Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vrtg

Lazarus
Amig a hiroldalakra jut mindennap az anya/apa/nagymama/stb altal bantott, megalazott (akar szexualisan) vagy megolt gyerekekrol, ujszulottekrol szolo hirekbol, addig amit irtal nem all meg.

Egyelore az emberre az ember a legveszelyesebb, nem a kutya vagy mas ragadozok.

http://gaborszantai.co.uk/

skinnyman

Regards,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Vótmá
BoneDragon
Hát ahogy elnézem a világot, az emberek is már csak állatok, ösztönlények...

esgerus

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
szerintem ennél jóval bonyolultabb etológiai kérdéseket vet fel, de ne menjünk ebbe most bele. Szerintem valahol minden állat kiszámíthatatlan, mert ÁLLAT, nem tudod megmondani neki, hogy "figyelj, ezt itt ne edd meg, mert most õt nagyon szeretjük, és lehet, hogy téged elhanyagolunk" amúgy meg mi van az állat támadásokkal? mármint amik saját gazdájuk ellen fordul? (évekig hûséges jó kutya megtámadja a gazdáját, sok éven át idomított békés delfin megtámadja a gazdáját, állat megtámadja a trénerét, gazdáját, stb, miért? persze, a delfin egy "vadállat" a kutya meg házi kedvenc, attól még mindkettõ állat)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

jugen
Egy normálisan tartott kutyával egy kisgyerek azt csinál amit akar. Szó szerint.
A magyarázat elég egyszerû. A kutya társas lény. Õ is családtagnak tartja magát. Ha van kisgyerek a családban, akkor azt az õ kötelességének érzi megvédeni mindentõl és foglalkozni is vele. Röviden ennyi.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Carlos
cuki

Þór vígi þessi rúnar

wardogzombie
A mienk ezt tudja.

vafeN
Az németjuhász volt ? Én úgy emlékeztem hogy egy rotti 😊

[O_O] (.)(.)

RatBaG
megkésve

Per Aspera Ad Inferi.

jazzy
Hozzánk jó pár évvel ezelõtt bejött egy németjuhász a garázsba, nézelõdött, néztük kié, mert nyakörv volt rajta, de senkié nem volt.

Valószínûleg elszökhetett, mert púp volt a fején meg látszott rajta, hogy megverték, szerintem gyakran verhették, de nem tudom miért, mert közben meg egy idomított kutya volt, ugye teljesen ismeretlenek voltunk neki, megetettük, csóválta a farkát, leült ha mondtad, lefeküdt. Elvittük sétálni, hogy mi legyen vele, panelban nem tarthatjuk meg, a gazdáját nem is tudtuk kicsoda, meg hol lehet, de nem is akartuk volna visszaadni, mert tényleg látszott rajta, hogy sokat verték.

Jött szembe 3 cigány, elkezdett rájuk indulni, ugatott, morgott, alig bírtuk visszatartani (szívesem elengedtem volna, de még a végén összeverik..), mindenesetre átmentek a másik oldalra.. Csak cigányokra morgott és ugatott, senki másra.

Úgyhogy végülis odaadtuk 1 ismerõsnek aki gondját viselte kertesházban. Pedig nagyon szívesen megtartottam volna, mai napig sajnálom.
Attila8805
Így van minden nevelés kérdése 😉
Az én Amstaffom otthon van most szüleimnél és nyáron a fél éves kis keresztfiamnak a talpát nyalogatta õ meg kacagott 😊
A kutya meg annál jobban nyalogatta 😊
De hogy ci akarom mondani roma a járdát nem koptatja meg a kaput se kell zárni mint régen az is biztos.Aki viszont családtag vagy velünk jön be azt halálra tudná nyalogatni.
Az más kérdés hogy anyámék németjuhász kutyája a kennelbõl nem mer kijönni 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Lazarus
bajgunar
Uncsitesóméknak is golden van! A gyerekeket simán ott lehet vele hagyni, éÉletbe nem bántaná + 2 macskával él együtt. Viszont a lakásban meghallja ha a kapu zárját nyitod, akkor meg van veszve! De nem sok idegen jön be mellette, amíg azt nem mondod (de szó szerint) a kutyának, hogy: -Barát! és megszagoltatod vele. Addig neked ugrana. Onnantól kezdve hogy megszagoltattak viszont le nem vakarod magadról, mert utána egyfolytában símogatni kell. Jah és kaját csak akkor eszik ha a nagyanyám ad neki! És azt nem mondja neki, hogy Tiéd, addig viszont bele nem szagol, nem hogy beleegyen. Jah és úgy eszik a kutya, hogy közbe a földön fekszik.
Na ezt adjátok össze. Golden Retriever. Meg díszkutya. Meg megmutatja a betörünek, hol a pótkulcs. PFf.
Na EZ nem.
Jogos, mert piros vonal alatt 2 vidi közt 1 sorba megbújt az a komment amire te is írtad ezt (bamba voltam sorry😊. nem kötekedni akartam se nem flémelni csak leírtam a véleményemet, mert picit pipa lettem😊 am meg nem kamureg évek óta használom a fórumot, de nem kommentelek napi 100x így nem is ismertek.

