Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
az hogy olyan csúnya szegény, egyébként meg ne bántsd mert van benne valami szeretni való, ha meg unalmas, akkor ne nézd

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ebbe a macskaban mi a vicces vagy aranyos? en mar elegge unalmasnak talalom 😞

LYONESS - Your Cashback Company

Adaaam

everything's better with music

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Pyotr
Holnapra😊

██

ProGabe
<#zavart1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

skinnyman

Regards,

Random_
nem jár a csoki 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szabi84
ez jutott eszembe nekem is

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tutituti
amikor odanéz a nõ maga mellé,na ott röhögtem fel hangosan😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nearo
sikerült, de baszki ez kiégette az agyam... pedig ma még tanulni is akartam :-(

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Krinyo

atomabszorpcio

Likeoljatok ha jol nyomom a táncot.

www.chem.yale.edu/

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Adaaam

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

tutituti
oké,libabõrös lett a kezem a második vodeótól!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
szerintem csak tukni akart...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Adaaam

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BenedekFeco

Titan
A férjem végignézte, de a csoki ráér mert miután rángatózva eszméletlen állapotában rátaláltunk, elvitte a rohammentõ és jelenleg kómában fekszik az intenzíven...

BenedekFeco

BenedekFeco
A végére már majdnem meg is tetszett.
De azért legbelül meghaltam egy picit...

The Protector
sok volt az üvegtigris😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SzirmosSzisza
Kell mögé rakni egy gömböt, annak lemérni a területét, illetve megnézni a kamerás területét. Osztán vagy igen vagy nem.

Vagy eltalalja, vagy nem?😊

http://gaborszantai.co.uk/

bujcsik555
50%

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bboyatty
Mennyi volt annak az esélye, hogy pont a kamerást találja el a palack, nem vagyok nagy matematikus de szerintem igen kicsi.😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Adaaam

ressy14
<#shakehead>

Dum spiro, spero.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

masodszorra ment, mert rajottem, hogy csak vegig kell nezni, nem pedig hallgatni <#ravasz1>

tutituti
spárta suli és mégis olyanok járnak oda akiket nemhogy ledobtak volna a tajgetoszról hanem odáig rugdossák õket!

ScarY MAN
*done*

...

tutituti
0:12nél majdnem...de azért próbálkozok😄

0:32 nél felakasztottam magam, most szedtek le..
Nem megy...:/

Ebbe rondán belebuktam...1:40
Carlos
úúúbazmeg... akartam de 1 percnél tovább nem birtam.

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
jéééjzusúristen! <#taps>

csokit kapsz, ha végig bírod nézni.

Per Aspera Ad Inferi.

qtab986

Teppik Amon
Fekvõrendõrön feküdt meg a rendõr, aztán lefeküdt :\

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

qtab986