Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://f1ferrari.hu

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Úgyis pisálnom kellett!"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Kiütöttél.
😄
Tehát
a, Két ujjad van csak egy üzemi baleset miatt.
b, A simléderes fejfedõ elcsúszott jobbra a fejeden.
c, A donáldkacsás tetoválás jól bírja több hét után is.
d. A zokni árnyéka miatt vagy PS vagy HOAX.
Erre gondolok hirtelen
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://gaborszantai.co.uk/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

(A képen én vagyok)
Unalmas az tény, nem is vicces, de izzadtságszagú?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Amint meglatnak egy hatosagi szemelyt egybol 'kici kinai beszel kici magyar'.
A magyar kozmunkas meg beszel 'kici angol'.
Patt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a/ akik intéznék nyilván jól meg vannak kenve (ésvagy fenyegetve)
b/ becsületesen szerzett vagyon
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"