Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem ismersz, szóval kuss a neved. van egy chiuauam, elõtte egy angol buldogom volt. amúgy meg, senki nem kérdezte, hogy fröcsögd szét magad itt és most. ha ennyire rossz néven vetted azt a .gif-et akkor sorry, menj ki kérlek a konyhába és verd magad arcon a sodrófával. köszi. na most, hogy mind a ketten személyeskedtünk, szerintem vegyél példát a kutyádról, mert még szerintem õ is tisztelettudóbb mint te. puszi.

...

The Protector
Szabad a hely melletted?Hoztam Nachost.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

begotten
Oh! Intelligencs társalgás kezd kialakulni? Yeah! Itthon vagyok újra!

Lazarus
begotten
Téged aztán nem áldott meg sors sok érzékkel...

Fresh Duke
Anyád is.

A heavy cost. I pay it gladly.

begotten
Ezt benyelted. 😄

Fresh Duke
Téged aztán nem áldott meg sors sok humorérzékkel...

A heavy cost. I pay it gladly.

Palinko
na ezek akik megbénítják a várost nem is kell továbbtanuljonak szerintem (csajon is látszott az értelem) mert annyit nem képesek felfogni hogy csak polgártársakkal szúrnak ki ha várost bénítanak. miért nem parlamentbe mennek be? vagy fõbb politikusok utcájába szerveznek bulit hogy ne bírjon aludni vagy ilyesmi kéne nem egymást baszogatni.
begotten
Ez így nagyon vicces... De agyad az tuti nincs és biztos hogy nem volt mastiff, vagy bull típusú kutyád, vagy nem találkoztál felelõsségteljes gazdával.
.gif-et linkelni jól tudsz. Képezd magad tovább, legközelebb már flesssssssss videjó is menni fog. Vagy jutyub.

ScarY MAN

...

begotten
Whoa! Visszaolvasva: I'm part of a flame! 😊

begotten
Bemenni kurva könnyû kimenni meg nem...Nekem (és itt most jön a harcikutya, halálos emberáldozat, csecsemõvérivás, 10000000000000000000 dollár kutyaviadal) pitbull terrierem volt és ha csak egy kis neszt érzett, nem tépett szét mindenkit, csak felébresztett. Okosan. Felelõs ebtartás. Sok ember magáról nem tudja hogy fél kettõ, nemhogy egy kutyát. Ostoba "antikutyások" (fõleg pit, staff, bull és hasonló kutyákkal) mindig lesznek.

flashpointer
lassan úgy sem lesz hová bemenni 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

w77d
pontosan.. megértem a problémájukat, de azért ki fog tüntetni, akit azért kirúgnak mert késik a munkából?

Szabi84
hideg pidzát minden egyetemistának

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Protector
jól van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én dolgozó ember vagyok és a minap (meg)szopattam egy egyetemista lányt. Nabumm!
mondjuk ez mind szép és jó, hogy végre tesznek valamit, de a pizzás csávónak is igaza van, elég sok dolgozó embert szopatnak meg ezzel

azért a többi is elég érdekesen néz ki, tuti leitták maguk/beszívtak elõtte 😄D

NagyiBMX
😄DDDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Caliph
hát ha nem lennének az egyetemisták kb munkája se lenne😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

desigo
pizzás csávó best
1:06-tól...
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Kenny85

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Seems legit

Ezt tul ertelmes video ahhoz, hogy olyan nezettseget produkaljon, mint a Gangnam Style.

http://gaborszantai.co.uk/

Alien69
Aha, akku reklám???<#mf1>

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jol birja az akksija...<#wilting>

http://gaborszantai.co.uk/

Sandy kibaszott velük....
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dency
Hiányzik a "Please kill me" felirat 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Horec

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

jazzy
Tényleg Roti volt, igaz 😊
pajti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.