ScarY MAN
tök jó képek<#eplus2><#banplz>

...

Ugyanez mar le lett irva, Kata az orzessel kapcsolatban jegyezte meg, hogy diszkutya.

Diszorseget tud allni es asszisztalni 😄

(egy golden tulaj)

Kata
Mielõtt sikeresen engem pécézel ki egy jó flémelésre, olvasd el a korábbi hozzászólásokat is, és hogy ki nevezte elsõként díszkutyának. Bocs, de én nem vagyok vevõ a lenézõ kötekedésekre, pláne nem sosem látott, de hirtelen megjelenõ kamuregektõl.

[/cserf][/fülünyúl]

Már ne haragudj, de milyen okból és hogy veszed a bátorságot, hogy "ledíszkutyázol" le 1 goldent? Jelzem nekem egy 3 hónapos van. Megszámlálhatatlan sok keresõ (drog, ember, hulla, bomba stb), mentõ, vakvezetõ golden van, és még ki tudja mi minden másra lehet kiképezni. Fajta jellege miatt nem igazán sõt nem alkalmas házõrzésre, aki ilyen célból akar kutyát az válasszon mást (németjuhász, roti stb). "díszkutyának" nevezném inkább a patkány méretû kutyának nem igazán nevezhetõ, ölben és vagy kutyatáskában hurcibált ékszerekkel teleaggatott élõlényeket, akik maguk sem értik létezésük okát/célját

ScarY MAN

...

Még csak nem is kutyákról beszélgetünk. Nevelésekrõl! Mindegyik kutyatípusból ki lehet hozni az "állatot". Személy szerint én a Tibeti Masztiff-ra szavazok. A nõstény évente csak egyszer tüzel, ebbõl nem nehéz kikövetkeztetni, h mihez áll közelebb 😉 Medve- és nagymacskavadászatra is alkalmas. Rettentõ higgadt. Ha felhergelik, pont ellenkezõleg viselkedik mint más kutyatípusok. Egyszerûen úgy csinál mint aki behátrál, így nem lehet lefújni se. Viszont ha egyszer behátrált elõled, jobb ha fedezékbe bújsz, mert utána jön a támadás. Rettentõ bizalmatlan kutya. Csak akikkel felnõtt, azokat fogadja el. Felnõtt korában nagyon nehezen bízik meg másokban, így sosem lesz feltétel nélküli. A gyerekekhez való hozzáállását tanúsíthatom egy példány esetében, valóban a végletekig óvatos a kicsikkel.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

WC-zár?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Kata
Megérzik a sunnyogást meg a rossz szándékot. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Jaja ezek megérzik az ombucman-menedzselte szagokat, vagy tudomisén, mer mennek neki fejjel a vaskapunak, meg palakerítésnek és torkukszakadtából üvöltenek, mintha megvesztek volna. Fehír emberrel ilyet nem tesznek.

Nem én neveltem így õket, maguktól voltak már ilyenek (szerencsére 😄), meglehet mielõtt utcára tették õket, már volt dolguk ezekkel.

Asszem nagy bizonyossággal detektálják, hogy kit nem kell 1000 méteres körzetben a kerítéshez engedni. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
Nincs itt semmiféle flém, kutyákról beszélgettünk. Az amit most írtál, na ez egy flém provokáció.

[/cserf][/fülünyúl]

Krinyo
A teremburáját, hát nem rálépett a billentyûzetre, rossz cézár!!!

Krinyo
Csak gondoltam fokozom a drámaiságot. Nem gondoltam, hogy magadra veszed. Egyébként is cézár kényszerített.
Õ cézár. Cuki, csak néha felgyújtja a lakást.

