Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Talán nem idevaló téma, de topikot ehhez nem találtam, külön nyitni meg nem akarok...
Egy zenei videót/klippet keresek, valamilyen ázsiai rock/hardcore/punk bandáról van szó, négy tagú, kövér csávó a gitáros meg énekes is és egy nõi dobos is van benne. A klipp kb arról szól, hogy hogy van egy fiatal ázsiai srác, félrecsapott baseball sapkában, meg kosaras mezben, aki egy házibuliba keveredik, a lakás nagyon minimál style-ban van berendezve és mmajdnem minden bútor/fal fehér színü. Ott nem tud szocializálódni a csajokkal, mindeközben meg a háttérben ilyen egyen japán lányok táncolna meg énekelnek ásziai popzenét, aztán a kórusnál leomlik az egész díszlet és a háttérben elõtûnik a banda és elkezdenek zúzni, az énekes ilyen rap szerû szöveget nyom. A verzénél megin visszajön a popzenei alap, meg az egyencsajok éneke-tánca, aztán kórusnál megin a banda...
Valaki úgy is tudni fogja szerintem, nekem az istenért nem rémlik se zenekarnév, se számcím, se semmi...
Kösz szépen!
http://gaborszantai.co.uk/
Uristen?! Ami alatta megy, enek-probalkozas, azt leadtak TV-ben?! Ez a Zambo a „fegyverszakerto” Zambonak valami rokona?!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Fontos lenne, ha valaki ismerné esetleg hogy mi a nevük vagy a rajzfilm neve, az szóljon légyszi.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Emancipate yourself from mental slavement!
everything's better with music
- Vannak még Istennek szarvatlan marhái !!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(