja pont a 30 fps többszörösével forog, ezt belátom
2: a zársebességet látom nem érted. Attól, hogy 30fps a kamera képrögzítési sebssége, még nem kell 1/30 másodpercet rögzítenie. Ha ezt tenné, akkor egy szép nagy elmosódott folt lenne a rotor helyén. Ehelyett vagy szép világos van, vagy a kamera érzékelõje érzékeny, vagy mindkettõ, ezért felvehette mondjuk 1/1000 másodperces zársebességgel a történetet. Ettõl függetlenül még mindig 30 képet rögzít másodpercenként. Érted?
Amúgy ezt én sem tudom, hogy lehet-e valahol állítani, de már régen megfigyeltem tévében, hogy vannak olyan felvételek, ahol nem látom elmosódottnak a képeket. Pl autós magazinban bizonyos sebességnél a kerék "állt", ahelyett, hogy egy elmosódott folt lett volna. Ez azért lehetett, mert a kamera azt a képkockát rövidebb idõ alatt rögzítette, mint más kamerák.

Lazarus
repvez
Ezért tart itt a világ ahol tart, mert nem, hogy megköszönné a felvilágositást a kis tudatlan világában inkább bele próbál kötni olyan dolgokban amit szerinte olyan marha jól tud, közben meg fingja sincs a dolgokról.
Az lehet ,hogy rosszul írtam a hasonulásokat ,de még mindig ilyen hibákat olvasnák mint a "vok ,telcsi meg egyéb buziságok " helyett.

Aki meg az 1/fordulat miatt sipákol még biztos nem tart ott az iskolában hogy képletekkel számoljon .Ez ugyan olyan mértékegység mint a kg. vagy az elé nem szokás beirni hogy mennyi kiló almát veszel?

"a zársebesség nem az, hogy hány képet készít másodpercenként, hanem hogy azt az egy képet meddig készíti."
"Benne van a címben: A kamerát szinkronizálták a helikopter rotorjával. Elég gyors a zársebessége, hogy ne legyen elmosódva a rotor. "

Az elsõ te keverted itt a zársebességet nem én semmi köze hozzá , hogy elmosodott vagy nem , meg az általában fényképezésnél játszik a videonál mikor állitasz ilyeneket?
A videonál éppen hogy az számit hogy 1 másodperc alatt mennyi képet készít 30 kép/másodperc (gyengébek kedvéért FPS= frame per secundum)E fölött már folyamatosnak látszik a mozgás a videonál.DE ha a mozgás ismétlödése megegyesik vagy a töbszöröse ennek akkor állónak látszik a videoban.

A második a kamerát miért és hogyan szinkronizálnád össze meséld el? egy sima mezei kamerát minden beállitás nélkül ilyen lesz a felvétel ha a fenti összefüggések létrejönnek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

éppazaz, hogy meglett szorozva 210el 😛

Positive Mental Attitude

pajti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ressy14
az 1 fordulat/perc és a fordulat/perc ugyanaz. Elõbbinél a számlálóban lévõ 1-es nem oszt, nem szoroz.

Dum spiro, spero.

pajti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti

davidka003
210 fordulat/perc
nem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mark007
öö, de. Ezt is írta.
210*1 fordulat/perc
Na, de nem fizika topic😊

RelakS
erre én is gondoltam, de az nem fordulat/perc lenne? (RPM - Revolution Per Minute)

Mark007
A fordulatszám hivatalos mértékegysége 😉

davidka003
"1/perc fordulattal" váááááááhhhhhhhh
Ez milyen mérõszám már?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
a zársebesség nem az, hogy hány képet készít másodpercenként, hanem hogy azt az egy képet meddig készíti.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

eightmiles
"fps-el" váááááááhhhhhhhh

I.C.ram
"ez miatt" váááááááhhhhhhhh
repvez
Nem kell gyorsnak lennie a zársebességének.Mivel a Mi-24-es fõrotorja 210 1/perc fordulattal forog és a video 30fps-el vesz fel igy könnyen kiszámolható hogy pont 7xese tehát ez miatt van szinkronban a videon és látszik mozdulatlannak . ennyi az egész semmi hokuszpokusz.
RelakS
mit nem értesz?

Benne van a címben: A kamerát szinkronizálták a helikopter rotorjával. Elég gyors a zársebessége, hogy ne legyen elmosódva a rotor.

LeWyTy
<#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza
wow

Master91
Ezt már néztem, ez hülyeség, de benne vannak azok a jelenetek is amik ebbe is. Csak nincs bele rajzolva meg bele beszélve..