Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Jah Live!
Jah Live!
Jah Live!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Emancipate yourself from mental slavement!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
<#banplz>#banplz>

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ez nem ostobasag, csak valtoznak a szokasok.
Az 1-200 evvel ezelotti, Magyarorszagon nagyreszt Kereszteny, mindennapi, egyertelmu eletmod, hozzaallas mara erosen hatterbe szorult. Ami hagyomanyos vallasos unnepek megmaradtak (Husvet, Karacsony, Punkosd stb.), azt az emberek nagyresze nem a vallas maitt tartja meg, hanem megszokasbol.
Kerdezz meg 10-20 fiatalabb embert, mi pontosan a Karacsony, Punkosd, Husvet stb. Leszamitva az ajandekozast es a sonkazabalast, nem tudom mennyi korrekt valasz erkezne😊
*A halloween õsi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsõsorban az angolszász országokban tartanak meg, bár mára már az egész világon elterjedt. A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, amely egy kelta halálisten kultuszában gyökerezik.
(Wikipédia)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
the world is mine
http://www.youtube.com/watch?v=0-THQGqxeVw&t=1m26s
ebebebeee bebebeee ebebeebeee
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"