Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Információink szerint Japán budapesti nagykövetségét hétfõn kora délután számos luxusautóval vették körül. A demonstratív autós felvonulást a magyarországi kínai kisebbség szervezte.
A kínaiak BMW-ikkel, Mercedeseikkel gyakorlatilag ellepték a XII. kerületi diplomáciai épület környékét, és egy 50-60 fõs csoport kínai zászlókkal tartott flashmobszerû tiltakozó tüntetést a Dániel utcában. A helyszínt a rendõrség jelentõs erõvel biztosította, és kordonokat állított fel a nagykövetség bejáratánál.
Luxusautókkal tüntetnek! <#taps>#taps> És hol van ilyenkor a NAV?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Valami rejszmester tuti a videót is felismeri.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A 'Lost'-os utan ez a masodik ami tenyleg vicces ebben a temaban, nem pedig haterek izzadtsagszagu trollkodasa.
http://gaborszantai.co.uk/
Csak gecire fölösleges, azért ez az elsõ, azért nincs még ilyen.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A lényeg annyi h az albérleti szerzõdésen nincs dátum.Emiatt nem fogadták el.A fõbérlõt meg nehéz lesz 3 munkanap alatt elérni.De sulitól is kérdeztem h mit csináljak.MAjd kiderül.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mellesleg mibõl gondolod, hogy a kézirásos részeken nem fog feltûnni, hogy az már nem tollal van, hanem nyomtatva??!?!?!?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hy.lenne egy kérdésem egy okos emberkéhez akinek van scannerje vagy ért hozzá.Van nekem egy szerzõdésem,mely alá van írva és teljesen kész van.A dátum lemaradt róla és így nem fogadják el suliban.Annyi a kérdésem h egy ilyen dokumentumot be lehet-e scannelni és egy dátumot oda lehetne-e biggyeszteni alulra.A szerzõdés 70% gépelt,a többi tollal kitöltött.
Lehetséges ilyet csinálni?
Elõre is köszi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict