Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelore az emberre az ember a legveszelyesebb, nem a kutya vagy mas ragadozok.
http://gaborszantai.co.uk/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A magyarázat elég egyszerû. A kutya társas lény. Õ is családtagnak tartja magát. Ha van kisgyerek a családban, akkor azt az õ kötelességének érzi megvédeni mindentõl és foglalkozni is vele. Röviden ennyi.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valószínûleg elszökhetett, mert púp volt a fején meg látszott rajta, hogy megverték, szerintem gyakran verhették, de nem tudom miért, mert közben meg egy idomított kutya volt, ugye teljesen ismeretlenek voltunk neki, megetettük, csóválta a farkát, leült ha mondtad, lefeküdt. Elvittük sétálni, hogy mi legyen vele, panelban nem tarthatjuk meg, a gazdáját nem is tudtuk kicsoda, meg hol lehet, de nem is akartuk volna visszaadni, mert tényleg látszott rajta, hogy sokat verték.
Jött szembe 3 cigány, elkezdett rájuk indulni, ugatott, morgott, alig bírtuk visszatartani (szívesem elengedtem volna, de még a végén összeverik..), mindenesetre átmentek a másik oldalra.. Csak cigányokra morgott és ugatott, senki másra.
Úgyhogy végülis odaadtuk 1 ismerõsnek aki gondját viselte kertesházban. Pedig nagyon szívesen megtartottam volna, mai napig sajnálom.
Az én Amstaffom otthon van most szüleimnél és nyáron a fél éves kis keresztfiamnak a talpát nyalogatta õ meg kacagott 😊
A kutya meg annál jobban nyalogatta 😊
De hogy ci akarom mondani roma a járdát nem koptatja meg a kaput se kell zárni mint régen az is biztos.Aki viszont családtag vagy velünk jön be azt halálra tudná nyalogatni.
Az más kérdés hogy anyámék németjuhász kutyája a kennelbõl nem mer kijönni 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Na ezt adjátok össze. Golden Retriever. Meg díszkutya. Meg megmutatja a betörünek, hol a pótkulcs. PFf.
Na EZ nem.
Diszorseget tud allni es asszisztalni 😄
(egy golden tulaj)
[/cserf][/fülünyúl]

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem én neveltem így õket, maguktól voltak már ilyenek (szerencsére 😄), meglehet mielõtt utcára tették õket, már volt dolguk ezekkel.
Asszem nagy bizonyossággal detektálják, hogy kit nem kell 1000 méteres körzetben a kerítéshez engedni. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
Õ cézár. Cuki, csak néha felgyújtja a lakást.

...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
utána viszont sikeresen be lett törve, most olyan mint valami bolond foxi, ugrál-pattog ha meglát, mindig röhögök rajta, ahogy izgatottan zihál. aztán kiereszti a hangját, mikor szolgálatba helyezi magát 😊
van egy másik német juhászunk, õ nyugdíjazva lett, nem tudom pontosan, de vagy 14-15 éves.
Per Aspera Ad Inferi.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Anyám már onnan is tudja, hogy jön, mert a kutyák a szemközti házakban teljesen másképp ugatnak <#zavart1>#zavart1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nyilván jól felszerelt és felkészült támadókat/rablókat nem tud megállítani egyedül a kutya, de ha a gazdája is fel van készülve és szerelve, akkor idõben jelezhet neki és akár mindketten túlélhetik, vagy sem...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Aki lopni akar, az fel van keszulve a kutyakra is sajnos. A jelzokutya er valamit, ha a gazdaja ki meri dugni az orrat.

<#eljen>#eljen>