ScarY MAN
csak annyira mint a "kinekmilyenkutyájavan" flame...jaaaaaaa ebben a hónapban még nem volt hasonló. sorry. nem lényeg. folytassátok nyugodtan!

...

Kata
Ezt nagyon kellett mi?

[/cserf][/fülünyúl]

Krinyo
És és és láva folyt a szájából.

LasDen
nekünk is malamutunk volt, de a mienk nem volt ilyen agresszív. sõt, nagyon is jámbor teremtés volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kata
Ja és csak lánccal lehetett megkötni, meg vezetni, mert ezeket a szíj pórázokat vagy eltépte, vagy szétrágta seperc alatt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egyik ismerõsömnek is volt malamutja, akkora volt mint egy borjú. Nem is tudott ugatni csak ilyen farkashangokat adott, de azt mondta megölt mindent ami bement a kerítésen belülre és el tudta kapni, ebbe beletartoztak a macskák, nyestek, sõt, a verebet felrepültében ugrásból elkapta és kinyírta. Hozzájuk senki nem mert bemenni még ismerõs sem. Azt mondta, hogy egyszer volt aki bement nagy mellénnyel, be is engedte a kutya, majd nekitámasztotta a kerítésnek, két mancsát a vállára rakta és az arcába vicsorgott lihegett. Az illetõ csendben beszart, kiáltani sem mert, csak a furcsa vad morgás hangjára mentek ki és látták hogy a pasast sakkban tartotta a kutya. Hozzájuk sosem törtek be, nem is mert senki az udvarra sem bemenni. Persze jól volt nevelve a kutya és a gazdája tanítgatta is.

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG
ha már házõrzõ... mi nyáron szereztünk egy újabb kutyát, hátsó dupla udvarra, ami kb telephely, pont a lopások miatt. 2 éves német juhász, olyan mint egy zseboroszlán, nagy barna bundás dög. én nagyon elleneztem, hogy olyan kutyát hozzunk ide, ami nem velünk nõtt fel, nem bíznék benne. na az elsõ két-három hétben morgott is ha közelítettél hozzá, az itatós vödröt is egy kampós végû bottal kellett oda tenni a háza mellé.
utána viszont sikeresen be lett törve, most olyan mint valami bolond foxi, ugrál-pattog ha meglát, mindig röhögök rajta, ahogy izgatottan zihál. aztán kiereszti a hangját, mikor szolgálatba helyezi magát 😊
van egy másik német juhászunk, õ nyugdíjazva lett, nem tudom pontosan, de vagy 14-15 éves.

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
Nekünk Malamutunk van...elég nagydarab állat...aztán egyik szilveszter este arra mentünk haza, h be van zárva a kenneljébe és pár cuccot elvittek a házbol. Bár valoszinüleg a kennelben nagy zürzavart csinálhatott, mert a betörö elég sietösen távozott és szerencsére nem sok cuccot vitt el, de azota se tudjuk, hogy a fenébe vitte be oda, mert az idegeneket nagyon nem szereti :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Szokott járni felénk egy cigányasszony kéregetni.
Anyám már onnan is tudja, hogy jön, mert a kutyák a szemközti házakban teljesen másképp ugatnak <#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Voldi
náci kutya

HTS s3rg1nh00
nekünk meg egy westie õrzi a lakást,valahogy nagyon tudja ki barát és ki nem...ha "nem tegnap barnultat" lát,egybõl vérebbé változik<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sir Quno Jedi
a kutya és ember együtt alkot harci gépezetet, önmagában a kutya nem tud védekezni az emberi aljasság ellen (soxor az ember sem)...

nyilván jól felszerelt és felkészült támadókat/rablókat nem tud megállítani egyedül a kutya, de ha a gazdája is fel van készülve és szerelve, akkor idõben jelezhet neki és akár mindketten túlélhetik, vagy sem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

bajgunar
<#eljen>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

A kisvarosunkban, a gazcseretelepen ket nyugalmazott nemetjuhasz van, hiaba a rendori kikepzes, a redskins lefujta oket es el is vittek az osszes, nemesgazzal toltott palackot.

Aki lopni akar, az fel van keszulve a kutyakra is sajnos. A jelzokutya er valamit, ha a gazdaja ki meri dugni az orrat.