Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez egy csõszûkítõ:
Az a fényes ormótlan valami a lényeg.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Caterpillar: hát, mondjuk a fasz tudja. Igazad van 😄 Amúgy nem a csõszájfékre gondoltál? De nem értem...csak nem élessel lövöldöznek, és a videón abszolút nem rúg vissza a fegyver. Nem értem.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
na off vége srry 😊))
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A zenés dologgal igazat adok neki. Ma reggel a buszon 1 órán át hallgattam "dubstepnek" nevezett zenét, mert a mögöttem ülõ azt hallgatott, fülesbõl. Nem érdekel a hallása de ha én egy hangos Ikaruszon 1,5 méterre hallom, akkor milyen ott 1 cm-re fülétõl... Én az agybadugós fülest is úgy használom, hogy felteszem a hangerõt kb. 75%-ra és általában kiveszem a fülembõl nem-e hallatszik ki, nem-e zavar mást. Ezek szerint erre csak én figyelek...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)