Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Sõt, még a demagógia is kevesebb...

bujcsik555
Hát, élõbe faszább volt, videon nem jön át a hangulat.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Máshova meg nincs feltöltve, szóval csak így tudtam..

Jah Live!

Nem kértem hogy Like-old, csak szimplán megmutattam, mert király volt...

Jah Live!

mármint úgy érted, hogy reklám és lájk vadászat.
Ne felejtsd el júli4-re idõben beszerezni pirotechnikai eszközöket sem! Mexikó hiányában Szerbiából ha király akarsz lenni 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

flashpointer
Egy éve fotóztam kb, azóta is rendületlenül kint a tanszéki hirdetõtáblán:

Emancipate yourself from mental slavement!

SzirmosSzisza
Az 50% az már kiemelkedõen magas ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

desigo
akyyy
Tanûrunk legutobbi cikke:
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

morcosqtya
Az ember telhetetlen jószág.. 😄

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Adaaam
még mindig haloween a téma?

everything's better with music

flashpointer
megnézném ha rájuk is rászabadulna pár százezer buckalakó mit csinálnának.

Emancipate yourself from mental slavement!

Alexease
A Halloween nem egy orszagnak a nemzeti unnepe, hanem szokasokhoz, hagyomanyokhoz, „vallashoz” kotheto „esemeny”, igy barhol, barmikor az „szorakozik” azon a napon, aki akar.

Ez nem ostobasag, csak valtoznak a szokasok.
Az 1-200 evvel ezelotti, Magyarorszagon nagyreszt Kereszteny, mindennapi, egyertelmu eletmod, hozzaallas mara erosen hatterbe szorult. Ami hagyomanyos vallasos unnepek megmaradtak (Husvet, Karacsony, Punkosd stb.), azt az emberek nagyresze nem a vallas maitt tartja meg, hanem megszokasbol.

Kerdezz meg 10-20 fiatalabb embert, mi pontosan a Karacsony, Punkosd, Husvet stb. Leszamitva az ajandekozast es a sonkazabalast, nem tudom mennyi korrekt valasz erkezne😊
Alexease
Most mar tudom, ha hajlektalan leszek, hova megyek bunozni;D
desigo
Nem csak a börtön hanem minden közintézmény civilizált északon.
Nincs ebben semmi meglepõ...
Lazarus
WTF!?
Dynamic
Ez nem erõltetett magyarkodás, egyszerûen ostobaság egy olyan ünnepet ünnepelni, amihez gyakorlatilag semmi közünk(kelta halálisten?...OMG).* A többség azt sem tudja mi ez az egész, de agyatlanul ünnepel valamit, mert milyen jópofa. Ilyen erõvel megtarthatnánk a kínai Sárkányhajó ünnepet, mert az is milyen hangulatos. Nem? Gondolom egy ilyen szélsõséges példánál tán csak leesik miért butaság itt Mo.-n ez az egész Halloween mizéria.

*A halloween õsi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsõsorban az angolszász országokban tartanak meg, bár mára már az egész világon elterjedt. A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, amely egy kelta halálisten kultuszában gyökerezik.
(Wikipédia)
QuippeR
valóban, de ha bekeni fogkrémmel az autót, mert nem adtam neki csokit, akkor már nem csak az õ dolga, hanem az enyém is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Én már megvettem a pulykát hálaadásra is. Biztos ami tuti.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

The Protector
Én falusi gyerek vagyok,csak most pesten tanulok és mindenhol szokás még májusfát állítani és kitáncolni is.Éjszakai favágás,háncsolás, suttyomban felállítani a lánynál,szalagok felkötése és a pezsgõ.Nyáron meg a kitáncolás.Szüreti bálokat is mindig megtartják,felvonulás és este bál/buli.Zaláról tudok csak nyilatkozni mert onnan származok.Egyedül majális nincsen de csak nálunk, mert az van Keszthelyen és mindenki oda megy így nálunk júliális van😊DE van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

htr93

the world is mine

Lazarus

inkább linkben 😄D😄😄

http://www.youtube.com/watch?v=0-THQGqxeVw&t=1m26s

ebebebeee bebebeee ebebeebeee
nan76
Szerintem jövõre legyen pirosbetüs ünnep Július 4.-e is.És aki nem ért egyet az tuti nem Magyar!! 😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Másoknál meg nemszokás karácsonyfát állítani mert más a vallásuk mégse téma ez hagyjuk meg annak akinek tetszik a Halloween az had ünnepelje ahogy õ akarja a többi meg ne és kész 😊
Felvonulni már nem szokás (na jó, mostanában megint kezd divatba jönni), de májusfát minden évben látok. :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én nem rinyálok ez vélemény...ha annyira mindenki azzal jön mert nálunk nem szokás akkor tegye már fel a kezét aki hagyománytartásként május elsején elmegy felvonulni vagy évente ültet májusfát! 😊
MerlinW

[merlinw.org]

Te meg azért rinyálsz, mert más rinyál. Mivel vagy jobb?

Ha kicsit belegondolnátok azért teljesen benne van a hungarise mentalitás ert itt köpködtök rá, hogy mert így nem magyar meg úgy...nem csak azt a részét kell nézni, hogy házhoz járkálni cukorkáért a töklámpás és az egyéb jelképek a fontosak belõle....mindig mindenki azt mondja nyitottnak kell leni a világ dolgai felé de ilyenkor meg mindenk oktalanul rinyál azért ez úgy nah....😊
Néznék egy nagyot, ha megjelenne egy kupac gyerek csokit kunyerálni helló wien alkalmából, és asszem azok is néznének azon amit kapnának.

Adaaam

it's...it's...BEAUTIFUL

everything's better with music

nan76
ezt senki nem mondta,de gondolom gyerekkorodba bõszen jártál a szomszédokhoz Te is cukorkáért meg wc papírt dobálni

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

2:48-tól kell nézni, valamiért nem rakta oda az indítást pedig jól linkeltem elvileg
Rinyálni Halloween ellen hungarise mentalitás " mert ha nem az okosmagyar találta fel az csak sz*r ünnep lehet " 😊
kicsit halálra rémült a csaj? 😄

nan76
olyan rég volt már Disney-Wars 😊

Bercy
Igaz, pedig halloween az a All Hallows' Evening szóbol ered ami szó szerint minden szentek éjszakáját jelenti.
BenedekFeco

Szabi84
😄DDDd

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Van benne valami, de én nem csak valentin napon dugnám meg a valakimet:C

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

BenedekFeco

BenedekFeco
Halloween flém...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk, gondolhattam volna, amikor beraktam a képet. :-)