Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
Nagyon jók! 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Count Adyn
Ezt nagyon szépen körülírtad, egybõl tudtam mire gondolsz én is de megelõztek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Örök hála meg minden!
bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Helló, egy kis segítségre lenne szükségem!
Talán nem idevaló téma, de topikot ehhez nem találtam, külön nyitni meg nem akarok...
Egy zenei videót/klippet keresek, valamilyen ázsiai rock/hardcore/punk bandáról van szó, négy tagú, kövér csávó a gitáros meg énekes is és egy nõi dobos is van benne. A klipp kb arról szól, hogy hogy van egy fiatal ázsiai srác, félrecsapott baseball sapkában, meg kosaras mezben, aki egy házibuliba keveredik, a lakás nagyon minimál style-ban van berendezve és mmajdnem minden bútor/fal fehér színü. Ott nem tud szocializálódni a csajokkal, mindeközben meg a háttérben ilyen egyen japán lányok táncolna meg énekelnek ásziai popzenét, aztán a kórusnál leomlik az egész díszlet és a háttérben elõtûnik a banda és elkezdenek zúzni, az énekes ilyen rap szerû szöveget nyom. A verzénél megin visszajön a popzenei alap, meg az egyencsajok éneke-tánca, aztán kórusnál megin a banda...
Valaki úgy is tudni fogja szerintem, nekem az istenért nem rémlik se zenekarnév, se számcím, se semmi...
Kösz szépen!
<#law><#vigyor2>

http://gaborszantai.co.uk/

theone91
Kinemszarjalelol.

Palesz2

cicám így alszik 😄

Lazarus
Alexease
<#zavart1>

Uristen?! Ami alatta megy, enek-probalkozas, azt leadtak TV-ben?! Ez a Zambo a „fegyverszakerto” Zambonak valami rokona?!

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

CSOCSO
Lol. Gondolom senki nem birja a picsat😄 Tipikus dagi szoke/kekzold haju csufsag.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nearo
making of video is kurvajó 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Valaki tudna segíteni, egy képet/videót keresek. Két rajzolt nyomi nagyfülû kutya van rajta, az egyik talán kék a másik zöld színû(de lehet hogy zöld és sárga, franc emlékszik), valami rajzfilmben voltak régen asszem, és pattogva közlekedtek, én képeslapon láttam még kb 3 éve, azért nem emlékszem jól. Az istennek se akar elõkerülni, egy napja keresem 😄

Fontos lenne, ha valaki ismerné esetleg hogy mi a nevük vagy a rajzfilm neve, az szóljon légyszi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Firerock
Legalább van az orrába karika hogy ne túrjon😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti

allock
😄

#hhwnd

BenedekFeco

BenedekFeco

Te is rakerestel? 😄

mégis, ki veri erre? <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

BenedekFeco

BenedekFeco

<#taps><#taps><#taps>

BenedekFeco

Calver
király vagy, köszi! <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco

Calver
errõl videót! 😄

"The trees move. Do you not see it?"

Adaaam

everything's better with music

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir
( google képkeresõ )

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Crokin
2:40-nél a cipõ, klasszik! 😊

Repatarurgyán

flashpointer
köszi, de idióta neve van, csoda hogy nem lett találat comic match meg rebel szavakra😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Adaaam
szerzõ blogja - ahonnan indult

everything's better with music

HTS s3rg1nh00
X all the Y,vagy X all the things néven szokás említeni

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

LasDen
x all the y

flashpointer
ez melyik mém?

Emancipate yourself from mental slavement!

lck
Hát ezekhez csak annyit tennék hozzá, amit szegény öregapám mondott:
- Vannak még Istennek szarvatlan marhái !!
nearo
akárhányszor nézem meg, mindig röhögök 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

xxdani

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

LES FORZA INTER
: variációk egy témára:

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?